Reiju.org

Author Archive

Seminar de baza – Ordinul lui Melchisedec

by on Feb.08, 2023, under Cursuri

11 februarie , online

Iata ca a venit randul unui seminar foarte drag  pe care nu l-am mai sustinut de peste 10 ani. Acest seminar l-am parcurs abia dupa ce am finalizat pregatirea in toate cele 22 de sisteme de Reiki nontraditional pe care mi le-am dorit sa le cunosc si sa le aprofundez .

Ideea de a fi initiat in Ordinul lui Melchisedec mi-a venit dupa ce o primisem deja in cadrului nivelului de Maestri al sistemului Tera Mai Reiki Seichem si doream sa urmez un program in urma caruia sa patrund mai adanc in misterele Ordinului.

In acel moment singura biserica nedominationala care oferea pregatire, initieri  si certificare in Ordin era World Light Fellowship, desfiintata cativa ani mai tarziu. Am urmat pregatirea tuturor nivelelor cu WLF si ulterior am fost ales ca director al organizatiei pentru a o reprezenta in Romania. Astfel a patruns pentru prima oara, Ordinul lui Melchisedec in tara noastra ,la inceputul anului 2003.

Leave a Comment more...

Curs introductiv in numerologia Akara

by on Dec.11, 2022, under Cursuri

Imagineaza-ti ca la fiecare intrebare pe care o ai vei afla un raspuns…iar acel raspuns se gaseste nu doar in interiorul tau ci si in numere. Intregul univers este format din numere iar atunci cand le calculam si le organizam intr-un model ele ne vor oferi o cantitate enorma de informatie despre noi insine, despre trecut, prezent sau viitor.

Stiinta  care descrie aceste numere, modele si structuri se numeste Akara , care  este cel mai vechi sistem numerologic cunoscut umanitatii, cel mai sacru si mai precis.


(continue reading…)

Leave a Comment more...

Curs Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Oct.20, 2022, under Cursuri

 ” Mainile elevilor mei se incalzesc si apoi raman foarte fierbinti ” Fran Brown

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki Traditional care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata . Seminarul este unic nu doar prin calitatea  informatiilor ce vor fi prezentate, dar si a initierilor originale pe care le veti primi,  ceea ce va duce la dobandirea unei energii Reiki  deosebit de puternice .

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Workshop Rugaciunea in tacere

by on Jan.28, 2022, under Cursuri

 


” Primul limbaj al lui Dumnezeu este tacerea ” Sfantul Ioan al Crucii

In predica lui Isus de pe munte se regaseste secretul Rugaciunii in Tacere  :” Cand te rogi, intra in odaita ta, inchide usa si roaga-te Tatalui Tau, care este in ascuns; si Tatal Tau care vede in ascuns iti va rasplati “(Matei 6:6).
Un secret care a parut pierdut in crestinism timp de peste 1000 de ani.
(continue reading…)

Leave a Comment more...

Sensei Mikao Usui

by on Aug.14, 2021, under Cursuri

15 august reprezintă data de naştere a fondatorului sistemului care astăzi îi poartă numele  fiind cunoscut peste tot în lume sub denumirea de “sistemul natural de vindecare al dr. Usui “.

Sensei Mikao Usui

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Numerologia Sufletului

by on Nov.30, 2020, under Cursuri

Aparuta in Orient in urma cu peste 3500 de ani Numerologia Sufletului ne ajuta sa ne intelegem cine suntem cu adevarat, cum ne manifestam in lume, cum suntem perceputi de catre alte persoane, care sunt lectiile din viata noastra precum si darurile de care dispunem pentru a ne realiza drumul vietii. (continue reading…)

Leave a Comment more...


Sensei Chujiro Hayashi

by on Sep.15, 2020, under Cursuri

Sensei Chujiro Hayashi 

Considerat de catre maestra Mary Goslen ca fiind ” Marele geniu al Reiki” sensei Hayashi a avut numeroase contributii in dezvoltarea sistemului Usui Reiki Ryoho transmis pe linia traditionala de-a lungul timpului pana in zilele noastre.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

2020 – o scurta perspectiva a anului privita prin Akara

by on Jan.04, 2020, under Cursuri

Privit prin perspectiva numerologiei Akara anul 2020 ne aduce in prim plan cifrele specifice ale anului respectiv 2, 4, 6 alaturi de numerele semnificative 0, 20 si 40 la care se adauga in plus alte 2 numere transformationale . In total 8 numere extrem de importante care ne ajuta sa intelegem cu adevarat semnificatia acestui an.


(continue reading…)

Leave a Comment more...

Consultatii numerologice

by on Aug.22, 2019, under Cursuri

Consultatiile numerologice se vor efectua  pe baza unui vechi sistem indian denumit Akara  sau numerologia sufletului in care veti intelege cine sunteti cu adevarat, care este scopul sufletului vostru , darurile de care dispuneti si care sunt provocarile unice in aceasta viata .

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...