Reiju.org

Seminar de baza – Ordinul lui Melchisedec

by on Feb.08, 2023, under Cursuri

11 februarie , online

Iata ca a venit randul unui seminar foarte drag  pe care nu l-am mai sustinut de peste 10 ani. Acest seminar l-am parcurs abia dupa ce am finalizat pregatirea in toate cele 22 de sisteme de Reiki nontraditional pe care mi le-am dorit sa le cunosc si sa le aprofundez .

Ideea de a fi initiat in Ordinul lui Melchisedec mi-a venit dupa ce o primisem deja in cadrului nivelului de Maestri al sistemului Tera Mai Reiki Seichem si doream sa urmez un program in urma caruia sa patrund mai adanc in misterele Ordinului.

In acel moment singura biserica nedominationala care oferea pregatire, initieri  si certificare in Ordin era World Light Fellowship, desfiintata cativa ani mai tarziu. Am urmat pregatirea tuturor nivelelor cu WLF si ulterior am fost ales ca director al organizatiei pentru a o reprezenta in Romania. Astfel a patruns pentru prima oara, Ordinul lui Melchisedec in tara noastra ,la inceputul anului 2003.

Comenteaza mai departe...

Curs introductiv in numerologia Akara

by on Dec.11, 2022, under Cursuri

Imagineaza-ti ca la fiecare intrebare pe care o ai vei afla un raspuns…iar acel raspuns se gaseste nu doar in interiorul tau ci si in numere. Intregul univers este format din numere iar atunci cand le calculam si le organizam intr-un model ele ne vor oferi o cantitate enorma de informatie despre noi insine, despre trecut, prezent sau viitor.

Stiinta  care descrie aceste numere, modele si structuri se numeste Akara , care  este cel mai vechi sistem numerologic cunoscut umanitatii, cel mai sacru si mai precis.


(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Curs Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Oct.20, 2022, under Cursuri

 ” Mainile elevilor mei se incalzesc si apoi raman foarte fierbinti ” Fran Brown

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki Traditional care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata . Seminarul este unic nu doar prin calitatea  informatiilor ce vor fi prezentate, dar si a initierilor originale pe care le veti primi,  ceea ce va duce la dobandirea unei energii Reiki  deosebit de puternice .

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Workshop Rugaciunea in tacere

by on Jan.28, 2022, under Cursuri

 


” Primul limbaj al lui Dumnezeu este tacerea ” Sfantul Ioan al Crucii

In predica lui Isus de pe munte se regaseste secretul Rugaciunii in Tacere  :” Cand te rogi, intra in odaita ta, inchide usa si roaga-te Tatalui Tau, care este in ascuns; si Tatal Tau care vede in ascuns iti va rasplati “(Matei 6:6).
Un secret care a parut pierdut in crestinism timp de peste 1000 de ani.
(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Sensei Mikao Usui

by on Aug.14, 2021, under Cursuri

15 august reprezintă data de naştere a fondatorului sistemului care astăzi îi poartă numele  fiind cunoscut peste tot în lume sub denumirea de “sistemul natural de vindecare al dr. Usui “.

Sensei Mikao Usui

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Numerologia Sufletului

by on Nov.30, 2020, under Cursuri

Aparuta in Orient in urma cu peste 3500 de ani Numerologia Sufletului ne ajuta sa ne intelegem cine suntem cu adevarat, cum ne manifestam in lume, cum suntem perceputi de catre alte persoane, care sunt lectiile din viata noastra precum si darurile de care dispunem pentru a ne realiza drumul vietii. (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

” Rugaciunea in tacere – linistea din inimile noastre”

by on Nov.30, 2020, under Cursuri

Comenteaza mai departe...

Ce este Reiki Traditional ?

by on Oct.05, 2020, under Cursuri

Poate ca nu as fi scris acest articol daca nu mi l-ar fi solicitat o prietena foarte buna care dorea sa discute si sa lamureasca cu mine anumite aspecte ale liniei  de Reiki Traditional care sunt definitorii pentru acesta si pe care le pot divulga. Acea discutie care s-a intins in seara destul de tarziu ,  nu a ramas concretizata cu absolut nici o nota scrisa . Si pentru ca o parte a discutiei noastre sa nu se piarda ,am luat decizia de a publica cateva dintre caracteristicile si diferentele Reiki Traditional comparativ cu alte sisteme denumite Reiki Usui. (citeste mai departe…)

Comments Off on Ce este Reiki Traditional ? mai departe...

De ce Reiki Traditional linia Takata ?

by on Oct.05, 2020, under Cursuri

Totul a inceput atunci cand am citit un articol  intitulat “Mainile vindecatoare” publicat in urma cu peste 30 de ani intr-o revista din SUA. Era o poveste extraordinara a unei ziariste care relata despre intalnirea pe care a avut-o cu unul dintre primii trei maestri de Reiki Traditional pregatiti de doamna Takata , sensei Ethel Lombardi. In acel articol era vorba despre un domn operat de cancer (citeste mai departe…)

Comments Off on De ce Reiki Traditional linia Takata ? mai departe...

Sensei Chujiro Hayashi

by on Sep.15, 2020, under Cursuri

Sensei Chujiro Hayashi 

Considerat de catre maestra Mary Goslen ca fiind ” Marele geniu al Reiki” sensei Hayashi a avut numeroase contributii in dezvoltarea sistemului Usui Reiki Ryoho transmis pe linia traditionala de-a lungul timpului pana in zilele noastre.

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...