Reiju.org

02.20.2020 – o data unica in istoria omenirii

by on Feb.03, 2020, under Cursuri

Iata cateva lucruri deosebit de interesante despre data de 02.02.2020

a. Un palindrom din 8 cifre

Cuvantul “palindrom” provine din limba greaca unde palin semnifica “din nou “iar dromos drum, cale.  Cu alte cuvinte o schimbare de directie, de stare, de vibratie, de energie.

Asa cum spunea profesorul Aziz Inan de la Universitatea din Portland intr-un interviu acordat ” Este ceva foarte special cu aceasta duminica de 2 februarie 2020. Desi acest palindrom este destul de obsinuit aceasta zi de duminica este foarte rara. Acest lucru se datoreaza faptului ca 02.02.2020 este acelasi daca il cititi in mod normal ( de la stanga la dreapta ) sau invers ( de la dreapta la stanga asa cum se obisnuieste in Orient) . “

Daca privim atent observam ca este un palindrom foarte rar format din 8 cifre 020202020. Doar 2 cifre participa la formarea acestuia 0 si 2 care se repeta la intervale regulate.

Exista palindroame cu 7 cifre de exemplu 1.10.2011 sau 9.10.2019 insa cel de astazi este cu atat mai deosebit cu cat nu conteaza unde va aflati in lume el va arata la fel.

Indiferent ca vom scrie ziua in forma zi/luna/an sau luna/zi/an el va fi la fel. Ultima data cand s-a intamplat acest lucru a fost 11.11.1111 iar urmatoarea data va fi peste 101 ani in 12.12.2121.

b. O numerologie simetrica

Numerologic data de 02.02.2020  indica un timp pentru o deschide fereastra intuitiei trezite la un nivel inalt de creatie.

0 reprezinta potentialitate pura, singura sursa infinita a ceea ce este si a infinitului potential ce se afla cand  ne conectam la acea Unitate ,la prezenta divina si adevarul tuturor lucrurilor . 0 este constiiinta pura infinita Universala , acea energie necreata care asteapta o mica scanteie pentru a erupe in ceva minunat.

2 este un numar puternic  al parteneriatului, al intuitiei si sensibilitatii, crearii armoniei si al diplomatiei al .. Prin combinarea lor apare o puternica influenta numerologica prin care se creaza o alinire puternica cu intuitia pentru a manifesta binecuvantarile divine in lume.

c.  Numerele Maestru…mai putin vizibile insa existente

Un lucru interesantal acestei date special 02.02.2020……ea este cea de a 33-a zi a anului….iar pana la finalul anului anului mai sunt…..exact 333 de zile ramase.

Privind retrospectiiv data de 29 noiembrie 2019 a fost a 333-a zi a anului …iar din acel moment au mai ramas doar 33 de zile pana la 01.01.2020.

In numerologia Akara numarul 33 are o rezonanta speciala fiind cunoscut ca ” Maestrul spiritual al evolutiei omenirii” dar si ” Maestrul Vindecator al intregii omeniri ” acest numar fiind asociat lui Isus Hristos.

Coloana vertebrala este canalul central al corpului uman si este formata din 33 de vertebre la fel ca si suma dintre cele 13 articulatii si cele 20 de degete ce ne ofera capacitatea de miscare.

Aceasta data de 02.02.2020 este o oportunitate excelenta de a intra in rezonanta cu modelele armonice de timp si a ne pune pe frecventa mesajelor numerelor maestre pe care ni le prezinta anul 2020.

d. Numerologia Akara …noi detalii…si al doilea palindrom !

Daca construim harta datei de 02.02.2020 conform regulilor numerologiei Akara vom observa ca

  1. numerograma este formata doar din cifre pare
  2. aceste cifre sunt de conexiune, de legatura : 0,2,4,6,8,10
  3. diferentele din ele sunt regulate, intotdeauna de 2 unitati
  4. numerele transformationale aparute prin diferentele cifrelor ce formeaza aceasta data  ( 10 -0= 2, 10-2=8,10-4=6,10,6=4, 10-8=2 si 10-10=0) formeaza un palidrom 🙂
  5.  avem in aceasta matrice 3 numerograme karmice si 2 numerograme dharmice
  6.  avem de a face cu o numerograma simetrica

****Recomand celor cu au urmat modulul 1 cursul de numerologie Akara sa cosntruiasca individual , harta extinsa, cu toate cele 13 componente ale sale pentru a beneficia la maxim de afirmatiile de mai sus

e. Punctul mediu

Data de 2 februarie reprezinta punctul de mijloc intre solstitiul de iarna si equinoxul de primavara respectiv iar daca privim in sens ezoteric este punctul de inceput al unui nou anotimp . Februarie este momentul in care fortele schimbarii pe pamant sunt puternice si vizibile in planul fizic.

In emisfera nordica ne aflam chiar la mijlocul iernii iar din acest punct al intuneriului avem posibilitatea de a privi profund in interiorul nostru.

Imaginati-va un bulb de narcisa care se afla sub zapada. Adanc in interiorul bulbului este legatura sa cu lumina, caldura si prezenta proprie dar si reconectarea cu adevarul sau esential cel mai profund

Atunci cand egoul este inlaturat si va scufundati in interior , la fel ca si bulbul de narcisa, aveti capacitatea de a va pregati penttru tot ceea ce urmeaza in primavara. Iar atunci cand acel bulb incolteste, creste si va ajunge la lumina , el va inflori  aratandu-si frumusetea. Si toata frumusetea sa sta intr-o samanta adanc ingropata in pamant.

