Reiju.org

Linda Sheer

Linda este asistenta medicala ,  si o foarte cunoscuta nutritionista in SUA ( fiind socotita pe buna dreptate una dintre pionerii nutritiei in aceasta tara) , specialista in detoxifiere avand o experienta de peste 17 ani in medicina naturala .

Alaturi de sotul ei este fondatoare a Center of Awakened Health ( Centrului de constientizarea a sanatatii ) aparut in urma cu peste 21 de ani pentru a-si realiza viziunea proprie asupra sanatatii si starii de bine a fiecarui pacient.

In centrul sau se trateaza , cu rezultate deosebite, afectiuni considerate fie greu tratabile fie incurabile de catre medicina moderna ( diabet zaharat, hipetensiune arteriala esentiala, cancer, boli degenerative )

In urma cu peste 35 de ani Linda si-a inceput calatoria in campul vindecarii cu ajutorul nutritiei si a regenerarii celulare , fiind unul dintre pionerii acestui tip de terapie in SUA.

Avand o experienta de peste 30 de ani ca si chef in alimentatia fara foc, Linda a produs in toti acesti ani alimente ecologice si a creeat programe de schimbare a viatii pentru cei bolnavi de afectiuni cronice sau boli degenerative.

Linda a studiat cu numeroase personalitati din domeniul nutritiei si dezintoxicarii  amintind aici pe dr. Ann Wigmore – fondatoarea Institutului de vindecare Hipocrate (sub indrumarea careia a fost interna timp de patru ani), dr. Robert Morse – cu care a studiat dezintoxicarea, Richard Smith cu care a dezvoltat timp de peste 20 de ani o un program de vindecare pentru ca fiecare fiinta sa devina autoconstienta.

Si pentru ca vindecarea holistica semnifica mult mai mult Linda a integrat in experienta ei  cei  peste 25 de ani pe care i-a petrecut studiind masajul, acupresura dar si munca intuitiva energetica.

O parte dintre cunostintele sale vaste sale le veti vedea in cadrul workshopului , duminica dupa masa cand va demonstra, pe cativa voluntari, modul in care lucreaza folosindu-si abilitatile dobandite de-a lungul unei practici indelungate .

Iar cei ce participa la seminar au posibilitatea de a-si rezerva un loc in cadrul intalnirilor private pe care Linda le va acorda dupa finalizarea seminarului de nutritie holistica. Mai multe detalii la acurin@gmail.com.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!