Reiju.org

Workshop ” O zi a Binecuvantarilor”

by on Sep.25, 2019, under Cursuri

 

Acesta este un workshop unic in care veti avea acces la cunoasterea, experienta si munca pe care am depus-o in ultimii 12 ani aducand la lumina secrete care se regasesc doar pe linia traditionala de Reiki. Toate acestea fac parte din nivelul pregatirii maestrilor necesitand abilitati speciale ale acestora. Printre aceste secrete bine pastrate se afla Binecuvantarea Reiki , metoda vindecarii instantanee , acordajul de amplificare, acordajul temporar al inimii , transmisia de lumina. In cele 8 ore veti primi invataturile specifice si veti simti energia binecuvantata ce se afla in spatele fiecareia dintre aceste procese .

Workshopul are trei partiteoretica prezentand aparitia, semnificatia si rolul binecuvantarii in diverse traditii spirituale (crestina, ebraica, tibetana, indiana,hindusa) practica – referintele biblice si modul in care participantii pot efectua Binecuvantari  si initiatica – in care veti accede la secrete ale liniei traditionale de Reiki unde veti primi faimoasele “Binecuvantari Reiki” – minim sapte…numar magic – de pe diverse linii  la care am avut acces pe parcursul ultimilor 12 ani.

Pe parcursul zilei vom acoperi urmatoarele notiuni teoretice si practice:

 • Ce este Binecuvantarea
 • Binecuvantarea in traditia ebraica, crestina
 • Binecuvantarea in traditia tibetana, indiana, hindusa
 • Repere biblice ale Binecuvantarii
 • De ce sa binecuvantam ?
 • Cele patru tipuri de Binecuvantari din Biblie
 • Cine poate oferi Binecuvantari ?
 • Cum oferim Binecuvantari ?
 • Tipuri de Binecuvantari speciale
 • Traditia Binecuvantarii  in Reiki-ul Traditional
 • Cele trei tipuri de Binecuvantari Reiki intalnite pe linia traditionala
 • Transmisiile de lumina in Reiki –  o metoda mai putin cunoscuta a invataturilor maestrei Mary Goslen

In cadrul intalnirii veti primi mai multe binecuvantari speciale:

Binecuvantarea Reiki asa cum a fost invatata de catre John Gray de la doamna Takata, pe care acesta o efectua in cadrul intalnirilor avansate cu elevii sai ca o metoda de terapie aparte.

Binecuvantarea Reiki  asa cum aceasta este efectuata pe linia maestrei Wanja Twan pe care am avut sansa de a o invata de la fiica acesteia , Anneli Twan in 2015 la Stockholm.

Binecuvantarea Reiki asa cum este efectuata pe linia maestrei Fran Brown pe care aceasta a invatat-o de la doamna Takata ( domnia sa o oferea celor ce participau la conferintele sale de Reiki pentru a veni in contact cu energia sistemului Usui Shiki Ryoho )

Binecuvantarea Unimii  alaturi de Binecuvantarea Luminii Pure  vor fi deasemenea  efectuate in aceasta intalnire. Acestea sunt recunoscute ca fiind Dikhsa , un termen al limbii sanscrite ce semnifica ” Binecuvantare ”  .

Veti primi  si Transmisiile de Lumina asa cum le-am invatat de la maestra Mary Goslen in cadrul pregatirii avute cu domnia sa in urma cu doi ani. Primirea acestor  multiple Binecuvantari  si Transmisii de Lumina vor permite esentei Fiinte noastre sa se alinieze la starea sa naturala si sa se manifeste in intreaga sa frumusete Divina.

Nota : In acest workshop veti primi si alte Binecuvantari la care am avut acces pana in acest moment si pe care simt ca trebuie sa le ofer celor ce participa la acest workshop.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...