Aceasta data de 2 februarie este un moment puternic pentru a patrunde in interiorul vostru si a va reconecta cu acea caldura, lumina, adevar al prezentei divine care devine accesibila in tine prin linisitirea mintii si scufundarea sa in interior.

f. Sarbatoarea Purificarii Fecioarei Maria , Intampinarea Domnului sau Sarbatoarea Luminii

Data de 2 februarie reprezinta Sarbatoarea purificarii fecioarei Maria dupa nasterea mantuitorului sau Intampinarea Domnului ,  ce cade in a 40 – a zi dupa Craciun,fiind celebrate din secolul IV in Biserica Crestina .

Multi crestini ortodocsi, romano catolici sau anglicani aduc la Biserica lumanarile pentru a fi binecuvantate de catre preot si apoi folosite pentru restul anului. Lumanarea binecuvantata de catre preot serveste ca si simbol al lui Isus Hristos care este cunoscut ca fiind “Lumina Lumii”.  Din acest motiv sa aceasta zi se mai numeste ” Sarbatoarea Lumanarilor” sau ” Sarbatoarea Luminii ”

Papa Gelasius este cel care a introdus praznicul Intimpinarii Domnului la Roma in 494 , inlocuind vechea sarbatoare a Lupercaliilor, care il cinstea pe Pan ocrotitorul turmelor.

La catolici sarbatoarea pune accent pe persoana Fecioarei Maria ( din acest motiv se numeste Curatirea Sfintei Marii ) iar ortodocsii pun in centrul praznicului pe Mantuitor.

Acest model este pastrat si astazi deoarece la 40 de zile de nastere mamele merg cu copii la biserica pentru a-i aduce ofranda lui Dumnezeu.

Aceasta zi este Sarbatoarea Luminii in onoarea lumanarilor aprinse pentru a onora ducerea lui Isus la templul din Ierusalim.

Dar in sine lumanarea aprinsa este simbolica avand propria sa energie si prezenta spirituala de a sustine chemarea fortei universale spirituale in viata voastra. Astazi puteti aprinde o lumanare pentru a onora propria prezenta divina dar pentru a ura bun venit prezentei Divine si a Spiritului in viata voastra.

g. Ziua Ursului asa este cunoscuta in popor

In aceasta zi anotimpul rece se lupta cu cel cald si este un moment propice pentru previziuni meteorologice. Ursul este un personaj important in credinta populara , ascoiat cu un batran intelept si puternic, in legatura cu care se pune schimbarea vremii.

Daca in aceasta zi este soare si ursul isi vede umbra, iarna se mai prelungeste cu sase saptamani. Daca vremea este noroasa si nu isi vede umbra, frigul va slabi iar primavara este aproape.

h.  Ziua “H” . ..ziua in care incepe ” curatarea de primavara”

Daca privim radacina cuvantului din limba latina ce denumeste aceasta luna, Februarius derivat din februare – a curata, a purifica sau februum,ce indica un instrument folosit pentru purificarea rituala ( de regula cu ajutorul fumului sau a unei ofrande arse ), aceasta zi de 02.02.ne reaminteste ca acum este un timp propice pentru purificari.

Suntem intr-o “primavara ascunsa” deci este timpul sa incepem” curatarea de primavara ” nu doar in mediul inconjurator ci prin purificarea propriilor emotii , ganduri sau energii,  indepartand astfel ceea ce nu ne mai serveste, nu ne mai este util.

Poate fi un timp dedicat detoxifierii corpului fizic pentru cultivarea sanatatii si vitalitatii interioare. Poate fi un timp luat pentru curatarea spatiului, purificarea gandurilor, clarificarea emotiilor si reconectarea la propria lumina interioara

Aceasta purificare deschide o imensa capacitatea de a primi o noua inspiratie si indrumare pentru a deveni mai prezenti ,plini de energie in viata noastra  trecand prin acest portal energetic al datei de 02.02.2020 in viitor.

i. Restabilirea armoniei interioare

Este o data care va solicita sa deveniti clar in ceea ce doriti , sa reflectati si sa onorati locul in care sunteti acum.
Ce este cel mai important pentru voi in acest moment ? Ce vreti cu adevarat  sa deveniti? Acestea sunt provocaile inceputului de an 2020.

Dar aceste provocari creaza o deschidere catre trezirea spirituala cresterea si dezvoltarea sufletului. De aceea sunteti aici in acest moment , iar cresterea spirituala vine , de regula, sub forma unei provocari.

Cum pot invata si creste din experienta mea actuala ?
Cum pot oferi mai mult din lumina mea astfel incat sa pasesc in adevarata mea natura?
Cum pot sa fiu in slujba lumii intr-un mod in care sa ma iubesc , sa ma bucur si stralucesc pe deplin?

Revino in centrul tau, limpezeste-ti mintea, coboara profund in tine si deschide-te la acea experienta a iubirii divine , la cea mai inalta lumina pe care o ai acum, in acest moment.

dr. Aurelian Curin


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...