Reiju.org

Despre Recunostinta

Recunostinta este in centrul principiilor lui sensei Usui fiind motorul intregului sistem de Reiki Traditional.

La fel ca si inima umana care pompeaza sangele in corpul fizic , recunostinta sustine viata noastra spirituala.

La fel ca si chakra inimii a carei abilitate este de a transforma tot ceea ce este negativ in pozitiv prin puterea iubirii neconditionate, recunostinta transforma gandirea noastra negativa intr-o atitudine de apreciere, sanatate, fericire,  prosperitate dar si speranta.

Gratitudinea este refugiul sufletului

In recunostinta putem abandona toate activitatile noastre zilnice, conversatiile purtate de-a lungul zilei, problemele care ne framanta. In recunostinta suntem Acasa impreuna cu Spiritul .

Putem sa ne asezam la o masa si sa multumim atat pentru darurile pe care le-am primit cat si pe cele ce le vom primi. Atunci cand ne permitem noua insine sa luam parte la acest festival al binecuvantarilor ne simtim impliniti spirituali dar , in acelasi timp , reinnoiti.

Gratitudinea ne asigura permanent ca suntem iubiti, protejati si ne permite sa putem pleca in urmatoarea calatorie doar cand suntem intr-o stare de gratie. Gratie Divina.

Desi putem avea obstacole dificile in viata recunostinta ne ajuta sa ne recastigam modul pozitiv de a vedea lucrurile, astfel incat sa cautam solutii de rezolvare a problemelor si nu prabusirea intr-o stare de mila, de victima.

Cand simtim acea recunostinta in noi insine in ciuda dificultatilor ii inspiram si pe cei din jurul nostru pentru ca le oferim speranta si vindecare .

In recunostina respiram gloria zilei, ne acceptam locul nostru in lume, experimentam placerea propriilor simturi si ne recunoastem indrumarea interioara a sufletului .

Cand invitam recunostinta in viata noastra ca un oaspete binevenit care este insotit intotdeauna de prieteni buni. Oportunitati, speranta, conectare, asteptari pline de fericire, bunastare, satisfactie  si pace.

Bucuria este darul final al recunostintei . Ea poate deschide o inima inchisa, si ne conduce in urmatoarea calatorie spirituala.

Dr. Aurelian Curin maestru Reiki linia traditionala Takata


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...