Reiju.org

Curs Numerologia Sufletului ( Akara) modulul I

by on Nov.01, 2018, under Cursuri

16-18 noiembrie, Iasi

” Este cel mai vechi sistem cunoscut umanitatii, cel mai sacru si cel mai precis. Prin intermediul sau  invatati sa schimbati destinul oamenilor ” Yogi Bhajan

Numerologia Sufletului este o metoda prin care ne putem intelege mai bine pe noi insine dar si experientele prin care trecem prin viata. Prin calcule simple putem determina care sunt punctele forte si provocarile din viata noastra dar si modul in care putem  sa creem un echilibru in viata astfel incat sa se asiguram succesul.

De ce acest tip de numerologie este deosebit ?

Originea acestui sistem numerologic se pierde in negura timpurilor fiind dezvoltat din experienta spirituala a maestrilor din Orient incepand cu secolul Xi-XII.  Cercul Infinit al Luminii sau Akara este un sistem  numerologic foarte exact, foarte precis oferind informatii bogate si valoroase prin corectitudinea lor.

Studiul numerologiei cercului luminii este o initiere in constiinta universala. Prin intermediul transmisiei de lumina provenit de la vechii maestrii vom cunoaste secretele propriului nostru univers dar si a macrosmosului.

Ce informatii ne ofera acest sistem numerologic?

Cercul Luminii infinite poate revela diverse tipuri de informatii care au la baza doar studiul datei de nastere. Astfel se pot observa tipul personalitatii, lectiile de viata,talentele de care dispunem atunci cand venim in aceasta lume.

Ne putem stii punctele puternice si cele slabe si modul in care sa le remediem. Putem afla diverse informatii doar privind data de nastere a unei persoane si anume : informatii cunoscute provenite din trecutul persoanei, informatii din prezent care sunt percepute sau vazute pe care numerologia le poate confirma sau infirma precum si informatii despre care nu suntem constienti dar ele se rgasesc in structura energtica a corpurilor subtile.

Numerologia vedica este foarte bogata in informatii iar fiecare dintre cei patru Maestrii de exceptie din domeniu cu care am avut ocazia sa studiez si-a dezvoltat sistemul primit de la Yogi Bhajan intr-o maniera proprie.

In acest curs vom parcurge intreaga invatatura spirituala si experienta a celor patru maestrii cu care am avut onoarea sa studiez, o transmisie  ce poate fi condensata in peste 100 de ani de studiu.

Ce facem la seminar ?

Seminarul de numerologie este foarte bine structurat , intr-o maniera clara, elegenat, concisa pentru a asigura o intelegere profunda si o invatare rapida a conceptelor de baza.

Intrucat numerologia Cercului Infinit este deosebit de bogata va fi necesar sa precizie ca primele trei module de cate doua zile si jumatate constituie doar fundatia acestui domeniu foarte vast.

Modulele avansate vor fi efectuate doar dupa s-au parcurs cele trei module de baza.

16 noiembrie – Descoperind corpurile energetice de Lumina

In aceasta prima zi vom patrunde in secretele istoriei, aparitiei si dezvoltarii sistemului numerologic al cercului luminii. Vom parcurge pas cu pas cele 10 corpuri energetice subtile care se regasesc in Kundalini Yoga pentru a intelege  legatura aparte ce exista intre acestea si numerele ce le vom studia a doua zi.

Ca sa realizati importanta corpurilor energetice va trebui sa reamintesc una dintre invataturile primite de la un maestru in ale numerologiei ” Cand nu observi nimic aparte intr-o harta pe care o interpretezi, cauta sa vezi corpurile energetice. Ele iti vor oferi toate informatiile necesare. Si chiar mai mult decat atat !”

 • Istoric – aparitie, dezvoltarea sistemului numerologic al luminii
 • Invatati cele 10 corpuri subtile din Kundalini Yoga
 • Invatati conexiunile profunde ale corpurilor energetice cu sistemul numerologic
 • Intrebari si raspunsuri


17 noiembrie – Bazele sistemului numerologic 

In cea de a doua zi vom parcurge pas cu pas pozitiile ce se regasesc in numerograma personala, semnificatia si importanta acestora pentru diverse aspecte ale personalitati noastre.

