Reiju.org

Conferinta Reiki Traditional sistemul integral al doamnei Hawayo Takata

16 martie, Sibiu

Iata ca am pornit un mic turneu in diverse parti ale tarii pentru a prezenta tuturor celor interesati o conferinta despre Reiki Traditional in care vom oferi informatii noi , deosebit de valoroase despre sistemul integral original transmis pe linia sensei Hawayo Takata – sensei Fran Brown.  

De la aparitia sa pana in zilele noastre sistemul Reiki s-a modificat atat de mult incat astazi este foarte dificil sa regasesti chiar forma sa originala, practicata de catre sensei Hayashi, pe care acesta a transmis-o doamnei Takata si aceasta mai departe, doar catorva dintre Maestrii initiati de domnia sa.

Anul trecut am avut ocazia de a participa in SUA la un o pregatire deosebit de completa, complexa si detaliata pe liniei maestrei Fran Brown alaturi de una dintre cele mai experimentate maestre ale sale sensei Mary Goslen.

Desi pana in acest an avusesem diferite initieri , informatii si training pe alte cateva linii traditionale deosebit de valoroase provenite de la doamna Takata am fost extrem de surpins sa aflu ca fata de ceea ce cunosteam anterior mai exista inca ceva….  si alte nivele de pregatire care au fost tinute in secrete , dar si noi  informatii  !!

Scopul conferintei este de a prezenta tocmai aceste ultime noutati pe care le-am aflat in acest an , respectiv sistemul integral Reiki , un sistem puternic dar deloc cunoscut si raspandit nu doar la noi in tara ci si in SUA.

Printre subiectele abordate in cadrul conferintei :

 • Ce semnifica sistemul de vindecare al dr. Mikao Usui ?
 • Ce este Reiki Traditional linia Takata ?
 • De ce linia de initiere are o semnificatie aparte?
 • Care sunt nivelele de pregatire in sistemul integral Reiki ?
 • Ce semnifica pozitia de pastrator al liniei ?
 • Ce se invata in fiecare nivel de pregatire ?
 • Ce sunt aplicatiile extinse ale sistemului Reiki ?
 • Cum au aparut aceste metode extinse ale sistemului Reiki ?
 • Cum am ajuns la sistemul Reiki integral ?
 • Veti primi o ceremonie speciala , individuala pe aceasta linie
 • Veti invata cateva exercitii deosebit de utile pentru a le putea practica acasa

Aveti oportunitate de a veni in contact cu cele mai detaliate, noi si complete informatii ce sunt cunoscute pana in acest moment despre linia de Reiki Traditional !

Dupa aceasta prezentare cei ce doresc sa primeasca o ceremonie speciala pentru a simti energia deosebita a acestei linii avand astfel posibilitatea sa exploreze o noua vibratie si o energie cu totul si cu totul aparte.

Locatia : va fi comunicata celor inscrisi
Ora de incepere : 18,00
Taxa de participare : 50 RON

Cei ce doresc sa participe la acest eveniment sunt rugati sa trimita un email cu detaliile personale (nume, prenume, email ) doamnei Simona pe mail la stelamarti@hotmail.com sau la telefon 0723 118 584 .


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!