Reiju.org

Miracole se intampla in fiecare zi

Miracole se intampla in fiecare zi

Fran Brown este cea de a saptea Maestra pregatita personal de cate doamna Takata in 15 ianuarie 1979, dupa sase ani de la prima sa intalnire cu Reiki.

Plina de surprize nebanuite , cu un umor aparte si  experiente deosebite in spatele acestora,  Fran povesteste una dintre acestea, desfasurate pe parcursul a peste 36 de ani de practica Reiki.

“  In noaptea in care am ajuns la Luxor (Egipt) am fost dusa la un spital pentru copii la cererea unuia dintre medici. Pacientul pe care l-am vizitat era un nou nascut dintr-o familie tanara. Avea doar cinci zile si era in coma. Familia avea deja doua fiice , de trei si patru ani. Tanara mama era deja imbracata in negru. Cei doi micuti se ascundeau in spatele fustelor ei.

Cand m-a vazut ca purtam un crucifix a aratat cu mana spre mine. Ne-am imbratisat indelung ca si cum ne cunosteam de o viata. Medicul a rugat-o sa ia copii si sa ii duca in sala de asteptare in timp ce Emily si cu mine ii tratam copilul. Emily este o studenta de gradul II , din Franta, care a calatorit in Egipt de cinci ori pe an pentru a ajuta spitalul din Luxor efectuand tratamente Reiki pacientilor.

Miracole se intampla

Doctorul ne-a spus ca nou-nascutul a suferit o hemoragie cerebrala in timpul nasterii si urma sa moara in curand. Emily ii luase capul in mainile ei in timp ce eu tineam degetele de la maini si picioare. In decurs de doua minute copilul a inceput sa se miste si apoi sa isi deschida ochii. Tatal plangea cu lacrimi de bucurie. Familia pierduse deja doi baieti si doreau cu disperare ca acest copil sa traiasca (in Egipt baietii au grija de familie, in timp ce fetele sunt considerate o povara). L-am dus la mama pentru a-l alapta desi oricum el nu putea sa inghita. Medicul a spus “Aceasta este din cauza hemoragiei cerebrale” iar Emily a raspuns scurt “El va fi bine”. In acea noapte Em i-a facut o alta terapie Reiki si i-a rugat pe parinti sa il lase sa doarma dupa ce a fost hranit. Era foarte obosit.

Patru luni mai tarziu medicul ne-a trimis o scrisoare spunandu-ne ca nou-nascutul era bine la fel ca si alti copii tratati cu Reiki. Printre acesteia se gaseau copii cu disfunctii ale rinichilor dar si cativa aflati in coma hepatica.

Puterea Reiki

Medicii egipteni de la spitalul din Luxor au intrebat-o pe Emily daca ei ar putea sa invete ce face ea, pentru ca oamenii sa se simta mult mai bine. Am initiat 35 dintre acesti medici si le-am aratat cum sa aplice energia dar si cum sa creasca puterea Reiki. Cand m-am reintors, 6 luni mai tarziu, doar cativa dintre ei folosisera Reiki in unele cazuri.

Cu toate acestea multi au vrut sa aiba puterea pe care nivelul al doilea le-ar putea-o da. Le-am spus ca am putea discuta despre aceasta, daca ar folosi  Reiki zilnic pentru cel putin 3 luni. Ei doreau puterea oferita de Reiki dar nu erau dispusi sa ofere ceva in schimbul obtinerii acesteia.”

Traducere: dr. Aurelian Curin


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!