Reiju.org

Linda Sheer

Linda este  o  cunoscuta nutritionista in SUA , specialista in detoxifiere si cu o experienta de peste 17 ani in medicina naturala .

Ea este fondatoarea Center of Awakened Health ( Centrului de constientizarea a sanatatii ) care a aparut in urma cu peste 21 de ani pentru a realiza viziunea  asupra sanatatii si starii de bine a fiecarui pacient.

In centrul sau se trateaza , cu rezultate deosebite, afectiuni considerate fie greu tratabile fie incurabile de catre medicina moderna ( diabet zaharat, hipetensiune arteriala esentiala, cancer, boli degenerative )

Linda si-a inceput calatoria in campul vindecarii in urma cu 35 de ani cu ajutorul nutritiei si a regenerarii celulare , fiind unul dintre pionerii acestui tip de terapie in SUA.

Cu o experienta de peste 30 de ani ca si chef in alimentatia fara foc ( ceea ce noi cunoastem acum ca si raw vegan), Linda a creat in toti acesti ani programe de viata pentru cei bolnavi de afectiuni cronice sau boli degenerative.

A studiat cu numeroase personalitati din domeniul nutritiei , dezintoxicarii  sau a muncii spirituale si aici amintim pe dr. Ann Wigmore – fondatoarea Institutului de vindecare Hipocrate (sub indrumarea careia a fost interna timp de patru ani), dr. Robert Morse – cu care a studiat dezintoxicarea, Richard Smith cu care a dezvoltat timp de peste 20 de ani o un program de vindecare pentru ca fiecare fiinta sa devina autoconstienta.

Si pentru ca vindecarea holistica semnifica mult mai mult Linda are o experienta de peste 25 de ani in masaj, acupresura si munca energetica intuitiva.

O parte dintre abilitatile sale vaste sale le veti vedea in cadrul workshopului ,  cand va demonstra, pe cativa voluntari, modul in care lucreaza folosind kineziologia si abilitatile de clarvedere dobandite de-a lungul practicii indelungate .

In perioada 24 -27 septembrie Linda va oferi consultatii private
Acestea se se efectueaza in principal doar celor inscrisi la seminar in ordinea programarii dupa seminarul de nutritie, timp de o ora in care Linda va face diagnosticul organelor, zonelor bolnave si va indica remediile necesare. Pe parcursul consultatiei veti putea sa puneti intrebari pentru a fi pe deplin lamuriti. Consultatia dureaza in jur de o ora .

Mai multe detalii la serbanroberta@yahoo.com.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...