Reiju.org

Vindeca Iisus cu palmele ?

Virginia Samdahl a fost prima Maestra Reiki din lume initiata de catre doamna Takata in 1976. Clarvazatoare nativa si o inzestrata terapeuta a incercat intotdeauna sa daruiasca cat mai mult din harurile sale celor suferinzi.

Intr-un interviu aparut cu peste 31 de ani in urma i s-a adresat urmatoarea intrebare: “Vindeca Iisus cu palmele ?”

Virginia Samdahl  a raspuns astfel:

“Daca am fi constienti de partea noastra divina, capacitatea noastra ar creste exponential deoarece am sti ca nu exista limite” explica dansa.

Iisus a constientizat in totalitate divinitatea din El, inca din momentul nasterii sale, in timp ce noi murim refuzand sa acceptam divinitatea din noi. Aceasta este principal diferenta dintre Iisus si noi insine.

Iisus a spus “Eu sunt Lumina lumii, voi sunteti Lumina lumii, deci suntem una si aceeasi”. Nu m-am gandit niciodata daca e corect ca Iisus a mers atat de departe cu declaratia.

La ce e bun El daca nu ai acces la EL?

Persoanele care frecventau biserica noastra metodista in care am crescut, il considerau pe Iisus foarte departe. Cred ca aici dam gres in abilitatea noastra de vindecare, indiferent de metoda pe care o folosim: suntem afectati direct de lipsa noastra de intelegere a propriei noastre divinitati.

Bineinteles ca Iisus a avut o abilitate deosebita de vindecare pentru ca era un canal perfect pur.

Nu trebuia decat sa intinda mana si sa atinga.”

Traducere: Gabriela S.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...