Reiju.org

Marturii Rugaciunea in tacere

” Eu am crezut inițial că ne întâlnim doar la  o rugăciune de ”grup virtual”, dar surpriza a fost foaaaaarte plăcută să ne vorbiți și despre rugăciune, am aflat multe lucruri noi, mereu apreciez enorm că la ateliere sau cursuri, căutați cât mai multe informații posibile, cât mai precise, mai reale, mai verificate ”

” Legat de Rugăciunea în tăcere, în afară de vreo două seri , am reușit și eu să mă interiorizez, să intru în stare de rugăciune. Cred că contează și energia de grup și a celui care inițiază rugăciunea. Iar acum știu ce am de făcut, pentru că am înțeles multe lucruri pe care nu le înțelegeam cât ar fi trebuit. ”

” Mereu mă întrebam dacă trebuie să meditez la rugăciune sau să mă concentrez pe ceva, nu știam cum e cu retragerea în cămara ta să te rogi. Cuvântul sacru ajută mult și nici nu mă mai stresez atât de gândurile care invadează.”

” Îmi doresc să mai organizați seri de rugăciune, chiar dacă poate nu mă potrivesc mereu ca timp, totuși din când în când sunt binevenite (ca o ploaie de primăvară). ”

“Cele învățate aici le consider o continuare firească a cursului Melchizedec. Teoria a fost o invitație indirecta de a citi Biblia, de a reflecta, de a gândi fațetat exprimarea de acolo. O invitație de a a te deschide pt că astăzi să știi mai mult că ieri și pt a- ți demonstra că se poate.Îți mulțumesc pentru curs !!!”

” Multumesc pentru cursul extrem de interesant. Intr-adevar ma simt ca intr-o aula universitara, nici nu mi-am dat seama cat de dor imi era sa mai audiez un curs atat de interesant. “


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...