Reiju.org

Workshop intensiv Fuziunea dintre suflet-trup

by on Feb.12, 2018, under Cursuri

21 februarie, Bucuresti

Iata ca au trecut aproape patru ani de cand am adus Fuziunea dintre suflet si trup, o metoda spirituala avansata,  in Romania.

Pentru a preda acest workshop am avut o pregatire de lunga durata ( de mai bine de doi ani) vizitand cateva  tari  , doar pentru a urma  traningul  pentru instructori certificati cu insasi fondatoarea acestei metode deosebite, Jonette Crowley.

Fiecare dintre noi avem un suflet frumos insa uneori nu putem sa il aducem in intregime in corpul nostru fizic.Ne traim vietile cu luminile doar pe jumatate aprinse, nefiind in stare sa atragem sanatatea, bogatia si bunastarea care sunt drepturile noastre din nastere.

Simtiti ca uneori sufletul si corpul vostru nu sunt aliniate ?

Simtiti ca nu sunteti impamantat sau nu ati apartine acestei lumi?

Simtiti ca nu sunteti sustinut in totalitate ?

Stiti ca ar trebui sa aveti mai multe energie, vitalitate, forta si in mod automat o sanatate mai buna dar nu le puteti atinge ?

Aceasta se intampla deoarece sufletul vostru nu se afla in legatura permanenta cu abundenta si forta Sursei Universale. Iar atunci cand frecventele corpului si cele ale sufletului nu sunt complet aliniate nu poti sa devii omul divin care poti sa fii.

Fuziunea Suflet-Trup este un proces simplu ce restabileste alinierea corpului la nivelul celular cu cea mai mare lumina si energie posibila pe care acesta o poate retine in acel moment. Astfel frecventele sufletului si ale corpului se aliniaza una cu cealalta facand din acest proces unul continuu care evolueaza in permanenta.

Modificarile sunt neincetate pentru ca celulele voastre tind sa se armonizeze cu aspectele superioare ale tale care sunt pe frecvente inalte. Schimbarea nu are sfarsit deoarece sufletul nu cunoaste limite. Astfel Fuziunea Suflet-Trup este un catalizator evolutiv ce deschide portile dezvoltarii spirituale rapide.

Cand mai mult din lumina sufletului nostru se conecteaza la celulele corpului va avea loc o modificare clara si incontestabila ce va deveni punctul de start pentru o noua realitate in care sanatatea, fericirea, abundenta si implinirea sunt sustinute din planurile superioare.

Odata ce frecventele sufletului si corpului nostru sunt unificate nu doar ca ne vom reaminti abundenta si preaplinul ci le vom lasa sa existe in viata noastra. Prin completa aliniere cu sufletul vostru veti depasi propriile bariere ale lumii tridimensionale si deschide usa unei noi realitati dincolo de timp si spatiu. Cand intrati pe aceasta poartea ceea ce parea imposibil din punct de vedere fizic, sau necesita foarte mult timp si efort devine aproape instantaneu.

Accesul neconditionat catre talentele si abilitatile voastre face ca Fuziunea Suflet-Trup sa fie un proces deosebit de puternic ce poate aduce o transformare foarte profunda.

Cine poate participa la acest workshop?

La acest curs poate participa oricine doreste sa-si imbunatateasca viata. Cei ce doresc sa lucreze pe ei insisi, sa isi aibe grija de propria energie, sa devina mai puternici la nivel mental, emotional si fizic sunt si ei binevenii. La fel ca si cei ce vor sa isi schimbe viata in mai bine, sa aibe un instrument deosebit de dezvoltare spirituala si sa se bucure de o companie deosebita.

Ce invatam in cadrul workshopului ?

In cadrul workshopului vom invata ce anume reprezinta fuziunea dintre suflet si trup, cum a fost descoperita, care a fost evolutia ei in ultimii ani dar si care este valoarea acesteia pentru noi ca indivizi dar si pentru intreaga planeta.

Vom invata care sunt caracteristicile fuziunii si cum functioneaza acesta , insusindu-ne pas cu pas procesul efectuarii acestuia.

Fiecare participant va primi personal Fuziunea Suflet Trup  si va avea posibilitatea sa o experimenteze . Vom invata cum putem aplica fuziunea pe animale, plante, pe situatii din viata , job …. si chiar pe afaceri. Vom invata multiplele aplicatii ale acestei metode aparte in cele mai obisnuite si neobisnuite situatii.

Iar la final certificatul de practician al Fuziunii Suflet Trup alaturi de o mica surpriza vor incununa acest prim workshop.

In aceasta zi de training vom aborda teoretic si practic urmatoarele subiecte:

 • Ce este Fuziunea suflet-trup
 • Aparitia si dezvoltarea Fuziunii
 • Sursele stiintifice ale Fuziunii suflet-trup
 • Cum ne ajuta acest proces al Fuziunii suflet-trup
 • De ce este important sa ne crestem vibratia (pentru noi insine si pentru evolutia planetara)
 • Care este impactul cresterii vibratiei asupra modelului divin uman
 • De ce fuziunea suflet-trup este mai mult decat un sistem de terapie
 • Cele trei legi ale fuziunii
 • Cum efectuam fuziunea dintre suflet-trup in cinci pasi
 • Unde, cum, cand putem folosi fuziunea suflet-trup
 • Fuziunea aplicata in diverse domenii (sanatate, business, job, spitale, etc)
 • Cum folosim fuziunea suflet-trup la distanta
 • Intrebari si raspunsuri
 • Material si certificat inclus

Cateva marturii aparte ale celor cu au invatat acest proces si transformarile aparute in viata lor sunt disponibile celor ce doresc sa se inscrie la acest workshop

Nu pot decat sa va recomand acest workshop din toata inima. Sa va bucure si sa va aduca si voua aceleasi lucruri pe care mi le-a adus si le mai aduce in viata mea.

Locatie: va fi comunicata celor inscrisi
Ora de incepere: 10,30
Taxa de participare : 150 euro

Pentru a participa la acest seminar trebuie sa trimiteti un mail cu detaliile dumneavoastra (nume, prenume, adresa de mail, numar telefon mobil) la acurin@gmail.com.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!