Reiju.org

Evenimente numerologie vedica

by on Apr.12, 2017, under Cursuri

Pritam Khalsa este o maestra a numerologiei vedice si a stiintei sacre a Kundalini Yoga care i-au fost transmise in urma cu peste 27 de ani de catre Yogi Bhagan, maestrul ce a adus aceste stiinte secrete din indepartata Indie in lumea occidentala.

Solicitandu-i personal o interpretare numerologica am fost impresionat profund de acuratetea acesteia si de recomandarile efectuate de Pritam pentru a-mi remedia anumite aspecte ale hartii numerologice, recomandari ce au inclus meditatii , mantre si posturi specifice datei mele de nastere.

Astfel ca am arugat-o sa ma accepte ca un student al numerologiei vedice trsnasmise de Yogi Bhajan iar maestra Pritam a acceptat aceasta rugaminte pe care i-am adresat-o.

Si mai mult decat atat am rugat-o personal sa iis dedicce timp ca sa vina in tara noastra pentru a ne prezenta din cunoasterea sa privitoare la Kundalini Yoga si la numerologia luminii.

Desi programul maestrei Pritam este foarte incarcat pana in vara anului viitor am reusit sa rupem o bunatica din timp si sa vina in Romania pentru a prezenta Kundalini Yoga dar si a sustine un curs despre numerologia vedica predand un prim nivel referitor la aceasta.

Si nu numai atat Pritam va face interpretari numerologice celor ce doresc sa afle mai multe despre viata lor iar la finalul acestora va raspunde intrebarilor ce va framanta cel mai mult in acel moment.

Programul maestrei Pritam Khalsa in Romania este urmatorul   :

1 iunie – Conferinta gratuita numerologie vedica

2 iunie – Sesiune de initiere in Kundalini Yoga

3 si 4 iunie – Curs numerologia luminii

Comenteaza mai departe...

Seminar Reiki Traditional linia Takata

by on Feb.27, 2017, under Cursuri

Seminarul reprezinta un omagiu pe care il aduc liniei traditionale de Reiki de pe care provin care cu ingaduinta , intelepciune si daruire ne-au indrumat pasii : sensei Himani si sensei Mary Alexandra McFadyen.

Fiecare dintre aceste Maestre au contribuit personal, intr-o maniera originala, clara si foarte cuprinzatoare la transmisia cat mai profunda a secretelor Reiki-ului Traditional Takata.
(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Activarile corpului de lumina

by on Dec.03, 2012, under Cursuri

Majoritatea oamenilor sunt constienti ca , acum, pe pamant are loc un proces revolutionar. In mod obisnuit ne gandim la aceasta perioada ca fiind experimentata doar prin multiple modificari aparute in corpul fizic, fara sa realizam ca, in acelasi timp, si constiinta noastra umana evolueaza. (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Ce este Reiki Traditional ?

by on Jul.30, 2012, under Cursuri

Poate ca nu as fi scris acest articol daca nu mi l-ar fi solicitat o prietena foarte buna care dorea sa discute si sa lamureasca cu mine anumite aspecte ale liniei  de Reiki Traditional care sunt definitorii pentru acesta si pe care le pot divulga. Acea discutie care s-a intins in seara destul de tarziu ,  nu a ramas concretizata cu absolut nici o nota scrisa . Si pentru ca o parte a discutiei noastre sa nu se piarda ,am luat decizia de a publica cateva dintre caracteristicile si diferentierile Reiki Traditional comparativ cu alte sisteme Reiki. (citeste mai departe…)

Comments Off on Ce este Reiki Traditional ? mai departe...

De ce Reiki Traditional linia Takata ?

by on Jul.11, 2012, under Cursuri

Totul a inceput atunci cand am citit un articol  intitulat “Mainile vindecatoare” publicat in urma cu peste 30 de ani intr-o revista din SUA. Era o poveste extraordinara a unei ziariste care relata despre intalnirea pe care a avut-o cu unul dintre primii trei maestri de Reiki Traditional pregatiti de doamna Takata , sensei Ethel Lombardi. In acel articol era vorba despre un domn operat de cancer (citeste mai departe…)

Comments Off on De ce Reiki Traditional linia Takata ? mai departe...

Interviu dr. Aurelian Curin

by on Oct.24, 2011, under Cursuri

“De mic, am simtit dorinta de a ajuta oamenii.”

Aurelian Curin este medic si datorita unor serioase probleme de sanatate, a inceput sa practice Reiki. In prezent, este maestru in cateva zeci de sisteme reiki, autorul mai multor carti de specialitate (“Reiki, arta japoneza a armoniei”, “Reiki ghid practic ilustrat”, “Reiki nontraditional”) si profesor de Qigong. Tine frecvent cursuri in Bucuresti, Arad, Timisoara, Constanta. (citeste mai departe…)

Comments Off on Interviu dr. Aurelian Curin mai departe...

Reiju – secretul şcolii japoneze de Reiki

by on May.08, 2010, under Diverse

Introducere
Puţini dintre noi ştiu că Reiki este o terapie care se adresează nu numai minţii şi trupului dar mai ales sufletului fiind o îmbinare a principiilor ezoterice ce au fost reprezentative în Japonia secolului trecut şi anume: principii ale medicinii tradiţionale chineze, metode de transfer energetic, învăţături spirituale şi iniţieri specifice avându-şi originea în budhismul Tendai dar şi metode de control a energiei provenite din tradiţia shintoistă. Fondatorul acestui sistem original, sensei Mikao Usui, a valorificat toate aceste tendinţe într-o modalitate unică care permite oricărei persoane să fie conectată permanent cu sursa de energie vindecătoare fără a fi necesară o perioadă îndelungată de practică spirituală. Dar mai mult decât atât sensei Mikao Usui a învăţat să transmită această abilitate spirituală şi altor oameni până în zilele noastre printr-o metodă tipică cunoscută doar de Maeştri Reiki sub numele secret de REIJU. (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...