Reiju.org

Archive for December, 2017

Despre ” Be Kind ” ….si Ceremonia Luminii

by on Dec.09, 2017, under Cursuri

22 decembrie, Bucuresti

Ca in fiecare an in preajma Sarbatorilor de Iarna oferim o zi dedicata celor curiosi a afla cate ceva dintre secretele liniei pe care provenim . In acest an vom avea o zi deosebita destinata aplicarii in viata a unuia dintre cele mai importante principii din Reiki si anume ” Fii Gentil “.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Conferinta Reiki Traditional – sistemul integral al doamnei Takata

by on Dec.07, 2017, under Cursuri

13 decembrie, Iasi

Iata ca am pornit un mic turneu in diverse orase ale tarii pentru a prezenta toturor cei interesati o conferinta despre Reiki Traditional in care vom oferi informatii noi , deosebit de valoroase si interesante despre sistemul integral original transmis pe linia sensei Hawayo Takata- sensei Fran Brown. (continue reading…)

Leave a Comment more...

Seminar Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Dec.05, 2017, under Cursuri

14  – 17 decembrie, Iasi

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata .

Seminarul este unic nu doar  informatiilor ce vor fi prezentate, ci si datorita initierilor originale aparte pe care le veti primi,  precum si calitatii energiei Reiki  deosebite de puternice pe care o veti dobandi.  (continue reading…)

Leave a Comment more...

Conferinta Reiki Traditional – sistemul complet al doamnei Takata

by on Dec.04, 2017, under Cursuri

7 decembrie, RAMNICU VALCEA

Iata ca am pornit un mic turneu in diverse orase ale tarii  pentru a prezenta toturor cei interesati  o conferinta despre Reiki Traditional  in care vom oferi informatii noi , deosebit de valoroase si interesante despre sistemul integral original transmis pe linia sensei Hawayo Takata- sensei Fran Brown. (continue reading…)

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...