Reiju.org

Seminar nutritie holistica

by on Jun.20, 2018, under Cursuri

22 – 23 septembrie, Bucuresti

Iata ca la finalul lunii septembrie ne va vizita  , doamna Linda Sheer o terapeuta deosebita cu rezultate exceptionale in afectiuni greu tratabile de catre medicina moderna. Ea ne va impartasi in acest seminar experienta sa de peste 35 de ani in domeniul nutritiei holistice si modul in care putem folosi aceste informatii pentru a ne insanatori pe deplin .

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Vindecarea inimii

by on Jun.19, 2018, under Cursuri

8 iulie, Bacau

Forta vindecatoare a inimii ne va permite sa intram intr-un spatiu in care vom invata sa simtitm, sa constientizam senzatiile din noi insine si sa apelam la inteligenta interioara profunda care doreste sa fie traita si experimentata .

In cadrul acestui seminar veti invata  diverse exercitii , metode si tehnici de terapie ce acceseaza, sustin, si dezvolta energia inimii.  Aceste metode si multe altele mi-au fost transmise de catre sensei Himani, in cadrul pregatirii pe care am avut-o cu aceasta pe calea Maestriei Reiki, in Portugalia, in anul 2008..

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Seminar – Reiki si dezvoltarea focului interior

by on Jun.19, 2018, under Cursuri

7 iulie, Bacau

In jurnalul sau , in data de 10 decembrie 1935 , doamna Takata scria urmatoarele : ” Reiki este energia interna a persoanei, care atunci cand este concentrata si aplicata pacientului, va vindeca toate afectiunile. Este cea mai mare vindecare naturala, care nu necesita nici un medicament.  (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Lansare de carte “Reiki Traditional – invataturile Maestrilor “

by on Jun.19, 2018, under Cursuri

6 iulie, Bacau

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Curs Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Jun.04, 2018, under Cursuri

29 iunie – 1 iulie, Timisoara

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata .

Seminarul este unic nu doar  informatiilor ce vor fi prezentate, ci si datorita initierilor originale aparte pe care le veti primi,  precum si calitatii energiei Reiki  deosebite de puternice pe care o veti dobandi.  (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Curs numerologie Akara modulul II

by on Jun.04, 2018, under Cursuri

22-24 iunie, Timisoara

A sosit timpul si pentru modulul II din numerologia Akara , in care la fel ca si primul si in acesta  vom afla multe secrete din spatele unui sistem numerologic extrem de precis, foarte exact care se preda….foarte rar si intr-un cerc restrans.

Deoarece am avut ocazia de a studia personal acest sistem numerologic cu patru maestrii diferiti , veti fi beneficiarii diverselor cunostinte ale acestora care mi-au fost transmise .

Multe surprize va vor fi oferite in acest modul ! (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Practicile secrete interne ale Principiilor Reiki

by on Jun.03, 2018, under Cursuri

Incercand sa inteleg acest subiect mi-am petrecut mai bine de 10 ani cautand sa inteleg semnificatia ascunsa din spatele Principiilor Reiki, conexiunile acestora cu diverse culturi , modul in care putem patrunde subtil in ezoterismul acestora si cum sa transpunem aceste “medicamente spirituale”  in viata noastra.

Acest seminar este unic prin abordare si deosebit de  surprinzator prin informatiile  si metodelele ce vor fi oferite pentru prima oara la noi in tara.  (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Curs numerologia sufletului ( Akara )

by on Jan.07, 2018, under Cursuri

” Este cel mai vechi sistem cunoscut umanitatii, cel mai sacru si cel mai precis. Prin intermediul sau  invatati sa schimbati destinul oamenilor ” Yogi Bhajan

Numerologia Sufletului este o metoda prin care ne putem intelege mai bine pe noi insine dar si experientele prin care trecem prin viata. Prin calcule simple putem determina care sunt punctele forte si provocarile din viata noastra dar si modul in care putem  sa creem un echilibru in viata astfel incat sa se asiguram succesul.

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Sensei Mikao Usui

by on Aug.14, 2017, under Cursuri

15 august reprezintă nu doar marea sărbătoare creştină a Sfântei Maria sau a Maicii Domnului, cunoscută în Israel ca şi Miryam, mama lui Iisus din Nazaret ci şi data de naştere a fondatorului sistemului care astăzi îi poartă numele  fiind cunoscut peste tot în lume sub denumirea de “sistemul natural de vindecare al dr. Usui “.

Sensei Mikao Usui

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Activarile corpului de lumina

by on Dec.03, 2012, under Cursuri

Majoritatea oamenilor sunt constienti ca , acum, pe pamant are loc un proces revolutionar. In mod obisnuit ne gandim la aceasta perioada ca fiind experimentata doar prin multiple modificari aparute in corpul fizic, fara sa realizam ca, in acelasi timp, si constiinta noastra umana evolueaza. (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!