Reiju.org

Curs Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Jun.09, 2022, under Cursuri

 8-10 iulie, Arad

” Mainile elevilor mei se incalzesc si apoi raman foarte fierbinti ” Fran Brown

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki Traditional care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata . Seminarul este unic nu doar prin calitatea  informatiilor ce vor fi prezentate, dar si a initierilor originale pe care le veti primi,  ceea ce va duce la dobandirea unei energii Reiki  deosebit de puternice .

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Conferinta Reiki Traditional – sistemul doamnei Takata

by on Jun.08, 2022, under Cursuri

4 iulie, Bucuresti

De la aparitia sa pana in zilele noastre sistemul Reiki s-a modificat atat de mult incat astazi este dificil sa regasesti forma sa originala, completa practicata de catre sensei Hayashi, pe care a transmis-o doamnei Takata si aceasta mai departe, doar catorva dintre Maestrii initiati de domnia sa.

In aceasta conferinta despre Reiki Traditional voi oferi informatii noi , deosebit de interesante si prea putin cunoscute despre sistemul  original transmis pe linia sensei Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata. (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Curs introductiv in numerologia Akara

by on Apr.26, 2022, under Cursuri

5 mai

Imagineaza-ti ca la fiecare intrebare pe care o ai vei afla un raspuns…iar acel raspuns se gaseste nu doar in interiorul tau ci si in numere. Intregul univers este format din numere iar atunci cand le calculam si le organizam intr-un model ele ne vor oferi o cantitate enorma de informatie despre noi insine, despre trecut, prezent sau viitor.
Stiinta  care descrie aceste numere, modele si structuri se numeste Akara , care  este cel mai vechi sistem numerologic cunoscut umanitatii, cel mai sacru si mai precis.


(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Workshop Rugaciunea in tacere

by on Jan.28, 2022, under Cursuri

 


” Primul limbaj al lui Dumnezeu este tacerea ” Sfantul Ioan al Crucii

In predica lui Isus de pe munte se regaseste secretul Rugaciunii in Tacere  :” Cand te rogi, intra in odaita ta, inchide usa si roaga-te Tatalui Tau, care este in ascuns; si Tatal Tau care vede in ascuns iti va rasplati “(Matei 6:6).
Un secret care a parut pierdut in crestinism timp de peste 1000 de ani.
(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Workshop numerologic “Codul 2022”

by on Jan.05, 2022, under Cursuri

Descoperita cu mai bine de 3500 de ani Akara studiaza semnificatia simbolica si vibrationala a numerelor, oferind un instrument valoros pentru a cunoaste realitatea din spatele a ceea ce nu se poate observa cu ochiul liber. Ea  are la baza vibratiile energiei  numerelor ce stabilesc legatura dintre timp, spatiu si viata.

La inceput de an nou fiecare dintre noi avem planuri sau vise pe care dorim sa le realizam iar  Akara ne ajuta sa le indeplinim astfel incat sa devina unul dintre cei mai buni ani ai nostri.

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Sensei Mikao Usui

by on Aug.14, 2021, under Cursuri

15 august reprezintă nu doar marea sărbătoare creştină a Sfântei Maria sau a Maicii Domnului, cunoscută în Israel ca şi Miryam, mama lui Iisus din Nazaret ci şi data de naştere a fondatorului sistemului care astăzi îi poartă numele  fiind cunoscut peste tot în lume sub denumirea de “sistemul natural de vindecare al dr. Usui “.

Sensei Mikao Usui

(citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

Numerologia Sufletului

by on Nov.30, 2020, under Cursuri

Aparuta in Orient in urma cu peste 3500 de ani Numerologia Sufletului ne ajuta sa ne intelegem cine suntem cu adevarat, cum ne manifestam in lume, cum suntem perceputi de catre alte persoane, care sunt lectiile din viata noastra precum si darurile de care dispunem pentru a ne realiza drumul vietii. (citeste mai departe…)

Comenteaza mai departe...

” Rugaciunea in tacere – linistea din inimile noastre”

by on Nov.30, 2020, under Cursuri

Comenteaza mai departe...

Ce este Reiki Traditional ?

by on Oct.05, 2020, under Cursuri

Poate ca nu as fi scris acest articol daca nu mi l-ar fi solicitat o prietena foarte buna care dorea sa discute si sa lamureasca cu mine anumite aspecte ale liniei  de Reiki Traditional care sunt definitorii pentru acesta si pe care le pot divulga. Acea discutie care s-a intins in seara destul de tarziu ,  nu a ramas concretizata cu absolut nici o nota scrisa . Si pentru ca o parte a discutiei noastre sa nu se piarda ,am luat decizia de a publica cateva dintre caracteristicile si diferentele Reiki Traditional comparativ cu alte sisteme denumite Reiki Usui. (citeste mai departe…)

Comments Off on Ce este Reiki Traditional ? mai departe...

De ce Reiki Traditional linia Takata ?

by on Oct.05, 2020, under Cursuri

Totul a inceput atunci cand am citit un articol  intitulat “Mainile vindecatoare” publicat in urma cu peste 30 de ani intr-o revista din SUA. Era o poveste extraordinara a unei ziariste care relata despre intalnirea pe care a avut-o cu unul dintre primii trei maestri de Reiki Traditional pregatiti de doamna Takata , sensei Ethel Lombardi. In acel articol era vorba despre un domn operat de cancer (citeste mai departe…)

Comments Off on De ce Reiki Traditional linia Takata ? mai departe...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...