Reiju.org

Conferinta Reiki ” Fii Gentil “

22 martie, Bacau

Aceasta conferinta  va fi destinata aplicarii in viata a unuia dintre cele mai importante principii din Reiki si anume ” Fii Gentil ” ( Be kind ).

Vom explora acest principiu din punct de vedere al semnificatie sale ezoterice, exoterice si a modului in care il putem aplica zilnic in viata noastra.

Asa cum spunea Maica Tereza ” Trei lucruri sunt importante in viata umana : Primul este sa fii gentil. Al doilea sa fii gentil. Al treilea sa fii gentil ”

Acest principiu ne permite sa venim in contact cu propria lumina interioara astfel incat aceasta sa ne indice directia catre care urmeaza sa ne indreptam.

Astfel principiul ” Be kind” devine o sursa de forta nebanuita, extraordinara care se poate manifesta atnci cand noi decidem sa facem primul pas…cel de a fii blanzi, gentili cu noi insine. In acel moment potentialul nostru creativ va creste spre infinit.

Principiul generozitatii iti dezvaluie ce este esential in viata; iti arata ce este inutil si lipsit de importanta in viata ta si la ce trebuie sa renunti. El  iti arata ca universul este plin de abundenta pentru toti …iar atunci cand intelegem la nivel subtil acest lucru vei dezvolta generozitatea si astfel va dispare invidia , lacomia si constiinta saraciei.

Vom invata cele trei etape spre a integra gentiletea in viata noastra de zi cu zi si multe metode prin care putem face ca acesta sa fie un pas spre dezvoltarea noastra spirituala.

Pe langa explorarea acestui principiu in diverse culturi si a aplicabilitatii sale in viata de zi cu zi  , daca exista ,  vom raspunde diverselor intrebari despre Reiki Traditional linia Hawayo Takata – Fran Brown, o linie deosebit de interesanta ce ascunde multe secrete.

Si pentru ca totul sa fie o Sarbatoare a Luminii ce ce doresc vor primi Ceremonia Luminii pe linia Maestrei Mary Goslen asa cum am invatat-o personal de la aceasta.

Ora de incepere : 18,00
Taxa de participare : 60 RON

Pentru a va inscrie la conferinta veti trimite detaliile dumneavoastra – nume, prenume, email, numar telefon mobil – doamnei Cornelia pe mail la  kornelia2006@yahoo.com sau  telefonic la 0755 285 409.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!