Reiju.org

Forta primului nivel de Reiki Traditional

Cu gradul I de Reiki pe care l-a practicat zilnic timp de 1 an, doamna Takata a tratat si vindecat aproape orice afectiune cu exceptia unei hernii la o persoana ce avea peste 80 de ani, respectiv cancerul si tuberculoza in stadiile finale.

Primul nivel de Reiki a reusit sa diminueze durerea imensa din cancer dar nu a putut intotdeauna sa vindece stadiul final al acestuia.

Totodata doar primul nivel de Reiki a fost suficient pentru a induce o remisie completa a stagiilor incipiente ale cancerului.

Cu gradul I Reiki doamna Takata s-a tratat pe ea dar si familia. Sase luni mai tarziu era complet sanatoasa. Cand a vazut rezultatele a fost hotarata sa aibe si gradul secund.

Aici era insa o problema. Chiar si primirea primului nivel a creat o mare dificultate in a obtine permisiunea asociatiei de Reiki, insa aceasta era cu mult mai putin decat cererea pentru al doilea nivel , cel superior.

Cu cel de al doilea nivel (necesar doar persoanelor care doresc sa fie terapeuti profesionisti) doamna Takata a invatat terapia in absenta dar si cum sa trateze problemele mentale. Forta ei Reiki a crescut. Tratamentele care inainte durau o ora si jumatate acum puteau fi efectuate intr-o ora.

Cu cat mai mult invata despre Reiki cu atat mai mult dorea sa stie.

” Vreau nivelul de Maestru” i-a spus ea intr-o zi lui sensei Hayashi.
” Cat de mult? ” a intrebat-o dr. Hayashi.
” Mai mult decat orice. Este cel mai important aspect al vietii mele. Oamenii bolnavi din Hawaii au nevoie de vindecare. Ei nu pot veni in Japonia pentru Reiki. Cuiva trebuie sa ii pese. Mie imi pasa. Da-mi mai mult Reiki ” a spus doamna Takata.
” Merita 10000 USD pentru tine ? ” a spus sensei Hayashi.
” Tot ceea ce am este casa mea” a raspuns doamna Takata fara ezitare. “O sa o vand si o sa devin Maestru Reiki”

Doamna Takata a riscat intreaga sa securitate financiara pentru ultimul nivel Reiki, cel al Maiestriei. La final s-a dovedit a fi o decizie mai mult decat inspirata si un schimb bun.

Pe masura ce folosea Reiki devenea din ce in ce mai puternic. Cei ce s-au vindecat i-au oferit cu recunostinta diverse sfaturi financiare iar castigurile sale au fost investite in imobile. Astfel ea a devenit independenta financiar.

Traducere: dr. Aurelian Curin, maestru Reiki linia traditionala Takata


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...