Reiju.org

Conferinta numerologie Akara la Iasi

17 noiembrie – BACAU

Conferinta se va axa pe prezentarea sistemului de numerologie Akara , un sistem provenit din India, rar, foarte precis  bazat pe data nasterii, in care se utilizeaza arta si stiinta numerelor pentru a dezvalui psihologia profunda, provocarile din viata, darurile si abilitatile  si calea unica a fiecarei persoane.

Privite in ansamblul lor numerele din data nasterii dezvaluie o geometrie unica pe care cel ce o cunoaste o poate folosi pentru a-si descoperi o viata plina de scopuri si de impliniri.

Pe parcursul acestei conferinte veti primi informatii de baza despre acest sistem pentru a intelege lectiile de viata dar si cum sa folositi aceste lectii pentru a reaprinde pasiunea  care va conduce spre realizarea scopului dumneavoastra.

Exista posibilitatea de a adresa intrebari pe parcursul conferintei pentru a va lamuri asupra finetii acestui sistem deosebit de fin, insa simplu si usor de insusit.

Am avut ocazia de a studia personal acest sistem pe parcursul ultimului an cu patru maestrii diferiti , fiecare dintre ei unic si deosebit atat in predare, interpretare a numerogramei cat si a experientei si a intelepciunii de viata  .

Conferinta va aborda ca si subiecte teoretice si practice urmatoarele :

  • Ce este  Cercul infinit al Luminii
  • Aparitie, dezvoltare
  • Prezentarea celor 10 corpuri energetice
  • Care sunt lectiile, provocarile ce trebuie insusite in aceasta viata
  • Intrebari si raspunsuri
  • O prezentare a unei numerograme a unei persoane aleasa aleator din sala

NOTA : Numerologia Akara are numeroase denumiri sinonime in functie de maestrii care si-au dezvoltat scoala. Astfel se poate intalni Codul Divin al Destinului, Numerologia vedica, Numerologia tantrica, Numerologia corpurilor energetice, Numerologia corpurilor subtile, Numerologia Sufletului. Toate sunt sinonime ale aceluiasi sistem ce a fost prezentat in SUA de catre Yogi Bhajan,

Cei ce doresc vor avea ocazia sa se programeze, individual,  pentru citiri numerologice private .

Pentru a beneficia din plin de aceasta experienta deosebita este indicat sa va aduceti o agenda sau un blocknotes in care sa va notati ceea ce considerati dumneavoastra a fi necesar.

Desi este denumita conferinta….. este cu mult mai mult decat atat :)…un minworkshop plin de invataturi noi dar si de distractie.

Dupa conferinta va avea loc lansarea lucrarii “Numerologia Sufletului ” in care cei prezenti  vor primi o dedicatie personalizata …conform datei de nastere 🙂

Locatie: va fi comunicata celor inscrisi
Ora de incepere : 17,00
Taxa de participare : 50 RON ( in cadrul careia veti primi cartea Numerologia Sufletului cu dedicatie personalizata )

Pentru a participa la acest eveniment sunteti rugati sa trimiteti detaliile dumneavoastra – nume, prenume, email, mobil, data nasterii – printr-un mesaj
doamnei  Cornelia la kornelia2006@yahoo.com sau pe telefon 0755285409.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...