Reiju.org

22.02.2022 – un palindrom …si chiar mai mult

by on Feb.22, 2022, under Cursuri

22022022 – 22 February 2022 – A Palindrome, Ambigram and VIP date | Vishesh Baat News

Un palindrom din 8 cifre …dar nu numai

Cuvantul “palindrom” provine din limba greaca unde palin semnifica “din nou “iar dromos drum, cale.  Cu alte cuvinte o schimbare de directie, de stare, de vibratie, de energie.

Este ceva foarte special cudata de 22.02.2022 iar acest lucru se datoreaza faptului ca 22.02.2022 este acelasi daca il cititi in mod normal ( de la stanga la dreapta ) sau invers ( de la dreapta la stanga asa cum se obisnuieste in Orient) . 

Daca privim atent observam ca este atat un palindrom cat si un foarte rar format din 8 cifre 22022022. Doar 2 cifre participa la formarea acestuia 0 si 2 care se repeta la intervale regulate (220, 220, 22.)

Daca facem referire la acest secol sunt 38 de palindrome dintre care anul acesta ne vom mai intalni cu cateva dintre ele in 22.03.2022 22.04.2022, 22.06.2022, 22.07.2022, 22.08.2022, 22.09.2022 si 22.11.2022.

Merita sa observam ca data de astazi este nu doar un palindrom ci si o ambigrama.  O ambigrama este un cuvant, forma ,  care atunci cand este privita dintr-o directie sau perspectiva diferita isi pastreaza semnificatia initiala. Cu alte cuvinte daca am citi numerele ce compun data de astazi de sus in jos sau invers,  de jos in sus , ele sunt absolut identice.

O data simetrica

Numerologic data de 22.02.2022  indica un timp pentru o deschide fereastra intuitiei trezite la un nivel inalt de creatie.

0 reprezinta potentialitate pura, singura sursa infinita a ceea ce este si a infinitului potential ce se afla cand  ne conectam la acea Unitate ,la prezenta divina si adevarul tuturor lucrurilor .0 este constiiinta pura infinita Universala , energie necreata care asteapta o mica scanteie pentru a erupe in ceva minunat.

2 este un numar puternic  al parteneriatului, al intuitiei si sensibilitatii, crearii armoniei si al diplomatiei . Prin combinarea celor doua apare o secventa  numerologica prin care se creaza o alinire puternica cu intuitia pentru a deschide calea manifestarii binecuvantarilor divine in lume.

Numerele Maestru…vizibile si …. mai putin vizibile 

In numerologia Akara numarul 22 este asociat cu capacitatea de a crea o viziunea de mari proportii capabil de a o realiza in beneficiul tuturor celor implicati. Cu alte cuvinte, creeaza-ti viziunea apoi treci la metoda prin care sistematic zi de zi  te apropii de realitatea visata.  Evident ca vei avea nevoie de ” un trib” care sa aibe aceeasi viziune ca a ta. Un lucru interesant al acestei date speciale 22.02.2022……intalnim trei astfel de numere maestre .

Un alt numar intalnit este cel de 33 care are o rezonanta speciala fiind cunoscut ca ” Maestrul spiritual al evolutiei omenirii” dar si ” Maestrul Vindecator al intregii omeniri ” acest numar fiind asociat deseori lui Isus Hristos.

Evident ca mult mai putin observate, sau chiar trecute cu vederea sunt si alte numere maestre , care se regasesc in numerologia Akara ( 44, 66, 77 si 88 ) care nu fac altceva decat sa intregeasca si sa amplifice importanta zilei de astazi

Trebuie insa sa retinem ca aceasta combinatie 22.02.2022 este o oportunitate excelenta de a ne pune pe frecventa mesajelor numerelor maestre de mai sus pe care ni le aduce in constient anul 2022.

Continuam ” curatenia de primavara”

Daca privim radacina cuvantului din limba latina ce denumeste aceasta luna, Februarius derivat din februare – a curata, a purifica sau februum, indica un instrument folosit pentru purificarea rituala ( de regula cu ajutorul fumului sau a unei ofrande arse ), aceasta zi de 22.02. 2022 ne reaminteste ca acum este un timp propice pentru purificari.

Suntem intr-un moment in care sa ne continuam ” curatenia de primavara ” nu doar in mediul inconjurator ci prin purificarea propriilor emotii , ganduri sau energii,  indepartand astfel ceea ce nu ne mai serveste, nu ne mai este util.

Poate fi un timp dedicat detoxifierii corpului fizic pentru cultivarea sanatatii si vitalitatii interioare. Poate fi un timp luat pentru curatarea spatiului, purificarea gandurilor, clarificarea emotiilor si reconectarea la propria lumina interioara

Aceasta purificare deschide o imensa capacitatea de a primi o noua inspiratie si indrumare pentru a deveni mai prezenti ,plini de energie in viata noastra  trecand prin acest portal energetic deschis in aceasta zi spre viitor.

O data a armoniei interioare

Este o data care va solicita sa deveniti clar in ceea ce doriti , sa reflectati si sa onorati locul in care va aflati in acest moment. Este o perioada a clarificarilor

Ce este cel mai important pentru tine in acest moment ? Ce vrei cu adevarat  sa devii ? Cum pot sa fiu in serviciul altor persoane intr-un mod in care sa ma iubesc , sa ma bucur si stralucesc pe deplin?

Intrebari si raspunsuri ce vor creiona o buna perioada a modului in care ne vom desfasura viata de astazi inainte.

dr. Aurelian Curin


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...