Reiju.org

Consultatii numerologice prin sistemul Akara( Bacau , Iasi, Ramnicu Valcea , Timisoara)

by on Nov.08, 2017, under Cursuri

BACAU 13 -16 noiembrie
IASI 22 – 24 noiembrie
RAMNICU VALCEA – 5-8 decembrie
TIMISOARA – 12-14 decembrie

In perioada imediat urmatoare la Bacau , Iasi  , Ramnicu Valcea si Timisoara  voi oferi consultatii numerologice  pe baza unui vechi sistem indian denumit Akara (Cercul Luminii ) sau numerologia sufletului in care veti intelege cine sunteti cu adevarat, care este scopul suflettului vostru , darurile de care dispuneti si care sunt provocarile unice in aceasta viata .

Numerologia Sufletului ne ajuta sa ne intelegem cine suntem cu adevarat, cum ne manifestam in lume, cum suntem perceputi de catre alte persoane, care sunt lectiile din viata noastra precum si darurile de care dispunem pentru a ne realiza drumul vietii.

Dar mai mult decat atat poate raspunde la intrebari privind timpul – cand trebuie sa facem anumite actiuni sau nu, de ce este necesar sa o faceti atunci, cum trebuie sa o faceti si care sunt mijloacele folosite.

Consultatia numerologica care dureaza intre o ora si jumatate poate chiar doua ore in functie de complexitatea hartii se inregistreaza ca sa o puteti reaudia mai tarziu si veti primi informatiile scrise ale hartii dumneavoastra dupa terminarea acesteia. Pe parcursul citirii vi se va raspunde tuturor intrebarilor pe care le aveti.

Cei ce au avut curiozitatea,curajul si dorinta de a afla mai multe despre ei insasi au lasat cateva marturii aparte.

Deoarece interesul analizei numerologice prin acest sistem rar sunt deosebite, numarul locurilor destinate consultatiilor este limitat !

Aveti posibilitatea de a alege

a.  interpretarea numerogramei personale la care se adauga  10 intrebari la care doriti raspuns pe parcursul consultatiei si

b. compatibilitatea cu un partener 

Compatibilitatea parteneriala cuprinde analiza a doua harti numerologice ( practic este vorba de doua citiri separate) la care se adauga compatibilitatea propriu zisa.

c. numerograma copilului

Este esential sa va cunoasteti copilul chiar de la primii ani ai copilariei. Care le sunt nevoile, cum le poti scoate la lumina talentele si abilitatile, care sunt potentialele probleme cu care se vor confrunta, care va fi relatia dintre voi, care sa fie abordarea ta fata de el – acestea vor fi punctele atinse in aceasta interpretare

Locurile sunt limitate la maxim 3-4 persoane pe zi. Ordinea programarilor se efectueaza conform principiului primul venit este primul servit.

Pentru a participa la acest eveniment sunteti rugati sa trimiteti detaliile dumneavoastra – nume, prenume, email, mobil, data nasterii – si tipul numerogramei dorite organizatorilor
BACAU – doamna  Cornelia pe kornelia2006@yahoo.com sau 0755285409
IASI –  doamna Alexandra pe sandycopou@gmail.com sau 0740250092.
RAMNICU VALCEA – doamna Gabriela 0765 203 494
TIMISOARA – Aurelian Curin pe acurin@gmail.com


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...