Reiju.org

“Trezeste imunitatea din tine” – un program pentru viata

by on Mar.14, 2020, under Cursuri

Motto:” Diferenta dintre a face ceva si a nu face nimic este totul” 
Daniel Berrigan

Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni se imbolnavesc foarte des iar altii sunt complet sanatosi?  Ei bine….este vorba despre sistemunl imunitar al organismului, cel ce reprezinta prima linie de aparare  impotriva unui agent ce poate produce boala  .Cu cat sistemul tau imun  este mai puternic cu atat sansa de a te imbolnavi este mai mica.

In nedicina traditionala chineza , una dintre cele mai vechi din lume,  aspectul extern al sistemului imunitar  este reprezentat de o energie de aparare denumita ” Wei Chi “.

Vechile scrieri chineze prezinta aceasta energie protectoare ca un scut ce inconjoara corpul , avand rolul de a inlatura agentii patogeni care pot provoca diverse afectiuni ( raceli, gripe, alergii sau sinuzite).

Deoarece Wei Qi se afla sub controlul plamanior , o eventuala invazie a agentilor patogeni vor afecta portile de intrare si in mod speccific nasul, gatul, mucoasele si sinusurile.

In ceea ce priveste remediile terapeutice medicina traditionala are la dispozitie o varietate de posibilitati prin care poate actiona. Astfel exista o paleta larga de optiuni amintind aici dieta terapia cu plante, stimularea anumitor puncte energetice de pe suprafata corpului ( prin acupunctura, moxibustie prespounctura) dar si anumite exercitii energetice  ( Qigong  sau Chi Kung)  pentru a stimula si intari capacitatea de aparare imunitara a organismului. Atat acupuntura cat si exercitiile energetice si-au dovedit valorea de-a lungul timpului in combaterea digeritelor afectiuni.

Programul ” Trezeste imunitatea din tine “ a  aparut ca o necesitate pentru cei interesati nu doar de propria lor evolutie si crestere spirituala ci si de modul in care isi protejeaza sanatatea prin metode simple, usoare(care pot fi invatate rapid de oricine) si mai ales eficiente ( ce ofera rezultate rapide )

Programul ” Trezeste imunitatea din tine “ contine aspecte  multiple pe care le-am invatat pe parcursul timpului de la diversi maestrii ,care mi-au indrumat pasii in Reiki Traditional ( sensei Himani, sensei Mary McFadyen, sense Mary Goslen),  in Qigong medical ( prof.dr.Wang Yang, maestrul  Weijie Wang) ,  in mudre terapeutice (  discipola lui Yogi Akal M.S. ) , sau in acupresura ( un maestru al acestui domeniu ce il practica de peste 35 de ani G.M.R. ), carora le multumesc din inima pentru tot ceea ce mi-au transmis.

Urmatoarele notiuni teoretice si practice vor fi abordate :

 • Sistemul imun – aspectul extern si intern Wei Chi si Nei Wei Chi
 • Invocatia taoista a sanatatii si longevitatii
 • Qigongul sistemului imun ( 2metode )
 • Sapte puncte energetice ce trebuie masate zilnic
 • Mudre ce pot trata orice afectiune
 • Mudre pentru sustinerea sistemului imun
 • O meditatia  recomandata de Yogi Bhajan, pentru cresterea imunitatii
 • Recomandari ale pozitiilor de maini din linia traditionale de Reiki pentru sustinerea sistemului imun
 • Respiratia  ce ne schimba corpul
 • Rolul diverselor vitamine in imunitate
 • Superalimentele si sistemul imun

Ce cuprinde programul “Trezeste imunitatea din tine”?

 • 2 intalniri online pe saptamana timp de 3 saptamani
 • 6 intalniri in total
 • 6 inregistrari audio a intalnirilor saptamanale
 • Inregistrari video  tuturor ametodelorr ce vor fi practicate
 • Metode testate ce functioneaza sproape instant !
 • O surpriza nedezvaluita inca …. doar pentru cei prezenti in program 🙂

Acesta este un program online creat astfel incat sa poata fi efectuat fie preventiv, fie terapeutic ,de orice persoana interesata de propria sa sanatate . 

Locatie : online
Prima intalnire : 26 martie
Taxa de participare  : 550 RON

BONUS:  toti cei care se inscriu pana in data de 23 martie vor beneficia de un bonus, in acest caz  taxa de participare va fi de 400 RON.

Pentru inscrieri va rog sa trimiteti datele dumneavoastra- nume,prenume, email, numar de telefon mobil la acurin@gmail.com.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...