Reiju.org

Evenimente numerologie vedica

by on Apr.12, 2017, under Cursuri

Pritam Khalsa este o maestra a numerologiei vedice si a stiintei sacre a Kundalini Yoga care i-au fost transmise in urma cu peste 27 de ani de catre Yogi Bhagan, maestrul ce a adus aceste stiinte secrete din indepartata Indie in lumea occidentala.

Solicitandu-i personal o interpretare numerologica am fost impresionat profund de acuratetea acesteia si de recomandarile efectuate de Pritam pentru a-mi remedia anumite aspecte ale hartii numerologice, recomandari ce au inclus meditatii , mantre si posturi specifice datei mele de nastere.

Astfel ca am arugat-o sa ma accepte ca un student al numerologiei vedice trsnasmise de Yogi Bhajan iar maestra Pritam a acceptat aceasta rugaminte pe care i-am adresat-o.

Si mai mult decat atat am rugat-o personal sa iis dedicce timp ca sa vina in tara noastra pentru a ne prezenta din cunoasterea sa privitoare la Kundalini Yoga si la numerologia luminii.

Desi programul maestrei Pritam este foarte incarcat pana in vara anului viitor am reusit sa rupem o bunatica din timp si sa vina in Romania pentru a prezenta Kundalini Yoga dar si a sustine un curs despre numerologia vedica predand un prim nivel referitor la aceasta.

Si nu numai atat Pritam va face interpretari numerologice celor ce doresc sa afle mai multe despre viata lor iar la finalul acestora va raspunde intrebarilor ce va framanta cel mai mult in acel moment.

Programul maestrei Pritam Khalsa in Romania este urmatorul   :

1 iunie – Conferinta gratuita numerologie vedica

2 iunie – Sesiune de initiere in Kundalini Yoga

3 si 4 iunie – Curs numerologia luminii


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...