Reiju.org

Sensei Mikao Usui

by Aurelian Curin on Aug.14, 2016, under Cursuri

15 august reprezintă nu doar marea sărbătoare creştină a Sfântei Maria sau a Maicii Domnului, cunoscută în Israel ca şi Miryam, mama lui Iisus din Nazaret ci şi data de naştere a fondatorului sistemului care astăzi îi poartă numele  fiind cunoscut peste tot în lume sub denumirea de “sistemul natural de vindecare al dr. Usui “.

Sensei Mikao Usui

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Workshop Qigong Taoist al Luminii 道光功

by ACurin on Aug.06, 2016, under Cursuri

10-11 septembrie Iasi

Aceasta forma de Qigong cu o vechime de peste 2600 de ani provine de la inteleptul antic Lao Tzu, faimosul filozof si poet din China dar si autorul lucrarii Tao Te Ching ” Cartea despre cale si virtute ” ce a devenit o sursa de inspiratie pentru artisti, poeti, maestrii ai caligrafiei, pictori, medici , vindecatori, meditatori dar si cautatori spirituali. (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Conferinta numerologie Ho’lokahi

by ACurin on Aug.05, 2016, under Cursuri

8 septembrie, Iasi

Conferinta se va axa pe prezentarea sistemului de numerologie Ho’olokahi , un sistem, rar, foarte precis de numerologie bazat pe data nasterii, in care se utilizeaza arta si stiinta numerelor pentru a dezvalui psihologia profunda, provocarile din viata, darurile si abilitatile  si calea unica a fiecarei persoane.

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Seminar Reiki Traditional linia Takata

by ACurin on Aug.05, 2016, under Cursuri

2-4 septembrie, Bucuresti

Seminarul reprezinta un omagiu pe care il aduc liniei traditionale de Reiki de pe care provin care cu ingaduinta , intelepciune si daruire ne-au indrumat pasii : sensei Himani si sensei Mary Alexandra McFadyen.

Fiecare dintre aceste Maestre au contribuit personal, intr-o maniera originala, clara si foarte cuprinzatoare la transmisia cat mai profunda a secretelor Reiki-ului Traditional Takata.
(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Activarile corpului de lumina

by Aurelian Curin on Dec.03, 2012, under Cursuri

Majoritatea oamenilor sunt constienti ca , acum, pe pamant are loc un proces revolutionar. In mod obisnuit ne gandim la aceasta perioada ca fiind experimentata doar prin multiple modificari aparute in corpul fizic, fara sa realizam ca, in acelasi timp, si constiinta noastra umana evolueaza. (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Ce este Reiki Traditional ?

by Aurelian Curin on Jul.30, 2012, under Cursuri

Poate ca nu as fi scris acest articol daca nu mi l-ar fi solicitat o prietena foarte buna care dorea sa discute si sa lamureasca cu mine anumite aspecte ale liniei  de Reiki Traditional care sunt definitorii pentru acesta si pe care le pot divulga. Acea discutie care s-a intins in seara destul de tarziu ,  nu a ramas concretizata cu absolut nici o nota scrisa . Si pentru ca o parte a discutiei noastre sa nu se piarda ,am luat decizia de a publica cateva dintre caracteristicile si diferentierile Reiki Traditional comparativ cu alte sisteme Reiki. (citeste mai departe…)

Comments Off mai departe...

De ce Reiki Traditional linia Takata ?

by Aurelian Curin on Jul.11, 2012, under Cursuri

Totul a inceput atunci cand am citit un articol  intitulat “Mainile vindecatoare” publicat in urma cu peste 30 de ani intr-o revista din SUA. Era o poveste extraordinara a unei ziariste care relata despre intalnirea pe care a avut-o cu unul dintre primii trei maestri de Reiki Traditional pregatiti de doamna Takata , sensei Ethel Lombardi. In acel articol era vorba despre un domn operat de cancer (citeste mai departe…)

Comments Off mai departe...

Interviu dr. Aurelian Curin

by Aurelian Curin on Oct.24, 2011, under Cursuri

“De mic, am simtit dorinta de a ajuta oamenii.”

Aurelian Curin este medic si datorita unor serioase probleme de sanatate, a inceput sa practice Reiki. In prezent, este maestru in cateva zeci de sisteme reiki, autorul mai multor carti de specialitate (“Reiki, arta japoneza a armoniei”, “Reiki ghid practic ilustrat”, “Reiki nontraditional”) si profesor de Qigong. Tine frecvent cursuri in Bucuresti, Arad, Timisoara, Constanta. (citeste mai departe…)

Comments Off mai departe...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...