Reiju.org

Analiza numerologica a lui sensei Mikao Usui I

Scurta introducere in sistemul Ho’olokahi

Sistemul de numerologie Ho’olokahi , un sistem, rar, foarte precis de numerologie bazat pe data nasterii, in care se utilizeaza arta si stiinta numerelor pentru a dezvalui psihologia profunda, provocarile din viata, darurile si abilitatile si calea unica a fiecarei persoane.

Privite in ansamblul lor numerele din data nasterii dezvaluie o geometrie unica pe care cel ce o cunoaste o poate folosi pentru a-si descoperi o viata plina de scopuri si de impliniri. Informatia obtinuta prin Ho’olokahi este extrem de precisa si valoaroasa si permite individului sa obtina o intelegere a ceea ce este el la nivel constient cat si subconstient.

Unde poate fi aplicat sistemul numerologic Ho’olokahi ?

Sistemul are o mare aplicabilitate nu doar in numerologia personala – aflarea calitatilor, provocarilor, modului in care este privit de catre lumea inconjuratoare, lectiilor si a scopului vietii ci si in compatibilitati numerologice sau a relatiilor personale unde pot fi analizate in paralel doua sau mai multe persoane in acelasi timp. Aceasa metoda, care necesita calcule minutioase, poate fi utilizata in afaceri – pentru a cunoaste locul si rolul fiecarei persoane din companie.

Chiar si domeniul sanatatii – fie ca abordam medicina alopata sau acupunctura – poate fi analizat din prisma datei personale de nastere sau a terapiei de urmat intr-o anumita afcetiune.  Sportivii pot beneficia si el de ajutorul oferit de sistemul numerologic Ho]olokahi alegand perioadele propice antrenamentelor, participarii la competitie dar si modul de alimentatie si antrenament specific fiecaruia.

In acest sistem numerele oferite doar de data de nastere se ordoneaza pe trei coloane, folosind opt cifre cunoscute si una secreta- ce semnifica modul in care Universul participa in mod tacut la realizarea destinului iar cifrele care se trec in acesta sunt numerotate de la 1-11.

Fiecare dintre acestea reprezinta  un anumit corp energetic, care odata ce este profund inteles permite celui ce practica acest sistem de numerologie sa primeasca imagini ce dezvaluie o interpretare specifica fiecarui persoane.

Analiza numerologica a lui sensei Mikao Usui

Sensei Mikao Usui s-a nascut in 15.08.1865. Numerele care ii caracterizeaza parcursul vietii, respeciv intregul sau destin, sunt urmatoarele:

8 6 11
10 8 11
5 3


7

Lectia karmica = 8
Fundatia = 5
Sufletul = 6

Voi analiza pe scurt cateva dintre cifrele importante ale vietii maestrului Mikao Usui,

Astazi voi aborda doar coloana centrala a hartei natale numerologice a lui sensei Mikao Usui respectiv informatiile generale oferite de cifra karmica, cifra sufletul si cifra fundatiei.

Pozitia karmei sau lectia vietii reprezinta tema de casa a lui sensei Mikao Usui si fiind un cumul al experientelor care  vor duce la perfectiune pe parcursul intregii vieti. Evident ca va fi necesar un efort pentru a se manifesta intreaga maestria in aceasta prima pozitie.

Aflata in pozitia karmei, sau a perfectiunii, nume sub care mai este ea cunoscuta, cifra 8 va oferi lectiile specifice de viata care il vor ajuta pe sensei Mikao Usui sa isi realizeze propriul sens al puterii si energii personale.

Cifra 8 reprezinta de asemenea partea materiala a lumii fizice (banii) iar nativul va avea oportunitati pentru a-si examina propriul concept asupra acestora fie in sensul ca ii va acumula fie in sensul ca ii va cheltui sau chiar pierde forta si banii reprezinta una dintre lectiile importante ale destinului lui sensei Usui

Dar mai mult decat atat 8 in pozitia lectiei vietii poate indica un vehicul perfect pregatit pentru a invata despre vindecare – fie a sa personala fie a celor din jurul sau. Astfel ca persoana nascuta in aceasta zi va trebui sa se dedice propriei sanatati sau sa isi ofere abilitatile vindecatoare pentru a-i ingriji pe cei bolnavi.

