Reiju.org

Aparitii editoriale

by on Aug.15, 2019, under Cursuri

 Acestea sunt noile aparitii editoriale in perioada 2017 – 2019

 

 

 

 

Mai multe detalii 

despre fiecare lucrare veti gasi in randurile de mai jos.

Va urez o lectura placuta !

Rugaciunea in tacere – linistea din inimile noastre


Imagini, ganduri, reflectii care s-au concretizat intr-o lucrare ce constituie primul pas pentru cei ce doresc sa patrunda in lumea prea putin cunoscuta a rugaciunii in tacere.

O carte ce odata inceputa nu veti mai putea sa o lasati din mana pana nu o veti termina. Asa ca inarmati-va cu buna dispozitie, o seara linistita,  ceasca de ceai sau de cafea….pentru ca zorii zilei va vor prinde citind.

O lucrare “dictata” in decurs de doua zile ce degaja o energie unica pe care o veti simtiti-o nu doar cand o veti vedea, atinge dar si cand o veti rasfoi … ea fiind dedicata tuturor celor ce se afla pe o cale spirituala.

Fara a fi vorba despe un curs in sine ea transmite o stare. In acea stare esti Tu, Unicul impreuna cu Cel ce te-a creat.

Pentru cei interesati un cadou din aceasta carte.

Reiki Traditional – Invataturile Maestrilor

” Reiki Traditional – Invataturile Maestrilor ” condenseaza peste 100 de ani de istorie, practica si traditie spusa in povestile celor 18 Maestri ai liniei traditonale initiati de doamna Takata, in peste 340 de pagini ce vad lumina tiparului pentru prima oara !

O lucrare unica ce are publicate in paginile ei interviuri, articole, povesti ale liniei traditionale ce nu au aparut in alte reviste de specialitate.

Avand in vedere ca strangerea intregului material a durat mai bine de doi ani jumatate lucrarea este un must have a tuturor pasionatilor de Reiki !

Numerologia Sufletului

 

Cartea prezinta pentru prima data in limba romana un sistem numerologic rar, unic si extrem de precis ce poate fi utilizat intr-o multitudine de situatii ce pot apare in viata.

Data de nastere a unei persoane reprezinta codul dupa care este recunoscuta de catre Univers iar atunci cand descifram acest cod putem avea acces la foarte multe informatii, de exemplu: cele care provin din trecutul persoanei si acestea ii sunt cunoscute, cele din prezent care il framanta, pe care numerologia sufletului le poate confirma, precum si cele despre care nu suntem constienti, dar ele se regasesc in structurile energetice ale corpurilor subtile.

Astfel putem observa tipul personalitatii, lectia de viata, talentele de care dispunem, punctele puternice pe care sa ne bazam dar si punctele slabe pe care trebuie sa le dezvoltam. Descoperim cum relationam cu noi insine, cu familia, cu prietenii sau cu celelalte persoane care ne inconjoara. Iar daca cunoastem modul in care numerele sunt legate de anumite organe, putem folosi numerologia sufletului ca si metoda de prevenire a diferitelor afectiuni.

Deoarece este prima lucrare in limba romana despre acest tip de numerologie, am preferat sa ma rezum doar la notiunile de baza, oferindu-le celor interesati suficiente informatii care sa ii ajute sa decida singuri daca aceasta cale a cunoasterii ii poate atrage sa se dedice studiului Numerologiei Luminii.

Iar pentru cei doritori sa citeasca o mica parte din lucrare ii invitam sa acceseze primul capitol  din carte.

Cartile se pot comanda fie in cadrul diverselor lansari de arte, a seminariilor si workshopurilor pe care le sustin sau trimitand un email la acurin@gmail.com.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...