Reiju.org

Analiza numerologica a lui sensei Mikao Usui II

Ce dezvaluie coloana centrala, cea mai importanta despre viata lui sensei Mikao Usui ?

Sunt unele lucruri usor de observat altfel foarte delicate, fine , subtile ce se dezvaluie insa unui specialist in numerologia Ho’olokahi .

8 6 11
10 8 11
5 3

7

Sa ne reamintim numerele ce se regasesc pe coloana centrala si anume

Lectia karmica = 8
Fundatia = 5
Sufletul = 6

Astazi voi aborda doar coloana centrala a hartei natale numerologice a lui sensei Mikao Usui respectiv informatiile specifice , subtile oferite de aceasta .

Privind numerele aflate pe coloana centrala se observa ca este vorba despre un invatator cu abilitati naturale ce preda despre energia deosebita ce se afla inima/suflet . Cei ce au invatat Reiki Traditional pe linia Hawayo Takata – Mary McFadyen stiu ca la aceste seminarii predau ca Reiki reprezinta “energia miraculoasa a sufletului ” .

De asemenea putem observa cele doua componente specifice pe care le preda sensei Mikao Usui in sistemul sau de vindecare  si anume partea de energie (forta) pe care o putem denumi atat de simplu metoda sau tehnica precum si partea spirituala, gentila a sistemului Usui Reiki respectiv principiul ce sta la baza sa  si este cunoscut ca fiind “Be kind “.

Acest  Be kind care tradus ar semnifica ” Fii amabil, binevoitor, sensibil “constituie motorul principal al sistemului Usui de vindecare naturala si reprezinta fundatia acestuia intrucat practicarea continua a sa duce la activarea recunostintei.

Cele trei numere aflate pe coloana centrala dezvaluie ca este vorba despre un barbat ce aparent pare gentil, surazator,  avand o inima sincera ce detine, in mod surprinzator o imensa forta interioara. Este un barbat responsabil, ce isi iubeste familia, fiind insa implicat in a se cunoaste pe el insusi.

Documentele referitoare la sensei Usui spun ca era un barbat ce avea afisat un zambet permanent, ce era deschis sa isi ajute semenii. Pe mormantul lui sensei Usui se specifica ca a fost casatorit cu doamna Sadako Suzuki , cu care a avut doi copii ( lucru care este evidentiat prin numarul 10 aflat in partea stanga a  numerogramei.)

Privind coloana centrala si numerele aflate pe aceasta observam ca este este vorba de un adevarat saman ce detine multa energie pranica in corpul sau. Oare nu intamplator numele lui sensei Mikao Usui insemna Marele saman  gentil, delicat ( Mika= saman, O= Mare  Usui = delicat ) ?

Si mai mult decat atat coloana centrala a numeogramei ne dezvaluie ca sensei Mikao Usui a postit, meditat si s-a rugat pe munte pentru a-si descoperi forta interioara pe care a transmis-o apoi mai departe studentilor sai.

Legenda Reiki specifica ca sensei Usui a meditat pe muntele Kurama pentru o perioada de 21 de zile , la finalul careia a descoperit ceea ce noi cunoastem astazi ca fiind energia ce sta la baza sistemului Usui Shiki Ryoho.

Daca urmarim cele trei numere ale coloanei centrale , care este cea mai importanta parte a numerogramei, se observa ca este vorba despre un invatator ce are un talent inascut ce foloseste ca si proces de a transmite capacitatea de a lucra cu Reiki prin binecuvantarea cu energie, proces care este cunoscut ca fiind Reiju. Reiju este astazi recunoscut ca fiind precursorul initierii aparute ulterior in sistemul traditional de Reiki in jurul anilor 1922-1923.

Iata ca partea centrala a hartii numerologice ne indica informatii multiple despre viata, scopul, talentul si munca fondatorului sistemului Reiki Ryoho, sensei Mikao Usui si anume :

a. ca este un invatator talentat ce preda despre energia inimii
b. indica cele doua componente ale sistemului Reiki : partea energetica (munca enegetica) si cea spirituala (principiile)
c. ne arata ca este vorba de un barbat gentil, zambitor ce detine o mare forta interioara
d. ne indica faptul  ca  acest barbat a facut post, meditatie si rugaciune pe munte
e. ne sugereaza subtil faptul ca a predat  binecuvantarea cu energie spirituala (proces cunoscut ca binecuvantarea spirituala sau Reiju)

Toate aceste informatii reale, care creioneaza viata lui sensei Mikao Usui se regasesc in simpla analiza a coloanei centrale a numerogramei sale, acestea fiind astfel regasite in destinul sau.

Vedem astfel cum numerologia sistemului Ho’olokahi  are la baza o interpretare nu numai deosebit de dinamica , intuitiva ci si foarte subtila a informatiilor oferite doar de primele trei numere ce se regasesc pe coloana centrala.

Astfel puteti doar intui adevarata valoare oferita de informatiile descoperite in cadrul unei citiri numerologice private cand se analizeaza fiecare numar in particular precum si interactiunile dintre ele.

NOTA  :

Am avut ocazia de a studa personal in cadrul programului de pregatire pentru instructori cu fondatorul acestui sistem maestrul Tyler Mongan pe o perioada de peste un an , fiind printre primii trei instructori din lume formati de acesta.

De asemenea avandu-l invitat in doua randuri in acest an pe Tyler in Romania am avut sansa de a fi pregatit personal in arta interpretarii numerogramei, fiind , in acest caz asa dupa cum spunea si Tyler ” unicul meu student din lume care a vazut, asistat si participat la cele mai multe citiri numerologice ”

Pentru consulatii numerologice private ma puteti contacta pe adresa  acurin@gmail.com


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...