Din cauza acestei cifre ce reprezinta infinitul sensei Usui va cunoaste potentialul nemarginit al fortei sale energetice personale (propriul sau magnetism) la care se adauga atractia explorarii artelor vindecarii cu ajutorul energiei. Nu va trebuie sa uitam ca 8 in lectia karmei reprezinta vindecatorul inascut dar si cel ce va face ca lucrurile sa se intample atunc cand isi aduce contributia energetica personala la realizarea acestora.

Sa retinem cateva dintre cuvintele cheie ale cifrei 8 si anume – descoperirea fortei personale, invatarea lectiei despre bani, vehicul perfect pentru artele vindecarii, vindecator inascut.

Astfel tema vietii lui sensei Mikao Usui a fost descoperirea fortei personale, a energiei personale precum si examinarea relatiei personale cu banii.

Cifra sufletului este considerata ca fiind sinele interior al nativului, forta motrice din spatele intregii sale personalitati dar si o parte a manifestarii emotionale individuale. Cifra sufletului reprezinta modul in care persoana isi ia propriile decizii din viata iar atunci cand dorim sa stim, cunoastme ceea ce este cu adevarat important pentru cineva va trebui sa privim in sufletul acestuia.

Cifra 6 – ceea ce reprezinta nativul din punct de vedere al sufletului la incarnarea sa in aceasta existenta. Ea reprezinta arhetipul vindecatorului sufletului dar si al celui ce poseda extraordinara forta rugaciunii , creand astfel un spatiu sacru vindecator in jurul sau sau al celor ce vin in contact cu el.

Este considerat ca fiind un protector natural ce isi revarsa binecuvantarile asupra celor din jur, avand un sentiment deosebit al responsabilitatii sociale si apreciind astfel intreaga viata ce il inconjoara. Este un maestru al cuvantului rostit fie mental fie cu voce fiind foarte dedicat familiei sale.

Dar aceasta cifra a sufletului ascunde in ea insasi energia inimii – acea inima plina de compasiune ce exprima iubirea pentru tot,  inima curata  ce urmeaza tot ceea ce este corect, inima initiata ce urmareste ordinea naturala a lucrurilor si inima dedicata cea care isi mentine cautarile in mod permanent.

Si aici sa retinem cateva dintre cuvintele cheie ale cifrei 6 respectiv –  arhetipul vindecatorului sufletului, cel ce poseda forta rugaciunii din inima, responsabilitate sociala, aprecierea vietii, maestru al cuvantului rostit mental sau in tacere.

Cifra fundatiei reprezinta provocarile permanente la care este necesar sa faca fata pe parcursul intregii vieti si modul in care cifra sufletului  lucreaza asupra lectiei karmice. Intotdeauna cand lectia karmica nu este pe deplin inteleasa se apeleaza la aceasta fundatie, pentru ca mentine intreaga harta numerologica in functiune.

Cifra 5 in baza/fundatie indica un nativ maleabil, un corp fizic antrenat si disciplinat insa flexibil si adaptabil cu fluxul energetic al vietii. Insa aceasta cifra arata un invatator ce are abilitatea naturala de a preda o anumita experienta speciala a vietii si care nu va trece neobservat de catre oameni.  Intrearea pe care nativul si-o va pune permanent este ” Imi voi folosi forta spre binele tuturor ?”

Si aici vom retine cateva dintre cuvintele cheie ale cifrei 5 respectiv –  abilitatea naturala de a preda, corpul fizic antrenat , capacitatea de permanenta schimbare a invataturilor si contactul cu foarte multi oameni.

Partea a doua a analizei numerologice o puteti accesa aici

NOTA  :

Am avut ocazia de a studa personal in cadrul programului de pregatire pentru instructori cu fondatorul acestui sistem maestrul Tyler Mongan pe o perioada de peste un an , fiind printre primii trei instructori din lume formati de acesta.

De asemenea avandu-l invitat in doua randuri in acest an pe Tyler in Romania am avut sansa de a fi pregatit personal in arta interpretarii numerogramei, fiind , in acest caz asa dupa cum spunea si Tyler ” unicul meu student din lume care a vazut, asistat si participat la cele mai multe citiri numerologice ”


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...