Reiju.org

Numerologia Sufletului

by on Nov.30, 2020, under Cursuri

Aparuta in Orient in urma cu peste 3500 de ani Numerologia Sufletului ne ajuta sa ne intelegem cine suntem cu adevarat, cum ne manifestam in lume, cum suntem perceputi de catre alte persoane, care sunt lectiile din viata noastra precum si darurile de care dispunem pentru a ne realiza drumul vietii.

Cartea prezinta pentru prima data in limba romana un sistem numerologic rar, unic si extrem de precis ce poate fi utilizat intr-o multitudine de situatii ce pot apare in viata.

Data de nastere a unei persoane reprezinta codul dupa care este recunoscuta de catre Univers iar atunci cand descifram acest cod putem avea acces la foarte multe informatii, de exemplu: cele care provin din trecutul persoanei si acestea ii sunt cunoscute, cele din prezent care il framanta, pe care numerologia sufletului le poate confirma, precum si cele despre care nu suntem constienti, dar ele se regasesc in structurile energetice ale corpurilor subtile.

Astfel putem observa tipul personalitatii, lectia de viata, talentele de care dispunem, punctele puternice pe care sa ne bazam dar si punctele slabe pe care trebuie sa le dezvoltam. Descoperim cum relationam cu noi insine, cu familia, cu prietenii sau cu celelalte persoane care ne inconjoara. Iar daca cunoastem modul in care numerele sunt legate de anumite organe, putem folosi numerologia sufletului ca si metoda de prevenire a diferitelor afectiuni.

Deoarece este prima lucrare in limba romana despre acest tip de numerologie, am preferat sa ma rezum doar la notiunile de baza, oferindu-le celor interesati suficiente informatii care sa ii ajute sa decida singuri daca aceasta cale a cunoasterii ii poate atrage sa se dedice studiului Numerologiei Luminii.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...