Reiju.org

Terapii Energetice

Aveti oportunitatea de a participa la sedinte individuale de terapie pentru diferite aspecte ale vietii dumneavoastra. In cadrul sedintelor de terapie energetica din multitudinea metodelor in care am fost pregatit o voi alege pe cea mai indicata pentru cazul dumneavoastra. Aceste sesiuni energetice private va aduc claritate, echilibru, centrare interioara, inspiratie dar si o intelepciune practica pe care o puteti integra in viata dumneavoastra zilnica.

1. Evaluare energetica si indrumare pentru diferite afectiuni

Dupa utilizarea a diverse metode pentru a interpreta energetic starea de sanatate veti primi sfaturi referitoare la dieta, la  diverse combinatii pe baza de plante, ceaiuri sau tincturi indicate in cazul afectiunii dumneavoastra. Veti avea oportunitatea de a primi o terapie energetica iar pentru cazurile ce necesita aceasta solutie veti invata diverse tehnici si metode pentru a va grabi insanatosirea. Programul de evaluare si terapie energetica este individualizat si particularizat pentru fiecare caz in parte.

2. Suport pentru practica individuala Reiki

Indiferent ca sunteti practician, terapeut sau Maestru Reiki puteti fi ajutat sa va clarificati anumite intrebari sau probleme referitoare la practica dumneavoastra personala . Aceasta sesiune de intalnire se centreaza pe cea mai importanta cerinta a dumneavoastra in acel moment.

3. Sesiuni Reiki de aproape si/sau de la distanta

Reiki lucreaza diferit pe fiecare persoana aducand in cazul fiecaruia ceea ce este mai important in momentul respectiv. Astfel pentru unii poate fi o inspiratie divina sau poate o dorinta de schimbare in viata sa insasi rezolvarea unor probleme. Scoala traditionala de Reiki Takata recomanda in cazul afectiunilor acute si cronice minim trei sedinte consecutive.

4. Sesiuni de vindecare axiotonala de aproape si/sau de la distanta

Aceasta terapie se adreseaza celor care doresc un nou suflu , o noua energie in toate aspectele vietii. Intentia si scopul acestor sesiuni este sa permita fiecarei persoane sa isi vindece trupul, mintea si sufletul prin acordarea la frecventele si informatiile pe care Universul le va furniza fiecaruia in timpul sesiunii. Este recomandabil ca sa se experimenteze minim 2 sesiuni de vindecare axiotonala in zile consecutive pentru realizarea unor efecte maxime.

5. Sesiuni de Matrice Energetica de aproape si/sau de la distanta

O sesiune in Matricea Energetica este intotdeauna unica, irepetabila , de neuitat , asta doar pentru a spune minim despre experienta profunda transformatoare prin care veti trece. Prin accesarea campului cuantic , prin una dintre cele peste 20 de tehnici, pot fi complet eliminate o serie de probleme fizice, mentale , psihologice recomandand Matricea ca fiind o metoda intr-adevar revolutionara.

Informatii, detalii si programari : acurin@gmail.com.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...