Reiju.org

Cauzele subtile ale bolilor

by on Feb.12, 2018, under Cursuri

22 februarie, Bucuresti

O piesa de mare valoare atat din punct de vedere istoric al dezvoltarii Reiki cat si din punct de vedere practic o reprezinta determinarea cauzelor subtile ale bolilor.

Aceste aspecte nu se regasesc in seminariile doamnei Takata, ele fiind doar una din specialitatile deosebit de rafinate ale Maestrei Reiki care m-a instruit, doamna Mary A. McFadyen

Doamna McFadyen, sau simplu Mary dupa cum ii spuneau toti cei apropiati a dezvoltat in practica sa un sistem extrem de eficient , in doar sapte pasi, care atunci cand este dus la perfectiune lamureste cauza reala a unei afectiuni in decurs de cateva minute.

Cum comunica corpul afectiunea reala, ce intrebari trebuie sa punem, cum interpretam raspunsurile, care parte este afectata, ce anume ne indica afectiunea respectiva , cum si ce trebuie sa tratam vor fi cateva dintre subiectele ce le vom atinge in acest workshop.

Am avut ocazia sa asist la demonstratii ale aplicarii metodei nu doar in seminariile sustinute de doamna McFadyen la care am participat ci si in cursul terapiilor efectuate cand am putut vedea eficienta acestui sistem.

Intalnirea va fi incununata de primirea unei initieri traditionale,  cunoscuta intr-un cerc restrans, destinata cresterii capacitatilor intuitive .

Locatia: va fi comunicata ulterior
Ora de incepere: 10,30
Taxa de participare: 100 USD

Pentru a participa trebuie sa expediati datele dumneavoastra (nume, prenume si numar de telefon) la acurin@gmail.com.


Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!