Reiju.org

O experienta personala cu Beth Gray

Beth Gray este cea de a 15 Maestră Reiki inițiată de către doamna Takata în 28 octombrie 1979, Woodside, California. Inițial a fost inițiată ca și Maestră de către soțul său John Gray. La auzul acestei vești doamna Takata a luat primul avion spre SUA pentru a o iniția personal pe Beth Gray.

O experiență personală

Multe persoane scriu despre Rev. Gray și cum aceasta le-a influențat viețile. Cu siguranță a influențat-o și pe a mea și ca omagiu vieții sale mărețe aș dori să vă împărtășesc din experiența mea personală cu Rev. Beth Gray.

În 1986 învățam despre energie și puterea vindecării holistice. Terapia prin lumină, terapia cu pietre, terapia energetică, toate acestea sunt metode învățate în prima parte a educației mele. Dar fiecare oră de curs sau nivel educațional mă făceau să caut mai mult. Prin intermediul unui centru spiritual în care eram implicată la un moment dat, am descoperit o ofertă de curs pentru ceva ce se numea Reiki. Habar nu aveam despre ce era vorba, în afară că se spunea că era o metodă orientală de vindecare prin aplicarea palmelor. Ideea mi-a ieșit complet din minte și mi-am continuat calea educațională din acel moment.

În 1987 am cunoscut o doamnă la Institutul Edgar Cayce, care tocmai ce făcuse un curs de Reiki. Era atât de entuziasmată și plină de energie încât nu se putea abține să nu spună tuturor despre experiența sa. Energia sa atrăgea și e foarte plăcut să întâlnești persoane entuziaste și pasionate de ceva ce au învățat de curând.

Apoi, în 1988, Reiki mi-a intersectat calea cel puțin o dată pe lună. Cu siguranță nu era o coincidență și Marile Spirite încercau să mă bată la cap cu mesajul lor. În primăvara anului 1989 m-am înscris la un curs susținut de Rev. Beth Gray din Virginia de Nord. Nu știam despre ea mai mult decât era scris în anunțul publicitar. Aș fi putut alege dintre mai multe nume de profesori, dar din instinct am ales-o pe Rev. Beth Gray.

Era o doamnă mică de statură, deja în vârstă de 70 de ani. Aparența ei era înșelătoare pentru această femeie formidabilă. Prezența sa impunea respect deși era foarte drăguță și plină de compasiune. Un caracter fără nonsensuri, dar plin de un umor încântător. O femeie responsabilă, a cărei înțelepciune era binevoitoare și expansivă. Când vorbea, mă simțeam atrasă de mesaj. Simțeam un fel de energie care venea din partea ei, această energie pătrundea mintea și dezvăluia cunoștinte și înțelegere pe care nici nu știai că le posezi.

Există multe momente în viața cuiva, momente despre care poți spune “aceasta a avut un efect semnificativ și de lungă durată asupra mea”. Weekend-urile petrecute cu Rev. Gray pentru cursurile de Reiki I și Reiki II au reprezentat astfel de momente pentru mine. Rezultatul acestor cursuri, inițieri și energie împărtășită, m-au dirijat pe o cale nouă și interesantă a misiunii mele spirituale.

Toate orele de vindecare care au avut loc înainte, erau premergătoare Reiki. Am învățat atât de multe de la Rev. Gray. Nu doar tehnici și metode de Reiki. Ci și cum să privesc viața din punct de vedere spiritual. Cum să-mi urmez pasiunea și să ating țintele misiunii vieții. Conversațiile cu dânsa și atenția pe care mi-o acorda personal în particular m-au încurajat și m-au susținut. Probabil că nici nu a știut cât mi-a influențat viața în acele momente. În capul său ea era doar Rev. Gray sub forma Rev. Gray. Dar a avut un impact care a dăinuit în viața mea și pentru care nu-i voi putea nicicând mulțumi îndeajuns.

De Lady SpringWolf, D.D., Ph.D. Reiki Master


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...