Reiju.org

Maestrii Anneli Twan si Don Beacham in Romania !

by on Mar.15, 2018, under Cursuri

18 – 20 mai, Bucuresti

Am marea bucurie de a va anunta ca la mijlocul lunii mai  ne vor vizita tara maestra Reiki Anneli Twan , fiica maestrei Wanja Twan (una dintre cei 22 de Maestri Reiki initiati de doamna Hawayo Takata) impreuna cu sotul sau Don Beacham.

Don Beacham este un nativ cree indian din nordul Manitoa, unde se afla rezervatia casei norvegiene. El a urmat spiritualitatea nativa in ultimii 30 de ani, strabatand ceea ce este cunoscuta ca fiind Calea Rosie, adica fara a folosi bauturi alcoolice sau droguri. Numele sau este Wapun Muskwa ce inseamna Ursul Alb si i-a fost oferit intr-o ceremonie a indienilor Cree .

Don este un purtator traditional al Pipei Pacii si si-a castigat dreptul de a conduce ceremoniile de purificare cu ajutorul aburilor si a postului timp de patru zile si patru nopti, fara a consuma mancare sau apa. Don este de asemenea un consilier spiritual impartasindu-si invataturile si anii de experienta cu diferiti oameni care se afla pe drumul lor de vindecare.

El a lucrat o lunga perioada de timp in inchisorile din British Columbia, Canada asistand detinutii sa isi descopere spiritualitatea si indrumandu-i spre vindecare si reintegrare in societate.

Anneli Twan este de nationalitate canadiana , suedeza avand descendenta nativ indiana. Mama sa este Wanja Twan , care a emigrat in Canada din Suedia in anii 1950 iar tatal sau s-a nascut si a crescut in regiunea Caribou din British Columbia, mostenirea sa aborigena fiind din partea natiunii Chilcotin.

Anneli este de asemenea instruita ca si consilier spiritual si a lucrat pe parcursul multor ani pentru o multime de organizatii aborigene. Ea este si o purtatoare a Pipei Pacii, castigandu-si acest drept dupa o perioada de post, respectand un angajament de 4 ani pe care l-a onorat.

Numele primit de Anneli intr-o ceremonie a indienilor Cree este Asan Apu Esquewew sau ” femeia care sta in lumina “. De asemenea ea a primit de la un intelept indian si numele de Uklawsit ce semnifica” purificatoare la nivel spiritual “.

La varsta de 10 ani Anneli a fost initiata in primul nivel de doamna Takata apoi cativa ani mai tarziu a primit nivelul secund de la mama sa iar la 16 ani a devenit cea mai tanara Maestra Reiki din istoria acestuia.

Cu experienta sa de 34 de ani in traditia Reiki-ului traditional Anneli este fericita sa  impartaseasca din cunoasterea si povestile sale cu cei ce sunt deschisi sa le asculte.

Programul Maestrilor Anneli Twan si Don Beacham in Romania este urmatorul :

18 mai – Principiile Reiki in viata de zi cu zi
19 mai – Intalnirea Practicienilor Reiki
19 mai – Intalnirea Maestrilor Reiki
20 mai – Seminar samanic cu Don Beacham


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!