Reiju.org

Seminar nutritie holistica

by on Jun.20, 2018, under Cursuri

22 – 23 septembrie, Bucuresti

Iata ca la finalul lunii septembrie ne va vizita  , doamna Linda Sheer o terapeuta deosebita cu rezultate exceptionale in afectiuni greu tratabile de catre medicina moderna. Ea ne va impartasi in acest seminar experienta sa de peste 35 de ani in domeniul nutritiei holistice si modul in care putem folosi aceste informatii pentru a ne insanatori pe deplin .

Linda  spunea urmatoarele ” Viziunea mea pentru acest workshop este de a mentine un spatiu sacru pentru a ridica constiinta si a descoperi cunostintele ce sporesc abilitatile unice ale fiecarui individ ca terapeut sau practician al medicinii. Dar si ca un suport pentru ca noi toti sa avem o sanatate radianta ”

22 septembrie -” In realitate nu exista boli doar energie blocata ” Linda Sheer. In acesta zi vom intelege calea alimentelor in corpul nostru ,modul de manifestare a diferitelor afectiuni si cauza fundamentala a acestora, biochimia corpului si foarte important, detoxifierea rinichilor si a ficatului, organe care pentru corpul uman reprezinta filtrele tuturor reziduriilor alimentare si energetice. Detoxifierea pielii si a intregului sistem limfatic este un subiect care va fi dezbatut in cadrul workshopului si Linda ne va invata cum sa avem grija de acesta.

 • vom invata sa privim corpul ca o entitate unica, integrala
 • vom urmari intr-o poveste deosebita calea alimentelor in corpul nostru
 • vom intelege la diferite nivele ale corpului modul de manifestare a diferitelor afectiuni si cauza fundamentala a acestora
 • vom invata rapid si elegant biochimia corpului
 • vom invata detoxifierea rinichilor si a ficatului
 • vom invata detoxifierea pielii si a intregului sistem limfatic

23 septembrie – ” Calatoria spre o sanatate radianta incepe cu intelegerea legaturii dintre corp, minte si spirit ” Linda Sheer

In aceasta zi vom invata ce inseamna aciditatea in corp , “dusmanul” care conduce la aparitia afectiunilor cronice si cum putem ajunge la un PH alcalin al corpului. Vom afla despre proiectia corpurilor subtile in forma fizica si cum integram o cunoastere ezoterica pentru o vindecare reala dar si ce plante sunt indicate pentru o detoxifiere corecta.

 • aciditatea corpului – dusmanul ce conduce la aparitia afectiunilor cronice
 • vom invata sa folosim nutritia pentru corectarea aciditatii corporale
 • vom invata despre proiectia corpurilor subtile in forma fizica
 • vom afla ce plante sunt necesare corpului nostru
 • cum integram cunoasterea ezoterica intr-o vindecarea reala

La finalul seminarului Linda va efectua o demonstratie a modului in care lucreaza folosind toate cunostintele de care dispune, integrand informatiile furnizate de campul energetic uman intr-un complex sistem de terapie ce are la baza nutritia.

Locatie: va fi anuntata celor inscrisi
Program : sambata si duminica 10, 30- 18,00
Pentru a participa la acest seminar este necesar sa un mail la serbanroberta@yahoo.com in care sa specificati numele, prenumele, numarul de telefon mobil si emailul dumnevoastra.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...