Reiju.org

Reverend Fran Brown

Reverend Fran Brown

10.03.1924 – 12.04.2009

Frances ( Fran ) Walker Brown a trait cea mai mare parte din viata sa in San Francisco, Bay Area unde a fost casatorita, si-a crescut cei trei fiii si a ramas vaduva.

In 1972 si-a inceput o cautare spirituala care a adus-o la constientizarea propriilor daruri vindecatoare. Ea a intalnit-o pe doamna Hawayo Takata in 1973 in San Francisco cand a fost initiata in primul nivel . Trei ani mai tarziu , in 1976, a fost initiata de catre John Gray in nivelul secund.

Fran devenit a saptea maestra Reik care a fost initiata in ultimele nivele de catre doamna Takata in 15 ianuarie 1979 in Iowa, SUA . Chiar daca doamna Takata nu a permis luarea notitelor in clasele sale, Fran a avut permisiunea acesteia pentru a face inregistrari ale programului de pregatire a Maestrilor Reiki si a ceremoniilor de initiere pe care le-a transcris apoi si le-a pastrat cu un respect profund. Doamna Takata i-a spus personal lui Fran ” Pastreaza-le in siguranta , intr-o buna zi vei avea nevoie de ele ” .

Astfel Fran Brown a devenit singura dintre cei 23 maestrii Reiki initiati de doamna Takata care a avut  un document  ce arata in amanuntime detaliile de pregatire a Maestrilor Reiki dar si ceremoniile de initiere ale tuturor nivelelor asa cum i-au fost transmise personal de catre doamna Hawayo Takata.

Acest document este cea mai vie si mai exacta dovada palpabila asupra sistemului integral Usui Shiki Reiki asa cum a fost predat in SUA de catre sensei Takata, continand intreaga cunoastere primita de la sensei Hayashi.

Fran Brown si-a devotat viata predand Reiki, calatorind peste tot in lume , oriunde oamenii doreau sa invete. Scopul sau pricipal a fost sa pastreze cat mai fidel posibil invataturile orale ale doamnei Takata .

O maestra dedicata, Fran a predat seminarii de toate nivelele si a pregatit Maestrii Reiki in Franta, Canada si SUA. Ea a fost membra a Reiki Alliance si autorea lucrarii ” Traind Reiki – invataturile lui Takata” o carte foarte usor de citit care a fost tradusa in numeroase limbi ( franceza, germana, spaniola, italiana).

Fran Brown a fost a fost unul dintre putinii maestrii pregatiti de doamna Takata care au avut dreptul de a pregati Maestrii Reiki in toate nivelele si sa transmita pozitia de pastrator al liniei de initiere ( Mare Maestru, purtator de linie, detinator de linie asa cum mai este denumita acesta de catre cativa dintre maestrii initiati de doamna Takata )

dr. Aurelian Curin
Maestru al Ceremoniilor de Initiere
Pastrator al liniei de initiere in
Sistemul Usui Shiki Ryoho
Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Fran Brown – Mary Goslen


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...