Reiju.org

Archive for June, 2020

Program online Descopera secretele Principiilor Vietii II

by on Jun.05, 2020, under Cursuri

Motto :

“I’m trying to free your mind, Neo. But I can only show you the door. You’re the one that has to walk through it.” Morpheus

Este posibil ca originea principiilor Reiki care au fost scrise de catre sensei Mikao Usui sa fie mult mai veche ?
Este posibil ca aceste precepte sa se regaseasca in traditia budista ezoterica, shintoistsa sau ascetica a Japoniei ?
Ar putea exista legaturi intre principiile , simbolurile Reiki si anumite zeitati din panteonul japonez?
Exista practici interne secrete ce pot fi efectuate atat de calugari cat si de oamenii obisnuiti  pentru a obtine aceste puteri considerate miraculoase ?
Stau aceste practici secrete ale energiei interne,  la baza sistemului Reiki  aparut ulterior ?
Pot ele conferi aceeasi ”  putere pe care am primit-o dupa o perioada indelungata si dificila de pregatire ?”  ( sensei Mikao Usui) ” ?

Daca exista un singur raspuns ” Da” la una din intrebarile de mai sus……  sa stii aceste subiecte mult mai putin cunoscute alaturi de multe altele vor fi abordate in aceasta parte a programului Descopera Secretele Principiilor Vietii II ! (continue reading…)

Comments Off on Program online Descopera secretele Principiilor Vietii II more...

Descopera secretele Principiilor Vietii I

by on Jun.05, 2020, under Cursuri

Maestrii de Reiki traditional de pe linia Takata specifica in mod clar, in cadrul primului nivel de pregatire,  ca exista doi piloni de baza care trebuie insusiti perfect inainte de a trece la nivelul urmator.  Primul este reprezentat de catre practica corecta, constienta a pozitiilor de maini iar al doilea consta in aplicarea principiilor Reiki in viata de zi cu zi.

Pozitiile de maini ne invata ceea ce trebuie sa stim despre noi, despre alte persoane si despre modul in care interactionam cu lumea inconjuratore prin darurile primite : cele doua maini. Astfel mainile noastre devin instrumente deosebit de valoroase pentru o vindecare ce se va manifesta si la nivel fizic pornind din interior spre exterior.

Principiile Reiki ne aduc in prim plan calitatile pe care ar trebui sa le avem, sa le dezvoltam si , mai ales, sa le exprimam in fiecare clipa a vietii noastre. Ele deschid usa intelegerii la un nivel aparte a intregului sistem Reiki, constituind motorul principal al acestuia.

O legenda prea putin cunoscuta spune ca (continue reading…)

Leave a Comment more...

Consultatii numerologice online

by on Jun.01, 2020, under Cursuri

In perioada  8-11 iunie voi oferi online consultatii numerologice  pe baza unui vechi sistem indian denumit Akara sau numerologia sufletului in care veti intelege cine sunteti cu adevarat, care este scopul suflettului vostru , darurile de care dispuneti si care sunt provocarile unice in aceasta viata .

Leave a Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...