Reiju.org

Reiki este Lumina Divina

Intr-o conferinta Reiki doamna Mary McFadyen, cea de a 20-a maestra Reiki initiata de doamna Takata a povestit despre cea care i-a fost model al daruirii sale in Reiki Traditional.

” Doamna Takata m-a initiat ca Maestru Reiki si am fost unul dintre cei cativa care am avut acest privilegiu deosebit.

Nu am cunoscut-o foarte bine pe doamna Takata dar mi-ar place sa spun cateva cuvinte despre ea, despre viata dansei si cum a deveni Maestru Reiki si a adus Reiki in Occident.

Doamna Takata era o persoana foarte puternica, slabuta cu maini mici dar cu o voce foarte grava, patrunzatoare. Unul din lucrurile ce m-a impresionat foarte mult la doamna Takata era profundul respect fata de Reiki. Intreaga ei viata era dedicata acestei arte , pentru ca Reiki i-a salvat viata si ea i-a daruit apoi totul.

Imi amintesc cum spunea cu vocea sa grava : “Reiki este Lumina Divina, este iubire neconditionata”.

Acesta a fost mesajul pe care am incercat sa il transmit mai departe in workshopurile mele. Personal cred ca Reiki Il reprezinta pe Dumnezeu in actiune. Atunci cand cineva practica Reiki, Dumnezeu lucreaza prin intermediul sau intr-un mod foarte concret.

In cursul avansat  incerc sa introduc un anumit nivel de respect al studentilor fata de simboluri. Doamna Takata respecta profund simbolurile si prima oara cand le-am primit, bineinteles ca le respectam , insa pentru mine erau doar simboluri. De-a lungul timpului am realizat cat de profunde si sacre sunt si acesta este aspectul asupra caruia insist de fiecare data.”

Traducere: dr.Aurelian Curin, maestru Reiki Traditional linia Takata


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...