Reiju.org

Consultatii numerologice individuale

by on Mar.20, 2017, under Cursuri

25 – 26 martie , Timisoara

In perioada 25-26 martie in Timisoara  voi oferi consultatii numerologice  pe baza unui vechi sistem indian denumit Codul Destinului sau Codul Binecuvantarii  (Ho’olokahi) in care veti intelege cine sunteti cu adevarat, care este scopul suflettului vostru , darurile de care dispuneti si care sunt provocarile unice in aceasta viata .

Codul destinului ne ajuta sa ne intelegem cine suntem cu adevarat, cum ne manifestam in lume, cum suntem perceputi de catre alte persoane, care sunt lectiile din viata noastra precum si darurile de care dispunem pentru a ne realiza drumul vietii.Dar mai mult decat atat poate raspunde la intrebari privind timpul – cand trebuie sa facem anumite actiuni sau nu, de ce este necesar sa o faceti atunci, cum trebuie sa o faceti si care sunt mijloacele folosite.

Consultatia numerologica care dureaza intre o ora si jumatate poate chiar doua ore in functie de complexitatea hartii se inregistreaza ca sa o puteti reaudia mai tarziu si veti primi informatiile scrise ale hartii dumneavoastra dupa terminarea acesteia. Pe parcursul citirii vi se va raspunde tuturor intrebarilor pe care le aveti.

Am avut ocazia de a studa personal in cadrul programului de pregatire pentru instructori cu fondatorul acestui  sistem maestrul Tyler Mongan pe o perioada de peste un an , fiind printre primii trei instructori din lume formati de acesta.

De asemenea avandu-l invitat in doua randuri anul trecut  pe Tyler in Romania am avut sansa de a fi pregatit personal in arta interpretarii numerogramei, fiind , in acest caz asa dupa cum spunea si Tyler ” unicul meu student din lume care a vazut, asistat si participat la cele mai multe citiri numerologice ”

Cei ce au avut curiozitatea,curajul si dorinta de a afla mai multe despre ei insasi au lasat cateva marturii aparte.

Deoarece interesul analizei numerologice prin acest sistem rar sunt deosebite, numarul locurilor destinate consultatiilor este limitat !

Detalii , planificari  pe adresa de email acurin@gmail.com.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...