Reiju.org

Despre purificarea spirituala energetica

Pentru a lamuri procesul purificarii spirituale sau energetice este important ca sa intelegem initial distinctia dintre materie si energie, precum si existenta diferitelor planuri de perceptie umana.

Tot ceea ce ne inconjoara este format din energie. Materia este o parte pe care suntem capabili sao percepem iar energia este partea pe care, la prima vedere nu o putem percepe fiind invizbila. Tot ceea ce se intampla in realitate se petrece prima oara in domeniul energetic, in partea invizibila.

De ce ? Pentru ca aceasta parte invizibila arata ca energia exista iar materia pe care o vedem si punem atat de mult accent pe ea este o simpla proiectie a partii invizibile. Atunci cand privim ceva in planul material acesta nu este intodeauna ceea ce vedem insa daca ne uitam in lumea energetica , abia atunci vom observa cu adevarat ce semnifica.

Voi oferi un mic exemplu…o persoana ii spune alteia ‘ imi place de tine ‘ si atunci cand vedem prin perspectiva materiei credem ce spune acea persoana. Daca am privi dintr-o perspectiva energetica veti STII ca nu este adevarat. Deci unde este adevarul? Este un adevar al materiei si un alt adevar al energiei? Poate exista un adevar acolo si un alt adevar aici?

Deoarece energia este unicul adevar atunci ce reprezinta purificarea spirituala? Purificarea spirituala este procesul curatariii blocajelor existente in planul material pentru a fi siguri ca acesta reflecta doar ceea ce se afla in partea energetica. Astfel materia va deveni energia ce vibreaza in realitatee, devenind astfel unica realitate.

In Orient materia reprezinta iluzia (sau maya dupa cum mai este ea cunoscuta sub un alt nume). Acest nume este corect pentru ca aceasta iluzie denumita materie , prin densitatea ei, blocheaza vederea realitatii.

Atunci cand un corp nu este purificat el atrage energii de vibratie joasa ceea ce va face ca acesta sa ramana blocat in acea energie. Iar atunci cand corpul este blocat aceste interactiuni energetice sunt incapabils sa se manifeste in planul fizic. Astfel devenim confuzi, obositi, bolnavi, anxiosi, iritati sau dezechilibrati.

In aceasta situatie apelam deseori la medici ce pot prescrie  medicamente pentru combaterea simptomelor,  pe cand in realitate, tot ceea ce ar fi necesar corpului ca sa redevina sanatos ar fi niste purificari in planul energetic.

Iata ca totul incepe cu purificarea spirituala/energetica pentru ca de aici veti incepe sa renuntati la iluzii si sa cautati adevarul.  Prin purificare se vor elimina acele blocaje energetice astfel ca realitatea devine asa cume este pur si simpli, fara a fi gresit interpretata sau etichetata. Doar in acel moment putem considera materia ca fiind energie pura.

Daca o persoana este purificata energetic atunci ea va putea sa lase ca energia ei sa se exprime mai bine pe planul fizic si astfel poate gasi pacea, linsitea, sanatatea sau armonia.

Odata ce partea invizibila este curatata ea devine capabila sa se manifeste asa cum se prezinta in realitate. Si astfel va simtiti Una cu Universul si cu tot ceea ce exista.

Pentru ca prin purificarea spirituala energetica se ofera un acees mai usor la constiinta a tot ceea ce este.

dr. Aurelian Curin,


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!