Reiju.org

Archive for February, 2018

Conferinta Reiki Traditional – sistemul integral al doamnei Takata

by on Feb.16, 2018, under Cursuri

1 martie , Timisoara

Iata ca am pornit un mic turneu in diverse parti ale tarii pentru a prezenta tuturor celor interesati o conferinta despre Reiki Traditional in care vom oferi informatii noi , deosebit de valoroase despre sistemul integral original transmis pe linia sensei Hawayo Takata – sensei Fran Brown.   (continue reading…)

Leave a Comment more...

Cauzele subtile ale bolilor

by on Feb.12, 2018, under Cursuri

22 februarie, Bucuresti

O piesa de mare valoare atat din punct de vedere istoric al dezvoltarii Reiki cat si din punct de vedere practic o reprezinta determinarea cauzelor subtile ale bolilor.

Aceste aspecte nu se regasesc in seminariile doamnei Takata, ele fiind doar una din specialitatile deosebit de rafinate ale Maestrei Reiki care m-a instruit, doamna Mary A. McFadyen

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Workshop intensiv Fuziunea dintre suflet-trup

by on Feb.12, 2018, under Cursuri

21 februarie, Bucuresti

Iata ca au trecut aproape patru ani de cand am adus Fuziunea dintre suflet si trup, o metoda spirituala avansata,  in Romania.

Pentru a preda acest workshop am avut o pregatire de lunga durata ( de mai bine de doi ani) vizitand cateva  tari  , doar pentru a urma  traningul  pentru instructori certificati cu insasi fondatoarea acestei metode deosebite, Jonette Crowley.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

Seminar nutritie holistica

by on Feb.10, 2018, under Cursuri

24 – 25 martie, Bucuresti

Iata ca la finalul lunii martie  va vizita pentru a doua oara , doamna Linda Sheer o terapeuta deosebita pe care am intalnit-o anul trecut la clinica sa de nutritie pe care o are in Southern Pines, NC.

Am fost profund impresionat nu doar de cunostintele  profunde pe care Linda le stapaneste foarte bune atat in domeniul nutritiei si al biochimiei,  cat mai ales, de intelegerea ei asupra corpului uman privit ca un sistem energetic. (continue reading…)

Leave a Comment more...

Seminar Reiki Traditional linia Fran Brown

by on Feb.07, 2018, under Cursuri

2  – 4 martie , Timisoara

Acest seminar prezinta ,pentru prima oara la noi in tara, sistemul integral de Reiki care a fost transmis maestrei Fran Brown  de catre sensei Hawayo Takata .

Seminarul este unic nu doar  informatiilor ce vor fi prezentate, ci si datorita initierilor originale aparte pe care le veti primi,  precum si calitatii energiei Reiki  deosebite de puternice pe care o veti dobandi.  (continue reading…)

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!