Reiju.org

Consultatii numerologice Timisoara

by on May.16, 2018, under Cursuri

24 -27 mai , Timisoara

In perioada  24-27 mai la Timisoara voi oferi consultatii numerologice  pe baza unui vechi sistem indian denumit Akara sau numerologia sufletului in care veti intelege cine sunteti cu adevarat, care este scopul suflettului vostru , darurile de care dispuneti si care sunt provocarile unice in aceasta viata .


(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Seminar – Traditia Reiki si dezvoltarea focului interior

by on May.09, 2018, under Cursuri

27 mai, Timisoara

In jurnalul sau , in data de 10 decembrie 1935 , doamna Takata scria urmatoarele : ” Reiki este energia interna a persoanei, care atunci cand este concentrata si aplicata pacientului, va vindeca toate afectiunile. Este cea mai mare vindecare naturala, care nu necesita nici un medicament.  (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Workshop – numerologia Akara in afaceri

by on May.08, 2018, under Cursuri

26 mai, Timisoara

Un workshop in care numerologia Akara isi dezvaluie cu adevarat partea pragmatica intr-un mod concis, clar, si direct raspunzand  la multe intrebari  care framanta cu adevarat fiecare antreprenor.

 

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Curs Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Apr.10, 2018, under Cursuri

1 – 3 iunie, Bucuresti

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata .

Seminarul este unic nu doar  informatiilor ce vor fi prezentate, ci si datorita initierilor originale aparte pe care le veti primi,  precum si calitatii energiei Reiki  deosebite de puternice pe care o veti dobandi.  (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Maestrii Anneli Twan si Don Beacham in Romania !

by on Mar.15, 2018, under Cursuri

18 – 20 mai, Bucuresti

Am marea bucurie de a va anunta ca la mijlocul lunii mai  ne vor vizita tara maestra Reiki Anneli Twan , fiica maestrei Wanja Twan (una dintre cei 22 de Maestri Reiki initiati de doamna Hawayo Takata) impreuna cu sotul sau Don Beacham.

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Curs numerologia sufletului ( Akara )

by on Jan.07, 2018, under Cursuri

” Este cel mai vechi sistem cunoscut umanitatii, cel mai sacru si cel mai precis. Prin intermediul sau  invatati sa schimbati destinul oamenilor ” Yogi Bhajan

Numerologia Sufletului este o metoda prin care ne putem intelege mai bine pe noi insine dar si experientele prin care trecem prin viata. Prin calcule simple putem determina care sunt punctele forte si provocarile din viata noastra dar si modul in care putem  sa creem un echilibru in viata astfel incat sa se asiguram succesul.

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Sensei Mikao Usui

by on Aug.14, 2017, under Cursuri

15 august reprezintă nu doar marea sărbătoare creştină a Sfântei Maria sau a Maicii Domnului, cunoscută în Israel ca şi Miryam, mama lui Iisus din Nazaret ci şi data de naştere a fondatorului sistemului care astăzi îi poartă numele  fiind cunoscut peste tot în lume sub denumirea de “sistemul natural de vindecare al dr. Usui “.

Sensei Mikao Usui

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Activarile corpului de lumina

by on Dec.03, 2012, under Cursuri

Majoritatea oamenilor sunt constienti ca , acum, pe pamant are loc un proces revolutionar. In mod obisnuit ne gandim la aceasta perioada ca fiind experimentata doar prin multiple modificari aparute in corpul fizic, fara sa realizam ca, in acelasi timp, si constiinta noastra umana evolueaza. (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Ce este Reiki Traditional ?

by on Jul.30, 2012, under Cursuri

Poate ca nu as fi scris acest articol daca nu mi l-ar fi solicitat o prietena foarte buna care dorea sa discute si sa lamureasca cu mine anumite aspecte ale liniei  de Reiki Traditional care sunt definitorii pentru acesta si pe care le pot divulga. Acea discutie care s-a intins in seara destul de tarziu ,  nu a ramas concretizata cu absolut nici o nota scrisa . Si pentru ca o parte a discutiei noastre sa nu se piarda ,am luat decizia de a publica cateva dintre caracteristicile si diferentierile Reiki Traditional comparativ cu alte sisteme Reiki. (citeste mai departe…)

Comments Off on Ce este Reiki Traditional ? mai departe...

De ce Reiki Traditional linia Takata ?

by on Jul.11, 2012, under Cursuri

Totul a inceput atunci cand am citit un articol  intitulat “Mainile vindecatoare” publicat in urma cu peste 30 de ani intr-o revista din SUA. Era o poveste extraordinara a unei ziariste care relata despre intalnirea pe care a avut-o cu unul dintre primii trei maestri de Reiki Traditional pregatiti de doamna Takata , sensei Ethel Lombardi. In acel articol era vorba despre un domn operat de cancer (citeste mai departe…)

Comments Off on De ce Reiki Traditional linia Takata ? mai departe...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!