Reiju.org

Cursuri

O zi de Binecuvantari

by on Sep.19, 2019, under Cursuri

21 septembrie, Arad

Aceasta zi se adreseaza acelor suflete deschise care vor sa primeasca energia Binecuvantarilor . Aceasta energie a Binecuvantarilor va facilita incetarea fluxului mental si va permite esentei Fiinte noastre Divine sa se manifeste.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Curs Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Sep.16, 2019, under Cursuri

4 – 6 octombrie, Timisoara

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata . Seminarul este unic nu doar  informatiilor ce vor fi prezentate, ci si datorita initierilor originale aparte pe care le veti primi,  precum si calitatii energiei Reiki  deosebit de puternice pe care o veti dobandi.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Sensei Chujiro Hayashi

by on Sep.15, 2019, under Cursuri

Sensei Chujiro Hayashi 

(continue reading…)

Leave a Comment more...


Workshop – Rugaciunea in tacere

by on Sep.12, 2019, under Cursuri

12 octombrie, Iasi

 

Prima sursa in care se regaseste rugaciunea tainica a linistii se afla in predica lui Isus de pe munte :”Cand te rogi, intra in odaita ta, inchide usa si roaga-te Tatalui Tau, care este in ascuns; si Tatal Tau care vede in ascuns iti va rasplati “(Matei 6:6)

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Workshop “Reiki calea abundentei si prosperitatii”

by on Sep.12, 2019, under Cursuri

13 octombrie, Iasi

Motto : “Cred ca exista o Fiinta Suprema – Infinitul Absolut – o Forta Dinamica care guverneaza lumea si universul. Este o putere spirituala nevazuta care vibreaza si toate celelalte forte se estompeaza fiind  nesemnificative pe langa ea.” Sensei Hawayo Takata

Sistemul Usui Shiki Reiki este o metoda prin care mintea noastra se modifica  cand suntem in rezonanta cu Mintea Universala, Mintea Divina sau Mintea Originala asa cum mai este ea cunoscuta in traditia orientala . In acel moment ne-am schimbat … desi fizic aratam ,poate, la fel avem o alta vibratie ce va atrage in vietile noastre ceea ce necesar in acel moment. (continue reading…)

Leave a Comment more...

Consultatii numerologice

by on Aug.22, 2019, under Cursuri

Consultatiile numerologice se vor efectua  pe baza unui vechi sistem indian denumit Akara  sau numerologia sufletului in care veti intelege cine sunteti cu adevarat, care este scopul sufletului vostru , darurile de care dispuneti si care sunt provocarile unice in aceasta viata .

(continue reading…)

Leave a Comment more...

A trai maiestria

by on Aug.22, 2019, under Cursuri

 

 Maestra Phyllis Furumoto

Phyllis a fost nepoata doamnei Hawayo Takata și fost inițiată în Reiki de la o vârstă foarte fragedă, fiind de datoria ei să își trateze bunica ori de câte ori aceasta venea în vizita la familia ei.

După primirea inițierii de Maestru în luna aprilie a anului 1979 Phyllis a decis că este timpul să își dedice viața unui scop nobil și a acceptat invitația de a călători alături de bunica sa, sensei Hawayo Takata (continue reading…)

Leave a Comment more...

Aparitii editoriale

by on Aug.15, 2019, under Cursuri

 Acestea sunt noile aparitii editoriale in perioada 2017 – 2019

 

 

 

 

Mai multe detalii  (continue reading…)

Leave a Comment more...

Sensei Mikao Usui

by on Aug.14, 2019, under Cursuri

15 august reprezintă nu doar marea sărbătoare creştină a Sfântei Maria sau a Maicii Domnului, cunoscută în Israel ca şi Miryam, mama lui Iisus din Nazaret ci şi data de naştere a fondatorului sistemului care astăzi îi poartă numele  fiind cunoscut peste tot în lume sub denumirea de “sistemul natural de vindecare al dr. Usui “.

 

Sensei Mikao Usui

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...