Reiju.org

Workshop 2019 privit prin perspectiva numerologiei Akara

by on Dec.24, 2018, under Cursuri

29 decembrie, Bucuresti

Numerologia Akara- a cercului infinit al luminii – ne transmite din scrierile sale ca suntem destinati pentru a deveni mareti iar cheia pentru a descifra si intelege acest aspect unic al fiecaruia dintre noi se regaseste sub forma codificata in data noastra de nastere.

Avandu-si radacinile in vechile invataturi ale umanitatii numerologia Akara a fost transmis pana in zilele noastre pentru a ne ilumina calea spirituala, a ne cunoaste natura propriului suflet si aptitudinile cu care suntem inzestrati, iferindu-ne un mijloc eficient pentru a fii perfect aliniati la Sinele nostru Superior.

Darul real oferit de sistemul de numerologie al luminii este cel al rapiditatii, simplitatii si preciziei sale.

Pe langa partea destinata cunoasterii finntei umane sub toate aspectele sale numerologia Akara are si componenta previzionala, prin intermediul ciclurilor energetice. Din acest punct de vedere poate descrie un eveniment din biitor in linii generale insa de asemenea poate oferi o imagine clara, direct a unei situatii specifice ce va avea loc intr-o anumita perioada.

Un nou an se arata la orizont si ne este aproape imposibil sa nu ne intrebam ce ar putea aduce acest an, nu doar la scara globala ci si la nivel personal.

In cadrul conferintei se vor aborda urmatoarele subiecte teoretice si practice  :

  • Ce este  numerologia Akara
  • Cum ne construim harta numerologica
  • Care este vibratia generala a anului 2019 ?
  • Care este darul specific ce ne va insoti pe toata durata anului 2019?
  • Ce ne ofera forta si pe ce ne bazam pe intreaga durata a anului 2019?
  • In ce an personal ne aflam ?
  • Ce este specific fiecarei luni a lui 2019?
  • Ce probleme de sanatate pot aparea in 2019 si cum le facem fata?
  • Intrebari si raspunsuri

Pentru a beneficia din plin de aceasta experienta deosebita este indicat sa va aduceti o agenda sau un blocknotes in care sa va notati ceea ce considerati dumneavoastra a fi necesar.

Nota : Se va lucra doar pe datele de nastere ale participantilor. Fiecare dintre acestia vor avea indicatii specifice, particulare dar si generale pentru anul ce va urma.

Locatie: va fi comunicata celor inscrisi
Ora de incepere
 : 10,00

Acesta este un eveniment caritabil care are ca si scop strangerea unei sume de bani pentru a fii oferita celor ce au mai mare nevoie de ea.
De aceea workshopul are la baza generozitatea dumneavoastra pe baza unei donatii personale. Veti avea posibilitatea de  aprecia direct cantitatea  si calitatea informatiilor oferite de sistemul numerologci Akara si impactul pe care acesta il va avea in viata dumneavoastra.

Pentru a participa la acest eveniment sunteti rugati sa trimiteti detaliile dumneavoastra – nume, prenume, email, mobil, data nasterii – pe mail la acurin@gmail.com.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!