Reiju.org

Workshop intensiv Fuziunea dintre suflet si corp

by on Nov.04, 2019, under Cursuri

23  noiembrie, Bucuresti

” Sufletul plange dupa  experimentarea realitatii fizice, pe care doar viata fizica i-o poate oferi. Trupul tanjeste după o experienta a nemuririi, pe care doar sufletul i-o poate darui. In masura in care vei permite ca aceasta contopire sa se implineasca, vei cunoaste, in mod direct, ce inseamna sa fii iubirea care ai fost dintotdeauna.”

Aceasta ar fi una dintre cele mai cuprinzatoare si complete definitii ale procesului de fuziune dintre suflet si corp , descris atat de profund  de catre Glenda Green in cartea sa “Love without end”.

Sufletul nostru se afla in legatura directa cu abundenta si puterea Sursei Universale.  Atunci cand frecventele trupului si cele ale sufletului nu sunt aliniate, nu poti sa devii fiinta divina care ai fost menita sa fii.

Fuziunea Suflet-Trup este un proces simplu, usor, sigur si rapid pe care il puteti efectua asupra vpastra dar  si a altora: efectul fiind realinierea la nivel celular a trupului cu cea mai inalta lumina spirituala pe care acesta o poate sustine in acel moment.

Cand mai mult din lumina sufletului nostru se conecteaza la celulele corpului se produce o modificare clara si  de necontestat ce va deveni punctul de start pentru o noua realitate in care sanatatea, fericirea, abundenta si implinirea noastra personala sunt sustinute din planurile superioare.

Modificarile sunt neincetate pentru ca celulele voastre tind sa se armonizeze cu aspectele superioare ale tale care sunt pe frecvente inalte.  Deoarece sufletul nu cunoaste limite aceasta schimbare nu se sfarseste niciodatae .

Accesul neconditionat catre talentele si abilitatile voastre deosebite face ca Fuziunea Suflet-Trup sa fie un proces foarte puternic ce poate aduce o transformare foarte profunda si un catalizator al evolutiei ce deschide portile dezvoltarii spirituale rapide.

Cine poate participa la acest workshop?

La acest curs poate participa oricine doreste sa-si imbunatateasca viata. Cei ce doresc sa lucreze pe ei insisi, sa isi aibe grija de propria energie, sa devina mai puternici la nivel mental, emotional si fizic sunt si ei binevenii.

La fel ca si cei ce vor sa isi schimbe viata in mai bine, si doresc sa aibe un instrument deosebit pentru propria  dezvoltare spirituala

Avand in vedere ca Fuziunea dureaza doar 10 minute …cred ca este de real ajutor celor ce au un timp minim pentru ei insisi.

Ce invatam in cadrul workshopului ?

In cadrul workshopului vom invata ce anume reprezinta fuziunea dintre suflet si trup, cum a fost descoperita, care a fost evolutia ei in ultimii ani dar si care este valoarea acesteia pentru noi ca indivizi dar si pentru intreaga planeta.

Vom invata care sunt caracteristicile fuziunii si cum functioneaza acesta , insusindu-ne pas cu pas procesul efectuarii acestuia.

Fiecare participant va primi personal Fuziunea Suflet Trup  si va avea posibilitatea sa o experimenteze . Apoi vom invata cum putem aplica fuziunea pe animale, plante, pe situatii din viata , job …. si chiar pe afaceri. Colajul sufletului, pe care il veti efectua spre finalul workshopului, va dezvalui cele mai ascunse dorinte ale voastre si modul in care acestea se vor manifesta in viata.

Iar la final certificatul de practician al Fuziunii Suflet Trup alaturi de o mica surpriza vor incununa acest workshop.

In aceasta zi de training vom aborda teoretic si practic urmatoarele subiecte:

 • Ce este Fuziunea suflet-trup
 • Aparitia, evolutia si dezvoltarea Fuziunii
 • Sursele stiintifice ale Fuziunii suflet-trup
 • Cum ne ajuta procesul Fuziunii suflet-trup
 • De ce este important sa ne crestem vibratia
 • Care este impactul cresterii vibratiei asupra modelului divin uman
 • De ce fuziunea  este mai mult decat un sistem de terapie
 • Cele trei legi ale fuziunii
 • Cei cinci pasi ai fuziunii dintre suflet-trup
 • Unde, cum,  si cand putem folosi fuziunea suflet-trup
 • Fuziunea aplicata in diverse domenii (sanatate, business, job etc)
 • Cum efectuam o fuziune la distanta
 • Multe sesiuni de practica !!!
 • Colajul sufletului – metoda comunicarii cu subconstientul
 • BONUS – SURPRIZA !!!

Deoarece Fuziunea suflet-trup este un proces continuu vom lucra zilnic, impreuna, timp de 3 saptamani !

Cateva marturii aparte ale celor cu au invatat acest proces si transformarile aparute in viata lor sunt disponibile celor ce doresc sa se inscrie la acest workshop !

Nu pot decat sa va recomand acest workshop din toata inima. Sa va bucure si sa va aduca si voua aceleasi minuni pe care mi le-a adus  in viata mea.

Locatie: va fi comunicata celor inscrisi
Ora de incepere: 10,30
Taxa de participare : 150 euro

BONUS : Pentru cei ce doresc sa participe la ambele evenimente ( Fuziunea suflet-trup si  O zi de Binecuvantari ) taxa de participare va fi doar 250 euro daca inscrierea are loc pana in 21 noiembrie !

Pentru a participa la acest seminar trebuie sa trimiteti un mail cu detaliile dumneavoastra (nume, prenume, adresa de mail, numar telefon mobil) la acurin@gmail.com.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...