Reiju.org

Marturii despre Lama Fera

Iata cateva dintre marturiile celor ce au primit terapia si au urmat primul seminar de Lama Fera :

“Terapia Lama Fera mi s-a parut ceva extraordinar !”

“Iti multumesc si iti sunt recunoscatoare, tie si Universului, pentru oportunitatea de a cunoaste aceasta terapie.”

”  Mi-a schimbat complet viata !!!”

“Azi am avut o surpriza de proportii !! Ca in fiecare marti, m-am dus la tratament (reflexo) si la un moment dat, m-am trezit ca lucrez direct pe plexul solar, apoi pe ficat cu simbolul N…, scotand din talpa energia blocata . La un moment dat, lucrand pe stomac si pancreas doamna mi-a spus ca o doare si stomacul; atunci i-am desenat simbolul N… pe palma si am pus-o sa-si tina palma pe abdomen; mi-a spus ca durerea migreaza incet- incet spre ficat, pana ce zona dureroasa a ramas cat unghia degetului mic.”

” Mare lucru la casa omului Lama Fera….cine nu o are, adica nu o stie, sa si-o faca”

“La inceput am simtit cum mainile mi se “incalzesc”. La scurt timp am intrat intr-o stare modificata de constiinta, asemanatoare somnului, dar ramanand in continuare constient. La atingerea talpii piciorului stang cu cristalul am simtit cum intra energie prin talpa, pana prin zona genunchiului, cu aproximatie. Din acea seara pana in urmatoarele 2 zile am simtit, in special in picioare, o energie anume, diferita de cea din Reiki. Am mai simtit si in urmatoarele sesiuni din timpul cursului energie cu aceeasi signatura.”

“In timpul initierii am simtit de cateva ori cum partea dreapta a corpului, in special in zona mainii drepte mi se “incalzea”. Am mai simtit de cateva ori cand desenati simbolurile specifice cu ajutorul cristalului in aura, cum curge acest tip specific de energie. Starea aceea modificata de constiinta a aparut si de aceasta data, dar la un nivel mai redus decat la prima terapie.”

“In timpul terapiei efectuate cu partenerul am simtit cand cealalta persoana desena simbolurile in zona abdominala in aura si cum se produceau schimbari in interiorul corpului, dar tot la nivel energetic.Tin sa precizez ca energia perceputa in timpul executarii tehnicilor avea alta calitate decat energia perceputa in timpul unei sesiuni Reiki, Qigong, Seichim, etc. Signatura ei a fost o noutate pentru mine.”

“La nivel fizic, o caracteristica generala pe care am experimentat-o a fost nivelul de relaxare mult mai profund dupa ce se actionase la nivelul diverselor zone ale corpului in cursul terapiei decat inante, mai ales cele in care stiam ca exista motive sa se lucreze (deficiente diagnosticate). Era ca si cum dupa ce se actionase asupra lor in terapie, se re-asezau in structura corpului si in spatiu.”

“La nivel mental, pot spune ca a fost o terapie cu extrem de putine ganduri. Aproape inexistente. Cu toate acestea,  de-a lungul terapiei au fost … cum sa le definesc … ca niste flash-uri, relativ putine, cu scene din viata mea din trecut. Era ca si cum le vedeam, insa fara nici o emotie atasata, nici o judecata, le vedeam si apoi dispareau.
La nivel emotional, a fost liniste, pace … un moment de odihna.
Spre final au prevalat senzatiile, sa le spunem … energetice.  ”

” Am simtit in jurul meu ca un canal, prin care curgea liber si  in valuri linistite, ritmice … o materie usoara, lichida, aproape diafana, de o consistenta mai usoara ca apa, si mai densa decat aerul. Un sentiment similar cred ca ai in toboganele cu apa … Aceasta energie curgea, si trecea pe langa corpul meu si prin corp. Acesta nu mai avea aceeasi consistenta densa, ci mai degraba aerata, si m-a cuprins o usoara ameteala .”

” Mie personal terapia Lama Fera mi se pare una foarte puternica. Mai ales ca am vazut si video.”

“In primul rand in timp ce imi faceati terapie am avut senzatii de presiune pe C5 si C3 iar cand lucrati pe C6 am simtit ceva ca o presiune si pentru cateva secunde am vazut un ochi foarte mare si albastru (minunat) care se uita la mine. ”

” In timpul initierii am simtit o presiune (durere usoara) pe C6 foarte puternica.”

” Sunteti cu adevarat un om extraordinar. Am invatat de la dumneavoastra nu numai Lama Fera ci si alte lucruri pe care le-ati spus in afara tematicii seminarului, culmea fiind ca le-am si retinut 🙂 … si aplicat. ”

” In timpul terapiei v-am simtit caldura si energia. M-am simtit ca un fulg, usurata, Dumnezeu stie de ce anume m-am usurat”


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...