Reiju.org

Mudrele secrete ale schimbarii – 28 de zile pentru o noua vibratie

by on Sep.20, 2021, under Cursuri

 

Imagini pentru change your vibe + water

Pe parcursul vietii fiecaruia dintre noi exista foarte multe schimbari prin care trecem . Unele dintre acestea sunt dorite in mod constient , in timp ce altele se intampla dincolo de voia noastra in mod inconstient. Indiferent de modul in care se intampla aceste schimbari ne afecteaza intreaga fiinta , toate nivelele din care suntem formati  –  cel fizic, cel mental, cel emotional si cel spiritual.

Trecerea de la o varsta la alta, schimbarea locuintei , orasului, sau tarii , pornirea unui nou proiect sau afaceri, decesul unei persoane dragi , gasirea unui partener compatibil , intemeierea unei familii, toate acestea sunt doar cateva dintre situatiile cu care fiecare dintre noi ne-am confruntat de-a lungul vietii.

Iar atunci cand se modifica ceva in viata noastra avem nevoie de o noua vibratie, de o noua energie , de un nou ” Eu”.  Aici intervin Mudrele Secrete ale Schimbarii. 

Yogi Bhajan este recunoscut ca fiind primul maestru care a adus Stiinta Kundalini Yoga si a numerologiei Akara (Cercului infinit al Luminii) in Canada si in SUA.

Insa foarte putina lume stie ca Yogi Bhajan a avut doar cativa discipoli apropiati carora le-a predat Stiinta Secreta a Mudrelor. El le-a transmis discipolilor sai apropiati  mudre pentru terapia diferitelor afectiuni, mudre pentru cunoasterea si dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale, mudre pentru modificarea vibratiei campurilor subtile prin asocierea cu diverse sunete sau mantre, mudre pentru accesarea si recuperarea informatiilor detinute in vietile anterioare.

Acestia au fost initiati in intreaga cunoastere a mudrelor, mantrelor , diverselor tipuri de respiratii , vizualizarilor si meditatiilor specifice. Am avut ocazia de a studia aceasta stiinta a mudrelor sub indrumarea directa a unuia dintre acesti discipoli.

Mudrele secrete ale schimbarii , asa cum am fost transmise de catre Yogi Bhajan, va vor schimba structura energetica, modul in care  ganditi, simtiti si actionati. Veti fii cel ce detine capacitatea de a-si conduce, modifica si vindeca propria sa viata. Veti fii voi insiva voi cei unici, autentici si reali.

Practica mudrelor secrete ale schimbarii reprezinta un proces foarte eficient pentru situatiile in care doriti o modificare completa a vietii voastre, care se desfasoara pe durata a 28 de zile.

Daca privim prin prisma numerologiei Akara observam ca 28 este numarul vindecatorului spiritual interior care se afla intre noi. O conexiune vindecatoare cu noi insine si cu intregul Univers care se realizeaza prin intermediul gesturilor sacre, adica a mudrelor.

Aceste 28 de zile sunt impartite in patru etape distincte fiecare avand scopul sau precis ( pentru ca tot suntem un an de vibratie 4 🙂

Prima etapa – zilele 1 – 7

Aceste  sapte zile sunt dedicate acceptarii schimbarii si observarii noilor oportunitati aparute in viata. Aceasta prima etapa face ca zona de confort in care eram obsinuiti sa traim sa devina mai mare fara ca acest lucru sa aibe un impact negativ major asupra noastra. Incepem sa ne obsinuim cu un alt eu. Este posibil ca in aceasta faza cei ce v-au cunoscut altfel sa va spuna pur si simplu ” Nu stiu ce este cu tine…. e ceva….te-ai schimbat”

A doua etapa – zilele  8 – 14

Urmatoarele sapte zile  sunt dedicate eliberarii a tot ceea ce este nefolositor, inutil in viata ta. Toate acele energii vechi care te blocau, te tineau in loc si pe care, pana in acest moment nu erai capabil sa le spui ” la revedere ” Insa aceasta etapa iti permite nu doar sa elimini ceea ce nu iti este de folos ci te va ajuta sa treci peste sentimentele neplacute de durere, neliniste interioara sau tristete.

A treia etapa – zilele 15 – 21

Aceasta saptamana ne permite adaptarea la o noile situatii aparute intr-un timp scurt in viata noastra . Este un moment de reconstructie intensa personala in care ne adaptam la modificarile survenite in corp, minte, mediu inconjurator, modul in care gandim si simtim . In acest moment al desfasurarii programului tehnica cameleonului este una dintre cele mai eficiente , pe care o veti folosi aproape zilnic.

A patra etapa – zilele 22 – 28

Ultima saptamana este dedicata renasterii tale din toate punctele de vedere. In loc sa te consideri o victima iti vei lua in serios viata si vei deveni ” un  luptator spiritual” pentru a-ti realiza visurile. Aceasta ultima etapa va face trecerea de la partea pasiva , statica, de asteptare pe care am lucrat in etapele anterioare la partea dinamica, activa pentru a deveni creatorul constient si curajos a ceea ce doresti sa iti ofere viata.

Ce cuprinde programul Mudrele Secrete ale Schimbarii ?

 • 1 intalnire pe saptamana
 • Lectiile saptamanale de studiat
 • Un ghid de practica pas cu pas
 • Afirmatiile cu care veti lucra in program
 • Jurnalul Schimbarii
 • Planul de lucru saptamanal
 • Mudrele secrete ale schimbarii pentru fiecare etapa
 • Afirmatiile vindecatoare saptamanale
 • 4 inregistrari audio a intalnirilor saptamanale
 • 4 inregistrari video a mudrelor ce vor fi practicate
 • Un workbook
 • O surpriza nedezvaluita inca …. doar pentru cei prezenti in program

Acesta este un program online creat astfel incat sa poata fii efectuat de orice persoana care doreste sa isi schimbe cu adevarat viata . El constă in alocarea a 20-30 de minute  pentru practica zilnica. 

Locatie : online


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...