Reiju.org

Curs Numerologia Sufletului – Corpurile de Lumina

by on Apr.06, 2024, under Cursuri

24 – 26 mai 2024

” Numerologia Akara foloseste cele zece corpuri de lumina ale constiintei, ce reprezinta calitati ale psihicului uman ce se pot manifesta sub forma de abilitati sau talente deosebite ” Yogi Bhajan

 

Numerologia Akara mai este cunoscuta sub multe alte denumiri respectiv  numerologia corpurilor subtile, numerologia corpurilor constiintei, numerologia corpurilor de lumina, numerologia luminii, numerologia cercului infinit al luminii, numerologia tantrica, numerologia yoghina, nuerologia vedica, numerologia indiana sau codul binecuvantat al destinului.

Insa desi denumirile acestor sisteme sunt sinonime  ele nu sunt absolut identice aparand diferente uneori semnificative atat in  abordarea numerelor, filozofiei, notiunilor , cat si in calitatea, cantitatea si structura informatiei .  Pe de o parte diferentele au aparut ca urmare a faptului ca invataturile despre Akar Jantri nu au fost niciodata facute publice, ci predate doar intr-un cerc restrans,elitist, iar pe de alta parte acestea nu au fost sistematizate, structurate , organizate ca intr-un seminar.

Mai mult decat atat nu exista nici o documentare scrisa asupra acestui sistem, totul pastrandu-se doar in memoria celor ce au primit oral invataturile directe de la yogi Bhajan . Daca luam in considerare si timpul petrecut cu Maestrul alaturi de invatatura specifica si relevanta transmisa fiecarui elev in parte putem intelege foarte bine aparitia diferentelor in fiecare dintre sistemele enumerate mai sus.

Numerologia Sufletului are anumite particulariti specifice si diferente semnificative fata de orice alt tip de numerologie ( caldeeana, chineza, japoneza sau  pitagoreica, ) iar una dintre cele mai importante este prezenta celor 10 radiante sau ” straluciri”  ( Das Prakas) sub care se manifesta fiecare fiinta umana. Cele 10 corpuri subtile reprezinta amprenta noastra energetica inconfundabila, unica , individuala sub care ne manifestam in aceasta viata.

”  Corpul uman este alcatuit din alte 10 corpuri : corpul fizic, 3 corpuri mentale si 6 corpuri energetice. Cea de a unsprezecea intruchipare – unde toate cele zece corpuri devin unul singur – produce o stare de constiinta pura in care aveti capacitatea de a vedea toate evenimentele ca un joc al lui Dumnezeu si de a-L recunoaște pe Dumnezeu in toate.” Yogi Bhajan

Ce facem in acest curs ?

 • Istoric , aparitie , dezvoltare
 • Structura Numerologiei Luminii
 • Componente statice si dinamice in Akara
 • Evolutia sistemului numerologic  Akar Jantri in timp
 • Importanta celor 10 corpuri  de lumina – generalitati, introducere
 • Oopss…si al 11 corp radiant !!
 • Prezentarea detaliata a celor 11 corpuri  energetice ale constiintei
 • Cele 3 aspecte diferite sub care se regasesc corpurile radiante
 • Conexiunile dintre corpurilor de lumina si filozofia yoga
 • O privire mai profunda in sistem – despre elemente, chakre, culori, planuri, planete
 • Combinatiile corpurilor de constiinta
 • Si o …….Surpriza !!!

O scurta nota :

*** Inainte de a solicita inscrierea la acest curs avansat este necesar sa aveti parcurs cursul introductiv !!

*** Acest curs din Numerologia Sufletului este unicul care are loc in acest an.  El este primul din seria celor cinci module si va cuprinde tot ceea ce am primit de la Maestrii cu care am studiat Corpurile de Lumina…..si este MULT !!!!

*** Informatiile privitoare la Corpurile de Lumina nu se regasesc in nici un alt curs  predat anterior ….deoarece le-am primit in ultimii patru ani …dupa alte trei seminarii destinate doar corpurilor subtile !

***  Trebuie sa specific ca nu toti cei ce doresc sa participe la acest curs vor fi acceptati !

Locatie : online
Durata : 3 zile
Program :
vineri 18,00 – 21,30
sambata si duminica de la 10,30

*** Cei interesati ma pot contacta pe acurin@gmail.com pentru a stabili o intalnire 1:1 de 30 minute


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

  Archives

  All entries, chronologically...