Reiju.org

Archive for February, 2020

Seminar numerologic Akara de “Ziua Indragostitilor”

by on Feb.11, 2020, under Cursuri

16 februarie

Pentru a sarbatori ” Ziua Indragostitilor” o sa urmarim modul in care numerologia poate oferi o perspectiva mai profunda a relatiei cu partenerul tau dar si cu tine insati.

Daca doriti sa aflati detalii precise despre personalitatea si comportamentul unei persoane , atunci nu trebuie sa stiti decat o simpla data a nasterii.

(continue reading…)

Leave a Comment more...

“Ziua indragostitilor ” – semnificatie numerologica

by on Feb.10, 2020, under Cursuri

14 februarie este o zi speciala pentru toti cei ce iubesc, indeiferent ca este vorba despre un tinerii indragostiti sau un cuplu , dragostea este cea care ne atinge. In aceasta zi intreaga lume sarbatoreste ziua sfantului Valentin ca o zi a iubirii.

Imagini pentru valentine day

  (continue reading…)

Leave a Comment more...

02.20.2020 – o data unica in istoria omenirii

by on Feb.03, 2020, under Cursuri

Iata cateva lucruri deosebit de interesante despre data de 02.02.2020

a. Un palindrom din 8 cifre

Cuvantul “palindrom” provine din limba greaca unde palin semnifica “din nou “iar dromos drum, cale.  Cu alte cuvinte o schimbare de directie, de stare, de vibratie, de energie.

Asa cum spunea profesorul Aziz Inan de la Universitatea din Portland intr-un interviu acordat ” Este ceva foarte special cu aceasta duminica de 2 februarie 2020. Desi acest palindrom este destul de obsinuit aceasta zi de duminica este foarte rara. Acest lucru se datoreaza faptului ca 02.02.2020 este acelasi daca il cititi in mod normal ( de la stanga la dreapta ) sau invers ( de la dreapta la stanga asa cum se obisnuieste in Orient) . ” (continue reading…)

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...