Reiju.org

Conferinta numerologie Akara

by on Aug.10, 2017, under Cursuri

15 septembrie, Iasi

Conferinta se va axa pe prezentarea sistemului de numerologie Akara , un sistem, rar, foarte precis de numerologie bazat pe data nasterii, in care se utilizeaza arta si stiinta numerelor pentru a dezvalui psihologia profunda, provocarile din viata, darurile si abilitatile  si calea unica a fiecarei persoane.

Privite in ansamblul lor numerele din data nasterii dezvaluie o geometrie unica pe care cel ce o cunoaste o poate folosi pentru a-si descoperi o viata plina de scopuri si de impliniri.

Informatia obtinuta prin Akara este extrem de precisa si valoaroasa si permite individului sa obtina o intelegere a ceea ce este el la nivel constient cat si subconstient.

Pe parcursul acestei conferinte veti primi informatii de baza despre acest sistem pentru a intelege lectiile de viata dar si cum sa folositi aceste lectii pentru a reaprinde pasiunea  care va conduce spre realizarea scopului dumneavoastra.

Exista posibilitatea de a adresa intrebari pe parcursul conferintei pentru a va lamuri asupra finetii acestui sistem deosebit de fin, insa simplu si usor de insusit.

Am avut ocazia de a studia personal acest sistem pe parcursul ultimului an cu patru maestrii diferiti , fiecare dintre ei unic si deosebit atat in predare, interpretare a numerogramei cat si a experientei si a intelepciunii de viata  .

Primul dintre acestia a fost fondatorul sistemului Ho’ookahi  Tyler Mongan cu care am urmat  programul de pregatire pentru instructori pe o perioada de peste un an , fiind printre primii trei instructori din lume formati de acesta.

De asemenea avandu-l invitat in doua randuri anul trecut pe Tyler in Romania am avut sansa de a fi pregatit personal in arta interpretarii numerogramei, fiind , in acest caz asa dupa cum spunea si Tyler ” unicul meu student din lume care a vazut, asistat si participat la cele mai multe citiri numerologice ”

Intotdeauna cand pornesc intr-un domeniu doresc sa cunosc totul despre el. Doresc  sa intalnesc oamenii de valoare, adevarate comori de experienta directa , ca urmatorul pas a fost de a-mi gasi noi maestrii ce au studiat personal cu Yogi Bhajan si care doresc sa transmita din cunoasterea lor celor ce doresc sa invete.

De aceea pregatirea mea in Numerologia Luminii a continuat prin intermediul cursurilor private cu  maestra Pritam Khalsa .

In prezent, de mai bine de un an,  sunt in  training avansat de numerologie sub indrumarea a doi maestrii aparte maestra N.H. K.  si maestrul A.A. S. K .

Conferinta va aborda ca si subiecte teoretice si practice urmatoarele :

  • Ce este Akara ( Cercul infinit al Luminii)
  • Aparitie, dezvoltare
  • Diferente intre Akara si alte sisteme de numerologie
  • Prezentarea celor 10 corpuri energetice
  • Cum ne calculam propria numerograma
  • Care sunt lectiile, provocarile ce trebuie insusite in aceasta viata
  • Intrebari si raspunsuri
  • O prezentare a unei numerograme a unei persoane aleasa aleator din sala
  • Prezentarea  cursului de numerologie din weekend

Cei ce doresc vor avea ocazia sa se programeze, individual,  pentru citiri numerologice private .

Pentru a beneficia din plin de aceasta experienta deosebita este indicat sa va aduceti o agenda sau un blocknotes in care sa va notati ceea ce considerati dumneavoastra a fi necesar.

Desi este denumita conferinta….. este cu mult mai mult decat atat :)…un minworkshop plin de invataturi noi dar si de distractie.

Locatie: va fi comunicata celor inscrisi
Ora de incepere : 18,00
Taxa de participare : 65 RON

Pentru a participa la acest eveniment sunteti rugati sa trimiteti detaliile dumneavoastra – nume,prenume,  doamnei  Alexandra pe email sandycopou@gmail.com.  


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!