Toate numerele cu care vom lucra in aceasta prima faza vor fi explicate in conexiune cu corpurile energetice trecand prin forma, structura si carateristicile lor iar pentru  o si mai buna intelegere a acestora vom trece prin arhetipurile care stau la baza lor. Astfel se realizeaza legatura dintre constiinta maestrilor ce au dezvoltat acest sistem si noi insine.

Vom invata sa ne calculam propria noastra numerograma dar si pe cele ale colegilor de seminar respectand anumite recomandari specifice care va vor usura foarte mult munca. Vom invata care sunt provocarile din data nasterii dar si modul in care sa facem fata acestora.

Desi pare simpla, formula de baza formata din cele cinci pozitii este mai mult decat suficienta pentru a descrie aproape totul despre o anumita persoana.

Dupa o anumita perioada de practica veti ajunge sa folositi doar doua din cele cinci pozitii pentru a stii tot ceea ce este necesar despre o persoana.

Asa cum imi spunea un alt maestru cu care am avut onoarea sa studiez ” Numerele reprezinta doar o usa. O usa spre necunoscut, spre intuitie, spre evenimente sau situatii din viata persoanei repective. Intelegand bine acest aspect si trecand dincolo de el vei percepe realitatea ”

 • Forma, structura si caracteristicile celor 11 numere
 • Arhetipurile numerologice
 • Conexiuni si remedii numerologice
 • Introducere in cele 5 pozitii de baza ale hartii numerologice
 • Prezentarea formulei de baza
 • Calculul formulei de baza
 • Reguli de practica si ….exceptii de la acestea
 • Practica …. si iar practica


18 noiembrie- Mai profund in lumina

In cea de a treia zi vom adauga noi informatii la cele deja obtinute pana acum observand alte aspecte ce pot fi calculate din data nasterii descriind pozitii noi ce ne releva modul in care venim in contact cu ceilalti oameni, care este propria noastra esenta, ce ne asigura echilibrul in viata, cum ne explicam modul in care ne comportam in diverse situatii, care sunt valorile importante din viata noastra.

Vom patrunde apoi in limbajul secret al numerelor si modul in care acestea comunica cu noi in permanenta si vom invata cum sa ne armonizam propriile noastre numere pornind de la secventele numerice.

Vom completa hartile anterioare cu noile informatii realizand numerograme extinse si intelegand mai bine bazele acestui sistem numerologic aparte.

 • Semnificatia altor pozitii importante din numerograma
 • Formula de baza extinsa – calculul a inca 7 pozitii importante din harta numerologica
 • Completarea hartii numerologice cu noile pozitii
 • Invatati fluxul pozitiilor din harta numerologica pe parcursul timpului
 • Cele trei nivele ale hartii extinse
 • Secventele numerice – calea catre armonie
 • Observati cateva demonstratii ale sistemului numerologic in actiune
 • Si mai multa practica
 • Introducere in modulul al doilea

Locatie : va fi anuntata celor inscrisi
Taxa de participare: 200 euro
Program :
Vineri :  17,30 -20,30
Sambata 10,00 – 18,00
Duminica 10,00 – 17,00

BONUS : persoanele care se inscriu pana la data de 11 noiembrie beneficiaza de un discount de 10% , in acest caz taxa de participare la curs fiind de 180 euro !

Nota : Pentru a asigura un curs de caliate si a ma putea ocupa de fiecare participant numarul de locuri pentru acest prim modul este limitat. 

Cartea Numerologia Sufletului se poate achizitiona in cadrul  seminarului. Pentru participantii la acest curs ea este inclusa in taxa de participare ! Alaturi de dedicatia personalizata conform zilei dumneavoastra de nastere.

Pentru inscriere la acest curs trimiteti detaliile dumneavoastra- nume,prenume,email, numar de telefon mobil – doamnei Liana la  liana_iasi@yahoo.com   sau  la 0745959265 sau doamnei Alexandra la  sandycopou@gmail.com sau la 0740250092.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...