Reiju.org

Consultatii , terapii si consiliere energetica

26-29 martie, Bacau

26 martie – Consultatii energetice

Aici se vor utiliza diverse metode pentru a interpreta din punct de vedere energetic starea dumneavoastra de sanatate. Apoi veti primi sfaturi referitoare la dieta, la diverse combinatii pe baza de plante, ceaiuri sau tincturi indicate in cazul afectiunii dumneavoastra. Programul de evaluare si terapie energetica , care dureaza 30 de minute , este individualizat si particularizat pentru fiecare caz in parte.

In functie de diferitele necesitati ale fiecaruia vi se pot recomanda sedinte de terapie sau nu. Pentru cei carora li se recomanda sedintele de terapie acestea vor incepe dupa a doua zi dupa terminarea tuturor consultatiilor.


27-29 martie – Sesiuni de terapie individuala Reiki

Reiki lucreaza diferit pe fiecare persoana aducand in cazul fiecaruia ceea ce este mai important in momentul respectiv. Astfel pentru unii poate fi o inspiratie divina sau poate o dorinta de schimbare in viata sa , sau chiar rezolvarea unor probleme.

Veti avea posibilitatea de a lucra cu unul sau doi terapeuti in acelasi timp. In ceea ce priveste sedintele Reiki individuale efectuate in acelasi timp de catre doi terapeuti acestea vor dubla cantitatea de energie comparativ cu terapia cu un singur terapeut, ceea ce inseamna efectul va mai mult mai rapid decat daca se lucreaza cu un singur terapeut .

26 – 29 martie – Sesiune de consiliere pentru practica individuala Reiki

In afara sedintelor de consultatii si terapie exista posibilitatea de a participa la o intalnire privata de o ora pentru a fi ajuta sa va clarificati anumite intrebari sau probleme referitoare la practica dumneavoastra personala Reiki . Aceasta sesiune de intalnire , cu durata de o ora, se centreaza pe cea mai importanta cerinta a dumneavoastra in acel moment si se adreseaza practicienilor, terapeutilor sau maestrilor Reiki.

In cazul practicienilor si maestrilor Reiki li se va oferi in cadrul acestor sesiuni o binecuvantare Reiki, o ceremonie de initiere pentru deschiderea inimii , o initiere pentru cresterea fortei terapeutice , sau initieri pentru rezolvarea diverselor probleme in functie de necesitatile particulare ale fiecaruia.

Pentru programare veti trimite detaliile dumneavoastra doamnei Cornelia pe mail la  kornelia2006@yahoo.com sau  telefonic la 0755 285 409.  


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!