Reiju.org

Author Archive

Curs Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Apr.10, 2018, under Cursuri

1 – 3 iunie, Bucuresti

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata .

Seminarul este unic nu doar  informatiilor ce vor fi prezentate, ci si datorita initierilor originale aparte pe care le veti primi,  precum si calitatii energiei Reiki  deosebite de puternice pe care o veti dobandi.  (continue reading…)

Leave a Comment more...

Maestrii Anneli Twan si Don Beacham in Romania !

by on Mar.15, 2018, under Cursuri

18 – 20 mai, Bucuresti

Am marea bucurie de a va anunta ca la mijlocul lunii mai  ne vor vizita tara maestra Reiki Anneli Twan , fiica maestrei Wanja Twan (una dintre cei 22 de Maestri Reiki initiati de doamna Hawayo Takata) impreuna cu sotul sau Don Beacham.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Curs numerologia sufletului ( Akara )

by on Jan.07, 2018, under Cursuri

” Este cel mai vechi sistem cunoscut umanitatii, cel mai sacru si cel mai precis. Prin intermediul sau  invatati sa schimbati destinul oamenilor ” Yogi Bhajan

Numerologia Sufletului este o metoda prin care ne putem intelege mai bine pe noi insine dar si experientele prin care trecem prin viata. Prin calcule simple putem determina care sunt punctele forte si provocarile din viata noastra dar si modul in care putem  sa creem un echilibru in viata astfel incat sa se asiguram succesul.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!