Reiju.org

Author Archive

Ce este Reiki Traditional ?

by on Oct.05, 2020, under Cursuri

Poate ca nu as fi scris acest articol daca nu mi l-ar fi solicitat o prietena foarte buna care dorea sa discute si sa lamureasca cu mine anumite aspecte ale liniei  de Reiki Traditional care sunt definitorii pentru acesta si pe care le pot divulga. Acea discutie care s-a intins in seara destul de tarziu ,  nu a ramas concretizata cu absolut nici o nota scrisa . Si pentru ca o parte a discutiei noastre sa nu se piarda ,am luat decizia de a publica cateva dintre caracteristicile si diferentele Reiki Traditional comparativ cu alte sisteme denumite Reiki Usui. (continue reading…)

Comments Off on Ce este Reiki Traditional ? more...

De ce Reiki Traditional linia Takata ?

by on Oct.05, 2020, under Cursuri

Totul a inceput atunci cand am citit un articol  intitulat “Mainile vindecatoare” publicat in urma cu peste 30 de ani intr-o revista din SUA. Era o poveste extraordinara a unei ziariste care relata despre intalnirea pe care a avut-o cu unul dintre primii trei maestri de Reiki Traditional pregatiti de doamna Takata , sensei Ethel Lombardi. In acel articol era vorba despre un domn operat de cancer (continue reading…)

Comments Off on De ce Reiki Traditional linia Takata ? more...

Private: Workshop Reiju – secretele Maestrilor Reiki

by on May.31, 2009, under Diverse

13 iunie 2009 Bucuresti

seminar sustinut de dr.Aurelian Curin

Initierea din scolile traditionale Reiki din Japonia se realizeaza prin intermediul unui proces complex, spiritual, cu o vechime de 3500 – 4000 ani, provenit din traditia budhista si shintoista. Acest proces initiatic este denumit Reiju adica in traducere ”a primi si a darui spiritualitate” . Mult timp acest proces al initierii a fost pastrat strict secret fiind impartasit doar in cadrul unor scoli. In Japonia este un obicei frecvent ca studentii Reiki sa se adune cel putin o data pe luna  si sa practice impreuna diverse exercitii spirituale. La sfarsitul acestor intalniri Sensei oferea un Reiju fiecarui participant ca o modalitate de a dezvolta intuitia si sensibilitatea acestuia pentru energie. Prin primirea Reiju studentul se  conecta mai profund cu sursa Reiki , energia circula mai liber si este simtita mai usor,  blocajele energetice vor fi inlaturate iar initierile anterioare vor fi amplificate. Astfel progresul elevului este  mai rapid, acesta fiind ajutat in toate aspectele vietii sale.
Fiind unul dintre putinii Maestri Reiki din lume ce am fost instruit in diverse ramuri ale Reiki traditional japonez, am considerat necesar sa onorez invatatura orala ce mi-a fost transmisa si sa impartasesc din experienta mea tuturor practicantilor si Maestrilor Reiki ce doresc sa invete. Veti avea oportunitatea sa primiti initieri spirituale foarte rar intalnite, de o mare valoare spirituala care mult timp au fost ascunse de ochii publicului si sa experimentati in mod direct forta Reikiului japonez. Multe dintre initierile cuprinse in aceste seminar sunt primite de la o maestra japoneza de Reiki (sensei J.T fosta membra in Usui Reiki Gakkai) prin intermediul lui sensei Comee.
Va invit sa parcurgem impreuna  seminarul:

Reiju pentru practicienii Reiki de gradul I

Pentru mai multe informatii despre Reiju puteti citi  un scurt articol Reiju – secretul scolii japoneze de Reiki “.

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...