Reiju.org

Introducere in numerologia vedica

Sistemul numerologiei luminii porneste de la premiza ca suntem destinati pentru a fi mareti iar cheia pentru a descifra si intelege acest aspect se regaseste sub forma codificata in data noastra de nastere

Numerologie Tantrica isi are radacinile in invataturile yoghine si vedice din timpuri imemorabile. Spre deosebire de alte sisteme de numerologie ( pitagoreica, chaldeeana, cabalistica, mistica ) acest tip special de sistem numerologic a fost dezvoltat pentru a ne ilumina calea, aptitudinile si natura sufletului uman, oferindu-ne un mijloc eficient pentru a fi perfect aliniati la Sinele nostru Superior.

Darul real oferit de sistemul de numerologie al luminii este cel al rapiditatii, simplitatii si preciziei sale. Numerologia vedica se bazeaza pe fiinta umana inteleasa prin prisma celor 10 corpuri energetice, si a numarului 11 care le cuprinde pe toate.

Cunoasterea numerelor personale ne va permite sa ne armonizam modul in care se exprima sufletul. Premisa de la care pornim este ca sufletul are diverse lectii de integrat pe parcursul vietii iar telanetele dobandite il ajuta sa se exprime asa cum doreste in aceasta viata. Invatand sa ne exprimam potentialul celor 10 corpuri energetice ne ofera abilitatea de a trai dincolo de drama karmei astfel incat sa ne putem implini potentialul cel mai pur de care dispunem.

Trebuie sa acceptam ca suntem mai mult decat corp fizic, suflet si minte. Pentru a fi intregi trebuie sa cunoastem toate cele 10 corpuri nergetice din noi si sa invatatm sa le coordonam si apoi sa le integram in mod constient, avand astefl capacitatea de a ne schimba viata.

dr. Aurelian Curin


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...