Reiju.org

Despre dr. Aurelian Curin

Scurta prezentare profesionala
Doctorul Aurelian Curin este absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie din Timisoara, promotia 1997, sectia Medicina Generala. Dupa anul de stagiatura efectuat in cadrul medicinii de Urgenta a urmat specialitatea de Medicina de Laborator finalizata in 2003 si ulterior masteratul in Managementul Sanitar in 2006.

Pregatire in diverse arte de vindecare
Incepand din 1997 dr. Aurelian Curin a fost instruit ca si Maestru , avand dreptul de a transmite mai departe peste 30 de ramuri de Reiki dar si alte arte de vindecare mai putin cunoscute . Dintre acestea putem aminti Usui Shiki Ryoho & Tibetan Reiki, Tibetan Reiki,Tera Mai Reiki, Karuna Reiki, Karuna Ki, Seichim 7 Facet, Sacred Path Reiki, Shambala Reiki, Gendai Reiki Ho Shihan , Komyo Reiki, Advanced Reiki, Seichim Reiki, Lightarian Reiki, Sekhem-Seichim-Reiki, Seichem Reiki, Tera Mai Seichem, Sekhem, Isis Seichim ca sa specificam doar cateva. Multe dintre sistemele enumerate de mai sus sunt unice in Romania si chiar in Europa. A avut onoarea de a fi pregatit chiar de catre fondatorii sistemelor de Reiki nontraditional mentionand aici pe Jayson Suttkus, Stephen Comee, rev. Joseph Sparti si Christina Esoteria . Dar chiar mai mult decat atat domnul doctor Aurelian Curin este printre putinii detinatori detin lume ai unei scoli traditionale de Reiki japonez . De asemenea a fost pregatit in diverse arte tibetane de vindecare, primind peste 20 de initieri din partea lamasilor tibetani. La ora actuala este printre singurii Maestri Reiki din lume care are o pregatire atat de vasta. Este membru in diverse organizatii Reiki – Asociatia Internationala de Reiki, Global Reiki Master Association, World Light Fellowship, Distant Healing Network, Sacred Path Reiki Organization, World Reiki International, Kokusai Shichisei Reiki Kai, International Seichim Association.
Dar cea mai mare realizare poate fi considerata pregatirea primita pe linia traditionala de Reiki a doamnei Takata chiar de la o Maestra instruita personal de aceasta. Este incununarea unei munci indelungate si a unui efort personal de peste 12 ani. O lista completa a initierilor primite de dl.dr.Aurelian Curin o gasiti aici

Carti publicate
Este autorul urmatoarelor lucrari despre Reiki :
2002 – Reiki arta japoneza a armoniei, Editura Nemira, Bucuresti (stoc epuizat)
2006 – Reiki ghid practic ilustrat, Editura Paralela 45, Bucuresti (stoc epuizat)
2007 – Reiki nontraditional, Editura RAO, Bucuresti

Articole
O serie de articole despre dl.dr.Aurelian Curin pot fi citite incepand cu anul 2003 in saptamanalul “Agenda” de Timisoara :
Un aradean este cel mai scolit Maestru Reiki din lume (februarie 2003)
Ama Deus – tehnica de vindecare de pe Amazon a ajuns si in Romania (iulie 2003)
Ordinul lui Melchizedec prezent si in Romania (septembrie 2003)
Vederea la distanta este accesibila oricarei persoane (octombrie 2003)

Contact
Dl.dr.Aurelian Curin poate fi contactat la adresa acurin@gmail.com.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...