Reiju.org

Maestra Reiki Mary Goslen si calea sa in Reiki II

Dupa sosirea de la Aroso, aterizand in aeroport Mary a avut in fata ochilor sai imaginea lui Swami Muktananda care i-a transmis ca trebuie sa isi urmeze propria ei cale spirituala. Crezand ca este vorba despre meditatia , a doua zi , dis de dimineata, Mary a intrat intr-o librarie cautand carti despre meditatie.

Trecand pe langa un raft o carte a cazut de la sine de pe raft. Era cartea lui Fran Brown – Traind Reiki- Invataturile lui Takata . A luat-o in maini si a inceput sa o rasfoiasca rapid astfel ca ajuns si la pagina de contact unde se afla adresa si numarul de telefon al lui Fran.

A cumparat cartea, a citit-o in aceeasi zi iar apoi a sunat-o pe sensei Brown. Fran a raspuns la telefon si dupa ce a ascultat-o cateva clipe i-a spus direct ” O sa iti arat intregul sistem Reiki ”

Mary a locuit impreuna cu Fran Brown , in casa acesteia, o perioada de trei saptamani. Acolo a vazut in biblioteca acesteia foarte multe carti de Reiki in limba engleza cat si in limba franceza ( pe care Fran o vorbea fluent ) .

Cunoscandu-i experienta de Maestru Instructor in Tehnica Radianta® si influenta pe care Mary a avut in multe dintre schimbarile efectuate in sistemul  dr. Barbara Ray, Fran i-a propus sa asiste la un singur seminar de gradul I precum si la un singur seminar de gradul al doilea ( pentru a fii luat in considerare pentru nivelul de Maestru, Fran Brown solicita 12 reaudieri ale gradului I si II de Reiki ) . Fara sa spuna celorlalti participanti cine este, sau in ce etapa a pregatirii sale se afla in acel moment.

Mary Goslen marturisea ca ” Fran Brown mi-a spus ca ea preda Reiki aproape ca si doamna Takata, atat cat era de uman posibil. A spus ca ma invata simbolurile si informatiile ce i-au fost transmise de catre doamna Takata. Fran era foarte modesta, constita, directa si fara nici o urma de aroganta. M-am dus la Fran Brown ca sa invat. Plina de recunostinta apreciez faptul ca a mi-a impartasit tot ceea ce invatase personal de la doamna Takata. ”

Dar Mary nu s-a oprit aici….dorind sa testeze si sa observe cum sunt primite invataturile si noile initieri primite de la Fran, ea spunea ” Dupa pregatirea mea cu Fran Brown am mers mai departe si am testat ceremoniile de initiere cu elevii care au studiat inainte cu mine , Reiki.

Intr-o zi stateam la masa cu toate notitele mele. Dintr-o data mi-am data seama ca Universul mi-a sters din memorie procesele de initiere pe care le-am invata de la dr. Ray. A fost o mare binecuvantare pentru mine. Nu am mai pierdut timpul in analiza, compararea si incercarea de a intelege diferentele existente in aceste procese. De aceea am aut libertatea sa ma cncentrez singura asupra noilor ceremonii de initiere pe care le-am invatat de la Fran Brown ”

Amintindu-si cu duiosie de Fran, Mary spune a : ” Fran Brown m-a asigurat ca mi-a transmis sistemul complet al lui sensei Usui pentru vindecare natirala cunoscut in mod obisnuit ca Reiki incluzand toate simbolurile si ceremoniile de initiere exact cun le-a inregistrat in timpul pregatirii cu doamna Takata. In timp ce eram in aceasta pregatire intensiva Fran mi-a oferit permisiunea de a asculta informatiile inregistrate pe casete si mi-a citit transcierea acestora. ”

Cu o minte deschisa, inima sincera si dorinta de cunoastere a tainelor energiei si a modului de manifestare a acesteia in constinta Mary Goslen a patruns in domenii mai putin cunoscute pe care le-a studiat sub indrumarea altor Maestri amintindu-i aici pe Charles Cannon ( Sincronicitate) Gurumayi Chidvilsananda (Siddha Yoga), Master Dong ( arte energetice interne traditionale chineze ), Mother Meera, Ram Das Shri Shri Shri Shivabaliyoga Maharaja, Pir Vitayai Inayat Khan ( conducatorul Ordinului Sufi ), Wei Tai Li (Mare Maestru al Artelor Monastice vechi cunoscatorul unui sistem ce necesita o pregatire de 40 de ani pentru a-l insusi complet ).

O fiinta plina de modestie  , mult bun simt, si o gingasie aparte Mary spunea in seminariile sale ” Poti invata de la oricine” si acest motto l-a aplicat intotdeauna in viata sa.

dr.Aurelian Curin, Maestru al ceremoniilor de initiere in sistemul Usui de vindecare naturala


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...