Reiju.org

Practicile secrete interne ale Principiilor Reiki

by on Jun.03, 2018, under Cursuri

Incercand sa inteleg acest subiect mi-am petrecut mai bine de 10 ani cautand sa inteleg semnificatia ascunsa din spatele Principiilor Reiki, conexiunile acestora cu diverse culturi , modul in care putem patrunde subtil in ezoterismul acestora si cum sa transpunem aceste “medicamente spirituale”  in viata noastra.

Acest seminar este unic prin abordare si deosebit de  surprinzator prin informatiile  si metodelele ce vor fi oferite pentru prima oara la noi in tara. 

Intelese profund si practicate perseverent pe parcursul intregii vieti ele vindeca corpul, aduc pacea mintii si fericirea in viata. De aceea aceste  sfaturi spirituale , cunoscute ca si “medicamente ale Spiritului” , sunt deosebit de importante : pentru ca ele reprezinta esenta invataturilor Reiki, constituind o cale sigura spre redobandirea sanatatii mentale, emotionale, fizice si a iluminarii spirituale.principiu este pura binecuvantare si transmite o energie aparte, iar atunci cand sunt aplicate impreuna cu practica permanenta a autotratamentului Reiki dezvolta intelepciunea, compasiunea si forta terapeutului.

Acest seminar unic vine pentru prima ora cu informatii complet noi despre cele trei parti componente ale sistemului Reiki  – externa/fizica, interna/mentala si secreta precum si modul  in care folosind practicile ezoterice budiste secrete ( mudre, mantre, vizualizari si meditatii ) putem patrunde profund pentru a intelege Principiile Vietii .

Vom explora legaturile Principiilor Reiki cu invataturile budiste si practicile secrete Mikkyo dar si cu medicina traditionala chineza . Alaturi de cele cinci initieri precum si din metode specifice scolii traditionale de Reiki a doamnei Takata veti avea la dispozitie  mijloace si modalitati de a folosi  fiecare principiu in viata de zi cu zi pentru propria dezvoltare  personala spirituala.

In acestui seminar vom parcurge urmatoarele subiecte :

 • Cele trei părți componente din Reiki – partea externă. internă si secretă
 • Medicamentele Spirituale Reiki  – explicatiii exoterice si ezoterice
 • Cele cinci elemente si principiile spirituale din Reiki
 • Principiile Reiki – o varianta aproape necunoscuta !
 • Principiile Reiki in varianta celei de a cincelea presedinte al Usui Reiki Gakkai doamna Kimiko Koyama
 • Legatura dintre Buddhism si fiecare medicament spiritual Reiki
 • Cele cinci cai ale practicii interne din Reiki
 • Mudre , mantre si mandale specifice fiecarui principiu Reiki
 • Vizualizari si meditatii caracteristice fiecarui medicament spiritual
 • Scoala traditionala Takata – metode de lucru cu Principiile Reiki
 • Veti primi 5 initieri specifice ( cate una pentru fiecare principiu)
 • Intrebari si raspunsuri

Nota :  Pana in urma cu 4 luni informatiile si practicile orientale ( mantre, mudre, vizulizari, meditatii ) imi erau complet necunoscute, chiar daca studiasem si practicasem Principiile Vietii de peste 13 ani. 

Acest seminar care este complex dar si complet in acelasi timp, este destinat atat practicienilor cat si Maestrilor Reiki pentru ca acestia sa devin mai constienti de valoarea Principiilor dar si de modul in care acestea pot fi aplicate in situatii reale din viata.

Locatia : va fi comunicata celor inscrisi
Ora de incepere: 10,30
Taxa de participare : 150 euro

Pentru a participa  la acest seminar trebuie sa trimiteti datele dumneavoastra (nume, prenume, email, numar de telefon) la acurin@gmail.com.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...