Reiju.org

Author Archive

Seminar Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Jan.18, 2018, under Cursuri

26  – 28 ianuarie , Bucuresti

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata .

Seminarul este unic nu doar  informatiilor ce vor fi prezentate, ci si datorita initierilor originale aparte pe care le veti primi,  precum si calitatii energiei Reiki  deosebite de puternice pe care o veti dobandi.  (continue reading…)

Leave a Comment more...

Conferinta Reiki Traditional- sistemul integral al doamnei Takata

by on Jan.18, 2018, under Cursuri

25 ianuarie , Bucuresti

Iata ca am pornit un mic turneu in diverse orase ale tarii pentru a prezenta toturor cei interesati o conferinta despre Reiki Traditional in care vom oferi informatii noi , deosebit de valoroase si interesante despre sistemul integral original transmis pe linia sensei Hawayo Takata- sensei Fran Brown. (continue reading…)

Leave a Comment more...

Consultatii numerologice la Bucuresti

by on Jan.11, 2018, under Cursuri

16-18 ianuarie 2018, Bucuresti

In perioada  16-18 ianuarie la Bucuresti voi oferi consultatii numerologice  pe baza unui vechi sistem indian denumit Akara (Cercul Luminii ) sau numerologia sufletului in care veti intelege cine sunteti cu adevarat, care este scopul suflettului vostru , darurile de care dispuneti si care sunt provocarile unice in aceasta viata .


(continue reading…)

Leave a Comment more...

Curs numerologia sufletului ( Akara )

by on Jan.07, 2018, under Cursuri

19-21 ianuarie, Bucuresti

” Este cel mai vechi sistem cunoscut umanitatii, cel mai sacru si cel mai precis. Prin intermediul sau  invatati sa schimbati destinul oamenilor ” Yogi Bhajan

Numerologia Sufletului este o metoda prin care ne putem intelege mai bine pe noi insine dar si experientele prin care trecem prin viata. Prin calcule simple putem determina care sunt punctele forte si provocarile din viata noastra dar si modul in care putem  sa creem un echilibru in viata astfel incat sa se asiguram succesul.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...