Reiju.org

Author Archive

Seminar numerologic Akara de “Ziua Indragostitilor”

by on Feb.11, 2020, under Cursuri

16 februarie

Pentru a sarbatori ” Ziua Indragostitilor” o sa urmarim modul in care numerologia poate oferi o perspectiva mai profunda a relatiei cu partenerul tau dar si cu tine insati.

Daca doriti sa aflati detalii precise despre personalitatea si comportamentul unei persoane , atunci nu trebuie sa stiti decat o simpla data a nasterii.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

“Ziua indragostitilor ” – semnificatie numerologica

by on Feb.10, 2020, under Cursuri

14 februarie este o zi speciala pentru toti cei ce iubesc, indeiferent ca este vorba despre un tinerii indragostiti sau un cuplu , dragostea este cea care ne atinge. In aceasta zi intreaga lume sarbatoreste ziua sfantului Valentin ca o zi a iubirii.

Imagini pentru valentine day

  (continue reading…)

Leave a Comment more...

02.20.2020 – o data unica in istoria omenirii

by on Feb.03, 2020, under Cursuri

Iata cateva lucruri deosebit de interesante despre data de 02.02.2020

a. Un palindrom din 8 cifre

Cuvantul “palindrom” provine din limba greaca unde palin semnifica “din nou “iar dromos drum, cale.  Cu alte cuvinte o schimbare de directie, de stare, de vibratie, de energie.

Asa cum spunea profesorul Aziz Inan de la Universitatea din Portland intr-un interviu acordat ” Este ceva foarte special cu aceasta duminica de 2 februarie 2020. Desi acest palindrom este destul de obsinuit aceasta zi de duminica este foarte rara. Acest lucru se datoreaza faptului ca 02.02.2020 este acelasi daca il cititi in mod normal ( de la stanga la dreapta ) sau invers ( de la dreapta la stanga asa cum se obisnuieste in Orient) . ” (continue reading…)

Leave a Comment more...

Curs Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Jan.24, 2020, under Cursuri

28 februarie – 1 martie, Bucuresti

” Mainile elevilor mei se incalzesc si apoi raman foarte fierbinti ” Fran Brown

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata . Seminarul este unic nu doar prin calitatea  informatiilor ce vor fi prezentate, dar si a initierilor originale pe care le veti primi,  ceea ce va duce la dobandirea unei energii Reiki  deosebit de puternice .

(continue reading…)

Leave a Comment more...

2020 – o scurta perspectiva a anului privita prin Akara

by on Jan.04, 2020, under Cursuri

Privit prin perspectiva numerologiei Akara anul 2020 ne aduce in prim plan cifrele specifice ale anului respectiv 2, 4, 6 alaturi de numerele semnificative 0, 20 si 40 la care se adauga in plus alte 2 numere transformationale . In total 8 numere extrem de importante care ne ajuta sa intelegem cu adevarat semnificatia acestui an.


(continue reading…)

Leave a Comment more...

Fii stapan pe 2020 – Akara iti dezvaluie tainele anului

by on Dec.30, 2019, under Cursuri

12 ianuarie, 2020
Seminar online 

” ”Este cel mai vechi sistem cunoscut umanitatii, cel mai sacru dar si cel mai precis. Prin intermediul sau invatati sa schimbati destinul oamenilor” ~ Yogi Bhajan


La inceput de an  fiecare dintre noi avem dorinte, visuri, planuri pe care vrem sa le realizam iar Numerologia Akara ne ajuta sa descoperim secretele bine ascunse ale anului 2020.

Descoperita in urma cu peste 3500 de ani Akara studiaza semnificatia simbolica si vibrationala a numerelor, oferind un instrument valoros pentru a cunoaste realitatea din spatele a ceea ce nu se poate observa cu ochiul liber. Ea  are la baza vibratiile energiei  numerelor ce stabilesc legatura dintre timp, spatiu si viata.  Definita ca cercul luminii infinite sau “Totul in tot” Akara poate contine raspunsurile la intrebarile care ne framanta si oferind solutii pentru depasirea acestora.

Daca vrei sa stii secretele anului 2020 te invit la acest workshop !

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Workshop ” O zi a Binecuvantarilor”

by on Sep.25, 2019, under Cursuri

 

Acesta este un workshop unic in care veti avea acces la cunoasterea, experienta si munca pe care am depus-o in ultimii 12 ani aducand la lumina secrete care se regasesc doar pe linia traditionala de Reiki. Toate acestea fac parte din nivelul pregatirii maestrilor necesitand abilitati speciale ale acestora. Printre aceste secrete bine pastrate se afla Binecuvantarea Reiki , metoda vindecarii instantanee , acordajul de amplificare, acordajul temporar al inimii , transmisia de lumina. In cele 8 ore veti primi invataturile specifice si veti simti energia binecuvantata ce se afla in spatele fiecareia dintre aceste procese .

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Workshop – Rugaciunea in tacere

by on Sep.12, 2019, under Cursuri

 

Prima sursa in care se regaseste rugaciunea tainica a linistii se afla in predica lui Isus de pe munte :”Cand te rogi, intra in odaita ta, inchide usa si roaga-te Tatalui Tau, care este in ascuns; si Tatal Tau care vede in ascuns iti va rasplati “(Matei 6:6)

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Consultatii numerologice

by on Aug.22, 2019, under Cursuri

Consultatiile numerologice se vor efectua  pe baza unui vechi sistem indian denumit Akara  sau numerologia sufletului in care veti intelege cine sunteti cu adevarat, care este scopul sufletului vostru , darurile de care dispuneti si care sunt provocarile unice in aceasta viata .

(continue reading…)

Leave a Comment more...

A trai maiestria

by on Aug.22, 2019, under Cursuri

 

 Maestra Phyllis Furumoto

Phyllis a fost nepoata doamnei Hawayo Takata și fost inițiată în Reiki de la o vârstă foarte fragedă, fiind de datoria ei să își trateze bunica ori de câte ori aceasta venea în vizita la familia ei.

După primirea inițierii de Maestru în luna aprilie a anului 1979 Phyllis a decis că este timpul să își dedice viața unui scop nobil și a acceptat invitația de a călători alături de bunica sa, sensei Hawayo Takata (continue reading…)

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...