Reiju.org

Se poate pierde abilitatea Reiki ?

Intr-una din intalnirile anilor ’70 in cadrul bisericii unde activa reverend Beth Gray, cea de a 15 maestra Reiki initiata de doamna Takata , acesteia din urma i s-a adresat urmatoarea intrebare :

” In cazul in care pentru un motiv oarecare cineva nu reuseste sa faca Reiki pentru o perioada de timp de o luna sau mai mult nu pierde aceasta putere ?

Doamna Takata a raspuns astfel :

“Aceasta este o intrebare buna. Nu. Odata ce aveti contactul prin mine , ca toti cei ce sunteti aici , Reiki va ramane in dumneavoastra pentru totdeauna. Dar poate ca atunci cand sunteti obosit si nu sunteti completi incarcati acest lucru va iesi la iveala. O sa deveniti linistiti pentru ca bateria s-a descarcat.

Ce va trebui sa faceti ? Unu, doi, trei si patru – primele patru pozitii din primul model (autotratament). Tratamentul de baza va trebui sa fie efectuat pentru a va reincarca bateriile. Si atunci cand este terminat atunci veti incerca sa tratati persoane, pentru ca energia voastra a crescut, si deoarece sunteti plin si nu sunteti golit de ea.

O doamna care nu avea copii a invatat Reiki si-a tratat sotul ce era profesor la universitate iar in cateva luni el s-a insanatosit. Si amandoi au ajuns la concluzia ca Reiki este minunat. Vitalitatea lui era mare. Apoi el a invatat sa se trateze singur, si ea isi facea terapie. Dar nu a avut nici un pacient si nici nu a lucrat pe altcineva timp de sapte ani.

Si intr-o dimineata cand mergea in oras,  un baiat de sapte ani ce  mergea la gara in timp ce alerga dupa tren a alunecat. Si cand a alunecat de pe peron….era iarna, frig…a inceput sa ii curga sange din nas. Si aceasta doamna plina de bunatate a spus ” O ce intamplare nefericita ca acest tanar s-a ranit.” Si a alergat spre el ,si i-a pus o mana pe nas si cealalta in spatele capului pentru a-i opri sangerarea.

Deoarece a fost doar un accident nu trebuia sa faca toate cele patru pozitii…s-a intamplat acum, deci ea a mers direct la nas si i-a oprit sangerarea. Si era foarte fericita de rezultat.

Apoi  s-a oprit din drumul sau catre centrul Reiki si a avut o scurta observatie “Inca mai am Reiki dupa ce  sapte ani nu l-am folosit”.  Cred ca Reiki este vesnic”.

Reiki este pentru totdeauna. Exista o singura modalitate prin care il puteti pierde si v-am avertizat ca indiferent cat de mare veti deveni si cat de expert veti fi in tratarea si vindecarea afectiunilor nu puteti sa invatati alte persoane pana nu ajungeti la nivelele superioare.

Ceea ce ati invatat este doar primul nivel. Dar primul nivel este suficient pentru a va oferi protectie si sa va ajutati pe voi insiva si pe altii. “


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...